Şimdi Ara

HP STREAM PC 11-P010NT X360 CONVERTIBLE ALINIR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
3
Favori
21.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dusunur musunuz bilmiyorum ama casper da bu tarzda bi model çıkardı hafıza 64 GB, işlemci daha yani ama marka casper yanı o yüzden iyidir diyemem. Model Casper Nirvana N360

Edit: bide casper 11.6 inch ve FullHd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 1 Temmuz 2015; 6:59:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Dusunur musunuz bilmiyorum ama casper da bu tarzda bi model çıkardı hafıza 64 GB, işlemci daha yani ama marka casper yanı o yüzden iyidir diyemem. Model Casper Nirvana N360

Edit: bide casper 11.6 inch ve FullHd

Teşekkürler, o modeli de bir inceleyeyim, işlemcisi atom, celeron dan daha düşük değil mi, bir araştırayım bakalım...
  • Casper ı inceliyorum, işlemcisi düşündürdü beni, celeron N2840 a göre düşük bir işlemci gibi görünüyor...
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Merhabalar öncelikle celeron çift çekirdekli bir işlemci ikinci olarak celeron atoma gore 2 kat daha fazla elektrik tüketiyor buda daha fazla şarj demek. Bu casper modelini yakında bende alacağım. Kurumsal bir firmadan alacağım için siparişi bekliyorum. Haftaya gelecek dediler. İşlemci atom gerek mimari gerek de kullandığı güç bakımından daha onde diye biliyorum. Ama celeron biraz daha güçlü orası ayrı

• quote:

Merhabalar öncelikle celeron çift çekirdekli bir işlemci ikinci olarak celeron atoma gore 2 kat daha fazla elektrik tüketiyor buda daha fazla şarj demek. Bu casper modelini yakında bende alacağım. Kurumsal bir firmadan alacağım için siparişi bekliyorum. Haftaya gelecek dediler. İşlemci atom gerek mimari gerek de kullandığı güç bakımından daha onde diye biliyorum. Ama celeron biraz daha güçlü orası ayrı

Performansını denemek lazım, mağazada bakamaya çalışayım bakalım..
    Bende seneye mühendis olacağım inşallah bakalim hedef bilgisayar mühendisligi oyun falan oynamam ama sizin kullandığınız programlara benim de ihtiyacım var. İnşallah gereksinimlerimi karşılar. Alabileceğim tek model bu. Firmanın sadece casper ile anlaşması var

• quote:

Bende seneye mühendis olacağım inşallah bakalim hedef bilgisayar mühendisligi oyun falan oynamam ama sizin kullandığınız programlara benim de ihtiyacım var. İnşallah gereksinimlerimi karşılar. Alabileceğim tek model bu. Firmanın sadece casper ile anlaşması var

Ne zaman alacaksınız, alırsanız, photoshop, fireworks, dreamviewer falan bir denerseniz sevinirim... Ona göre bende alabilirim...
    Haftaya gelecek denildi tam olarak ne zaman gelir bilemiyorum. Şimdi bir inceleme izledim işlemci tek kanal olduğu için photoshopta kasar denmiş. Kullanımdan kullanıma değişir tabiki. Netbeans çalıştıracaktır büyük bir ihtimalle fakat photoshop kısmında sıkıntı çıkartabilir. Hp'nin bu modeli işlemci yönünden daha onde bu bi gerçek. Eğer vaktim var derseniz gelince sizin için deneme yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 2 Temmuz 2015; 4:10:44 >
  • quote:

Haftaya gelecek denildi tam olarak ne zaman gelir bilemiyorum. Şimdi bir inceleme izledim işlemci tek kanal olduğu için photoshopta kasar denmiş. Kullanımdan kullanıma değişir tabiki. Netbeans çalıştıracaktır büyük bir ihtimalle fakat photoshop kısmında sıkıntı çıkartabilir. Hp'nin bu modeli işlemci yönünden daha onde bu bi gerçek. Eğer vaktim var derseniz gelince sizin için deneme yapabilirim

