Şimdi Ara

HP STREAM PC 11-P010NT X360 CONVERTIBLE ALINIR MI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
21.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bu casper n360, casper n240, hp stream, grundik vs icinden casper n310 a biraz daha yakinim. Ekran buyuk ve tabletin klavyeden ayrilabiliyor olmasindan dolayi.

Edit: x360 i digerleriyle yan yana gorunce direk x360 i alirsiniz.
    Bugun aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 28 Aralık 2015; 1:33:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala düşünen varsa pc toplayacağım için satıyorum 700 tl ye verebilirim okul için almmıştım yurtta pc yasak olduğunu öğrenince evde birkaç kez office işlerini yaptım ve film izledim ilgilenen pm atabilir. garantisi devam ediyor.
  • Merhaba HP X360 11-P100NT modeli bu modelden daha mı iyi

• Merhaba,

Tablet araştırırken bu ürünü gördüm. Tavsiye eder misiniz?

Oyun oynamıyorum en fazla sudoku. Netflix puhu falan açarım. Word Excel falan yükleyeceğim. Zaten yazı çalışmalarım var ve bu ürünün klavyesinin olması hoşuma gitti. Telefondan yazmak sıkıntılı. Bu sebeple tablet düşündüm ama bunun klavyesi artı özellik.

• Ben de sipariş verdim bu cihazdan (HP Stream x360 2in1 Notebook 11-aa002nt) Turkcell anlaşmasıyla, yakın zamanda elime ulaştığında deneyimlerimi gerek buradan, gerek web sitemden paylaşacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunistenci -- 28 Eylül 2018; 22:26:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • harunistenci kullanıcısına yanıt
    memnun kaldınız mı acaba
  • 3 yıl kadar önce kendi laptopumu alırken (Acer Aspire E3-112) bu cihaz da cezbetmişti ama beni uzaklaştıran düşük hafızası ve yükseltilemeyen RAM'i oldu. Öncelikle Celeron N2840 çok ilginç ve güçlü bir işlemci. Fansız cihazım neredeyse hiç ısınmıyor ve ısınmaya dayalı herhangi bir performans düşmesi yaşamadım. Hafifliği ve taşınabilirliği de cabası. Ben çok memnunum ve hala kullandığım bir cihaz. İnternet + ofis işlerimi rahatlıkla görüyorum (YouTube maks 720p bu arada). Fakat şöyle bir not düşeyim aldığım Acer hakkında; 500GB harddiski var, yer derdim yok. Aldığım gibi RAM'ini 8GB'a yükselttim ve acayip performans farkı oldu. 64GB yeterli değil, yanında taşınabilir harddisk veya bulut çözümler gerekebilir. 2GB RAM yeterli fakat, performansı etkiliyor, CPU daha çok çalışıyor (Windows 8 ve üstünde bellek ziplemeden dolayı). 8GB RAM'siz ağır bir cihaz olur, 64GB da sıkabilir.

NOT: 3 yıl önce 750 liraya alıp 150 lira da RAM'e para vermiştim, parasını kat kat çıkardı :)

• TEKFİDAN kullanıcısına yanıt
    Windows 10 Home'dan pek randıman alamadım, Chrome OS (CloudReady OS) Kurdum yaklaşık 2 yıldır stabil ve sorunsuz çalışıyor, işletim sistemini web sayfamda detaylı anlattım, aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. Chrome OS nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunistenci -- 22 Nisan 2021; 17:50:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.