Bildirim
hp stream x360
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de Asus TP200SA almayı düşünüyorum da neden geri verdiğini öğrenebilir miyim acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden geri verdiniz hocam?
Bir de şu ürüne bakın??
http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-transformer-book-t100ta-c2-edu-convertible-touch-screen-fiyati,161864.html
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bende merak ettim neden geri verdiniz? -
Merhaba arkadaşım ürün çok ama çok güzel metal gövde bağlantı seçenekleri fln herşey mükemmel ekran çerçevesi çok kalın ama asıl soruna gelirsek 32 gb dahili hafızadan sana 10 gb yer veriyor ve windows kasım güncellemesini yüklediğinde pc çöküyor resmen çöküyor yani ve bana gelen üründe panelde ışık sizmasi mevcuttu dokunmatik fln çok iyi dahili hafızayı artırmak mümkün mü bilmiyorum sd kartla fln ama çok ama çok az hafızası hatta bugün vatan da tekrar inceledim ordaki çalışana sordum niye böyle düşük diye o bile şaşırdı yoksa bir sıkıntısı yok
Hmm anladım hocam sağ olun
Benim attığım linkteki 64 gb. Belki işinizi görebilir?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün güzel türkiye de olduğunu bilmiyordum ama 10.1 inch bana çok küçük su 64 gb ssd hafızayı tp200sa ya koysa yemin ederim yok satar hem 32 hem hdd disk koymuşlar e biraz sıkıntı
Beyler biraz arastirsak şu sorunu aslında sd kart veya usb ile dahili hafızayı artırmak mümkün ise bütün sorun biter ve ben tekrar tp200sa alabilirim ama cidden sizi de zoru sokacaktır yani alacak arkadaşları bende büyük bir hevesle aldım ama içine 1 gb dosya atamadan pc çöktü siz düşünün
Yani tam olarak nasıl bir çökme? Detay verir misin?
Ayrıca Stream X360 da bildiğim kadarıyla 32GB zaten.
Stream 32 gb ama 20 gb yer veriyor kullanıcıya ve buda yeterli benim için. Çökme den kastım hocam cihaz geliyor hemen güncelleme indiriyor ve onu kuracak kadar hafızası bile kalmıyor. Bana geldi ürün kurdum ama türlü türlü hatalar verdi açılmadı ve hemen geri iade ettim çok sinir bozucu ayrıca asus da hdd var hp de ssd
Ben ikisinde de eMMC var diye biliyorum.
Yok hocam hp de ssd var ve dediğim gibi 20 gb gibi olması gerekn bir hafıza bırakıyor sana. Ben hala asus ü almak istiyorum ama almadan önce teknik servisiyle konuşup dahili hafızasını artırmak mümkün mü ve neden bu kadar dolu hafızası diye soracağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X