Vaktim var, daha araştırma sürecindeyim, ağustos başı falan düşünüyorum almayı... Alınca denersen sevinirm...
  • Burdaki inceleme beni biraz casperdan soğuttu açıkçası, işlemci performansı düşündürüyor beni....
    http://www.scroll.com.tr/tablet-bilgisayar/casper-nirvana-n360/
  • bu modeller de iyi

• bende Casper Nirvana N360 ile HP STREAM PC 11 arasında kaldım
    kullanma amacım internet video müzik dinlemek olacak birde

102 ekran tv ye bağlayıp digitürk playden lig tv maçları izlemek istiyorum
    acaba Casper Nirvana N360 yada HP STREAM PC 11 hangisi uygun olur.
  • bu modelleri de inceleyebilirsin,

Pcdepo.com
    Dell Inspiron 3542 29F25C Notebook - dell inspiron 3542 notebook, dell inspiron 3542 laptop, dell inspiron 3542 , dell 3542 notebook, dell 3542 laptop, dell inspiron laptop, dell inspiron notebook, en ucuz notebook, en ucuz notebook nerden alınır, en ucuz notebooklar, en ucuz notebook nerede
    https://www.pcdepo.com/dell-inspiron-3542-29f25c-notebook

Pcdepo.com
    ACER E5-571G NX-MRHEY-001 Notebook - ACER, ASPIRE E5-571G, NX-MRHEY-001, Notebook, acer i5 işlemcili notebooki acer 4gb ramli notebook, en ucuz acer laptop modelleri, acer e5-571g laptop modelleri, ACER ASPIRE Notebook fiyatları, NX-MRHEY-001 Notebook fiyatları, ACER ASPIRE E5-571G laptop, a
    https://www.pcdepo.com/acer-e5-571g-nx-mrhey-001-notebook

• tavsiyem caspere bulaşmayın arkadaşlar.. ben hiç memnun kalmadım.. çin malı herşeyi ile. kötülemek istemiyorum ama gerçek olan bu maalesef.. benden demesi.
  • KomsununOglu kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba cihazı almayı düşünüyorum. Biraz anlatırmısınız ? Kız arkadaşıma alacağım kendisi istatistik bölümü mezunu, Stata - eViews - SPSS gibi programlar için kullanacaktır. Performans için sorun teşkil eder mi ? Sarj süresi nasıldır vs. anlatırsanız cihazı sevinirim :)
    Ücret olarak ne kadar almıstınız siz ?
  • Urun cok guzel duruyor

Fakat 32gb olmasi cok kotu. Bunun cozumu var mi

Birde ekran goruntusu nasil kalitesiz mi sizce

En onemlisi sarji kac saat gidiyor

Birde hp pavilion x360 var 750 gb

Burda adam biraz kotulemis

İkisi arasindan hangisini tavsiye edersiniz

Bu mavi urun tasarim olarak cok guzel ama 32 gb olmasi dusundurucu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende 1080p film ve programlama ayrıca ofıs ıcın dusunuyorum...acaba alan birileri sorunsuz bunları yapabılır mi diye baksa cok memnun olurum...bu tıp ıkı bır araca cıhazlar ıcınde celeron ıslemcı olmasu asus,acer,casperı eledi acıkcası dıye dusunuyorum..
  • Arkadaşlar bu ürün en fazla ne kadarlık hafıza kartı çalıştırabiliyor acaba? Hafıza kartına program yükleyebilir miyiz? Yüklesek performans konusunda bir sıkıntı yaşar mıyız? Teşekkürler şimdiden
  • celeron HİÇBİR oyunu açmaz hikayesi doğru mu ? 900tlye 2gb ram celeron işlemcili bilgisayarlar var lenovo vs. Celeron işlemci Lol açmaz mı mesela ? Yeni nesil oyun oynamıyorum genellikle. Ucuz bi laptop lazım. Tavsiye verin
  • 900 liraya 2. el bir şey bakın. Bu X360 Amazon'da 150 dolara kadar düşmüştü nasıl böyle fiyat çekiyorlar burada aklım almıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.