Şimdi Ara

hp teknik servisi garantili cihaz icin kargo ucreti istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendivli -- 24 Eylül 2013; 0:07:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaptığınız biraz cin olmadan adam çarpmaya benzemiş.Hata sizde.Madem şarj kablosunu koymayı unuttunuz onu gönderirken de kargo ücretini siz ödersiniz.
    Firma sizin hatanızı neden kendisi ödesin ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeuMaliye

Yaptığınız biraz cin olmadan adam çarpmaya benzemiş.Hata sizde.Madem şarj kablosunu koymayı unuttunuz onu gönderirken de kargo ücretini siz ödersiniz.
    Firma sizin hatanızı neden kendisi ödesin ki ?

Sizce ben gerçekten 5-10 lira olan kargonun nu pesindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış yapmıssınız, onlar ups ile sadece pc alma işinde anlaşmalılar, sen kargonu jabile göndereceksin, orası servis, orada nakit çalışmaz, parayı bile hesaba yatırıyorsun.
    Bu bir kurumsallık orneğidir, bi kablo için neler yapıyorlar hesabı değil. Bir düzüne kurallar biçimidir.
    Tercih yine senin ama yanlış yapmıssın. Bir kargo ücreti vermemek için yapmıssın, sen dışarıya ne söylersen söyle.
  • Laptop'ta Windows açılıyor kısmında takılı kalıyordu ve açılmıyordu, Recovery denedim fakat yine aynı yerde takıldı.
    Aşırı ısınmalar oluyordu.
    Laptop'un panelinin sol bölümü fan çıkışının olduğu bölümde gevşeme vardı hafif.
    Bazen Laptop kapağını kapatıp bekleme moduna girdiğinde , kapağı tekrar açınca ekran gelmiyordu.
    Batarya Kısa Sürede bitmeye başlamıştı

16.09.2013 Tarihinde 444 03 07 Numarasıyla Hp Servisini aradım.
    18.09.2013 Tarihinde UPS Kargo ile Laptop'u Servise aldılar. ( Para Almadılar)
    19.09.2013 Tarihinde Laptop Ankara servisine varmış.
    20.09.2013 Tarihinde Laptop Şuan arıza tesbitinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.