Şimdi Ara

HP STREAM PC 11-P010NT X360 CONVERTIBLE ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
3
Favori
21.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.teknosa.com/urunler/125032892/hp-stream-pc-11-p010nt-x360-convertible

Arkadaslar film izleme office gunluk isler icin nasildir bu pc? Bu fiyata alinirmi? Boyle ikisi bir arada bi cihaz ariyorumda.1 YILLIKTA office ücretsizmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muqarnas -- 26 Ocak 2015; 19:58:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ilk başta sizi cezbeden tarafı ne oldu bilmiyorum ama böyle cihazlar performanslı olmuyor. İnternet üzerinden HD filmler oynatırken adım gibi eminim sorun yaşatacaktır bu cihaz size. Bence aynı fiyata dokunmatik olmayan ve daha iyi donanımlı cihazları tercih edin. Beklediğiniz gibi çıkmıyor çünkü. Bu benim fikrimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EniqmaticTr

Hocam ilk başta sizi cezbeden tarafı ne oldu bilmiyorum ama böyle cihazlar performanslı olmuyor. İnternet üzerinden HD filmler oynatırken adım gibi eminim sorun yaşatacaktır bu cihaz size. Bence aynı fiyata dokunmatik olmayan ve daha iyi donanımlı cihazları tercih edin. Beklediğiniz gibi çıkmıyor çünkü. Bu benim fikrimdir.

Hocam benim tercihim tasinabilirligi kolay bir pc olmasi yonunde malum laptoplar agirlik ve boyut acisindan taşınabilir degil bu tarzda tavsiye edeceginiz baska bi cihaz varmi?

• BURDAN BAKABİLİRSİNİZ.
    O tarzda ekranı küçük bu cihaz dikkatimi çekti.
  • Hocam öncelikle teşekkürler Bu fiyatlara cikamam galiba :) pc depoda 920 lira gözüküyor bu olsa hic kacirmam fakat stok yok

• hp stream x360 ın bir notebook dan hiç bir farkı yok, hem işlemci hemde işletim sistemi olarak zaten bir bilgisayar.

Tablet modunda kullanım ise çok rahat kesinlikle tavsiye ederim.
  • Güncell
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam cihaz güzel bir cihaza benziyor benimde dikkatimi çekti günlük kullanımda sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum

• Bende oyle düşünüyorum hocam taşınabilirlik ve windows tablet dusuncem bu cihaza yöneltti beni.

• Özellikleri donanımı normal kullanım için yeterli bence ya 30 40tane üstüste sekme açıcak bi işte kullanılmıcaksa ve pcde yüksek oyun delisi değilseniz bu laptop güzel bi kullanım sunacaktır hem dokunmatik hemde katlanabilir olmasıda artısı e bu fiyata görede bence alınır çünkü sadece tekbaşına bir tablet alınmaya kalkılsa bu fiyatta yada daha üstü fiyatlarda, kendimde düşünüyorum almayı beğendim çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: nazlı41

Özellikleri donanımı normal kullanım için yeterli bence ya 30 40tane üstüste sekme açıcak bi işte kullanılmıcaksa ve pcde yüksek oyun delisi değilseniz bu laptop güzel bi kullanım sunacaktır hem dokunmatik hemde katlanabilir olmasıda artısı e bu fiyata görede bence alınır çünkü sadece tekbaşına bir tablet alınmaya kalkılsa bu fiyatta yada daha üstü fiyatlarda, kendimde düşünüyorum almayı beğendim çünkü

Aynen öyle hocam. Alirsaniz soyle detayli bir incelemenizi de bekliyoruz hocam

• Okul için bu bilgisayarı almak istiyorum, oyun falan oynayan birisi değilim; en fazla HD film indirip izlerim. Tavsiye eder misiniz? Bana yeterli midir ?

Edit: Ürünü dün akşam aldım, beklentilerinin üzerinde çıktı. Sarji 9 Saat falan gidiyor, ses kalitesi gayet iyi Ayrıca yüksek performans gerektirmeyen 2-3 oyunu da kasmadan açtı. Bana gayet hızlı geldi, dokunmatigi de çok iyi. Ürünün yanında bir yıllık Office programı hediye olarak geliyor bunun dışında 75 TL değerinde market için hediye çeki geliyor. 1080p Youtube videolarini kasmadan açtı,720p'lik filmleri de kasmadan izledim. Bilgisayar gayet hafif, boyut olarak da ideal.Eğer sizde bu bütçeyle bir bilgisayar düşünüyorsaniz ilk tercihiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KomsununOglu -- 1 Şubat 2015; 20:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KomsununOglu

Okul için bu bilgisayarı almak istiyorum, oyun falan oynayan birisi değilim; en fazla HD film indirip izlerim. Tavsiye eder misiniz? Bana yeterli midir ?

Film internet ofis gibi uygulamalar için yeterli gözüküyor hocam

• Performans konusunda neye göre yetersiz kalabilir ki arkadaşlar sonuçta ürün 2,16ghz çift çekirdek celeron işlemci kullanmakta.. ayrıca sabit diskinin ssd olması performansına katkı sağlamakta.. i5 teki turbo boost özelliğinin farkında olamayan tatlı su mühendisleri lütfen buradan YORUM yapmasın... :))
  • Çok pis alınır👍

• quote:

Orijinalden alıntı: NeverMoree

quote:

Okul için bu bilgisayarı almak istiyorum, oyun falan oynayan birisi değilim; en fazla HD film indirip izlerim. Tavsiye eder misiniz? Bana yeterli midir ?

Film internet ofis gibi uygulamalar için yeterli gözüküyor hocam

Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam

• i5 versiyonu broadwell işlemci kullanıyor ama fiyatı 2000tl
  • KomsununOglu kullanıcısına yanıt
    Hocam aradan 3 ay gecmis, ben de alamaya niyetlendim, nasil hala memnunmusuniz cihazdan..?

• Merhaba hocam, evet gayet memnunum her şekilde işimi görüyor; yalnız tek sıkıntısı disk alanı az yüksek boyutlu bir film indirdiğimde doluyor hemen. Bunun dışında başka bir sıkıntım yok
  • quote:

Merhaba hocam, evet gayet memnunum her şekilde işimi görüyor; yalnız tek sıkıntısı disk alanı az yüksek boyutlu bir film indirdiğimde doluyor hemen. Bunun dışında başka bir sıkıntım yok

Dostum, bende almayı düşünüyorum ama tereddütlerim var, kullanacağım programlar, netbeans, phpstorm,xampp,photoshop,dreamviewer, fireworks...

Özellikle, photoshop tan endişeliyim, elinde varsa photoshop cc veya cs5-6 yükleyip deneyebilirmisin, performansı nasıl...
    Bir başka sorum, 32gb yetersiz, hafıza kartı takıp hdd gibi kullanabiliyormuyuz, program yükleyebiliyormuyuz, mesela phohoshop u hafıza kartına takabiliyormuyuz?
    Son olarak 11inch, yeterli geliyor mu? Keşke 13inch olanı alsaydım dediniz mi? 13inch özellik olarak aynı sanırım, bir fark yok özellik olarak...

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 1 Temmuz 2015; 1:35:37 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.