Şimdi Ara

Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD OYUN KONSOLU 9.647,04 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Satıcı: Teknodeposu (güvenilirdir)

Bu satıcıdan alan bazı müşteriler, Microsoft sitesinden ürünü kaydettirerek 1 yıl Microsoft Türkiye garantisi elde etmiş. Ürünün ithal edildiği yere göre değişiyor. Karışık gidiyor.

Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD OYUN KONSOLU  9.647,04 TL
    Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD OYUN KONSOLU  9.647,04 TLwww.vodafone.com.tr
    Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.vodafone.com.tr/her-sey-yanimda/p/microsoft-xbox-series-s-512-gb-ssd-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-5497617

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 6 Aralık 2023; 13:33:3 >

• Yok ben ağacın yaprağını da göreyim falan tipinde grafik aramıyorsanız Series S kesinlikle ilk tercih olur.

Bende de Series S var ve aldığım en güzel elektronik cihaz oldu. Benim gibi böyle arada vakit bulup oyun oynayabilirsanız kesinlikle alınacak cihaz.

Cihaz çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değil, 3-4 sn'de oyuna girebiliyorum, saniyeler içinde kaldığı yerden devam ediyor mükemmel bir iş yapmışlar.

Saatlerce oyun oynadım ısınıp sesli çalıştığına hiç şahit olmadım.

Gamepass üzerinden oyunlara ücretsiz ulaşmak büyük keyif.

• Geçen aradım Bursa da elden almak için 10500 fiyat çektiler şimdi kaça satıyorlar, gittim ikinci el series x aldım bunlar yüzünden.

• Uzerıne bıraz daha ekleyıp 2. el series x alın , güç olark çok zayıf konsol next gen ızlenımı vermıyor.

• 2 katı fiyat farkı var. ikinci elle uğraşmaktansa S alınır.

Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD OYUN KONSOLU  9.647,04 TLOpen Surpriseyoutube
    #starfield #xboxseriesx #seriess Xbox Series S vs. Xbox Series X of Starfield Loading Times, Resolution (4K max) and FPS Test (60 FPS max). Both Quality mode and Performance mode are compared. Monitor is BenQ EW3280U 32 inch 4K: US: https://amzn.to/2GNEzla UK: https://amzn.to/35h3wyL Canada: https://amzn.to/35hDxHr Note the above links are affiliate and support then channel. 0:00 Series S vs. Series X 0:47 Game Size 0:59 Loading Times 2:35 Graphics & Resolution 3:25 Performance FPS Test 4:45 Extended Graphics Comparison 5:15 Extended Side by Side FPS Test
    https://www.youtube.com/watch?v=SiEU1UWhFns

• snomask kullanıcısına yanıt

2 katından daha fazla da grafik kalitesi farkı var

• X ve S'i denedim. Series S kullanıyorum. Series X grafik kalitesi açısından net bir şekilde üstün ancak maliyet kaygınız varsa ve Fifa gibi grafik kalitesinin deneyime katkısı görece az olan oyunlar oynayacaksanız Series S gayet mantıklı bir seçenek. S sahibi olarak memnunum.

Yine de, RDR2 vb gibi deneyim ve hikaye odaklı oyunlar oynayacak olsaydım X almayı düşünürdüm.

• nman N kullanıcısına yanıt

Yok ben ağacın yaprağını da göreyim falan tipinde grafik aramıyorsanız Series S kesinlikle ilk tercih olur.

Bende de Series S var ve aldığım en güzel elektronik cihaz oldu. Benim gibi böyle arada vakit bulup oyun oynayabilirsanız kesinlikle alınacak cihaz.

Cihaz çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değil, 3-4 sn'de oyuna girebiliyorum, saniyeler içinde kaldığı yerden devam ediyor mükemmel bir iş yapmışlar.

Saatlerce oyun oynadım ısınıp sesli çalıştığına hiç şahit olmadım.

Gamepass üzerinden oyunlara ücretsiz ulaşmak büyük keyif.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaspersky155 kullanıcısına yanıt

Ya hocam yazdığın yorumun hangi konuya ait olduğunu ve ne zaman yazıldığı görmüyon mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Görüyorum ne var bunda? Sıcak fırsat bitti diye yanlışı düzeltmeyelim mi? Fırsat bittiyse yetkili konuyu taşır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Oğluma x box series s almak istiyorum. Mediamarkt, vatan gibi mağazalarda internete göre 5-6 bin daha pahalı. Ama internetten alırsam problem yaşar mıyım emin olamıyorum. Güvenenileceğim bir yer var mıdır? Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doguxmet D kullanıcısına yanıt
    Cihazın bilinen bi sorunu yok hocam. Garantilik bi işinizin olacağını da sanmıyorum. zaten microsoft 1 yıl uluslararası garanti veriyor. bir sıkıntısı varsa ilk yıl belli eder.

ben seneler önce flyteknolojiden almıştım cihaz hala şıkır şıkır işliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    2.ele yönelin bence. 6-7k bandına çok rahat şekilde garantili ürün bulunabiliyor. İthalatçı garantili ürünler de bazen Microsoft garantisi olmayabiliyor. Şirket kendi sözde garanti veriyor 2 yıl. Onda da kullanıcı hatası diyip gönderiyorlar. En temizi hem kolun hem de konsolun garantisinin devam ettiği 2.ele yönelmek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • salaRus kullanıcısına yanıt

hepsburada'da teknodeposu ünvanlı bir satıcıdan aldım bakalım. umarım bir sorun yaşanmadan alısverişi tamamlarım.

Hayırlı olsun inşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam cihazın gücü oldukça sinirli bunu bilerek alın. Bayada ısınıyor ben alip hemen elden çıkarmıştım, 2.el bir pc toplamak bana daha mantıklı geliyor

Series s te net akicilik sorunu var oyunları açıyormu evet açıyor ama keyif vermiyor malesef

Gamepass taki oyunlar tirt, paralı oyunlar pahali buda konsoldan soğutuyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaViTz -- 2 Ağustos 2024; 19:51:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.