Şimdi Ara

HP UltraSlim Yerleştirme İstasyonu (Docking Station) ve Docking Lock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP UltraSlim Yerleştirme İstasyonu (Docking Station)

Laptop modellerini değiştireceğiz bu sebeple zamanında alınan kutusu hiç açılmamış Hp docking stationları piyasaya göre çok daha uyguna satıyorum.

Ürünün kendi sitesindeki değeri 190$ + kdv dir yani 760 TL'dir.
    http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=5422417

Benim satış fiyatım 400 TL dir. 3 adet vardır eğer 3ü alınmak istenirse pazarlık payı vardır.

HP UltraSlim Yerleştirme İstasyonu (Docking Station) ve Docking Lock

Genel Bakış
    Ultra ince HP EliteBook Dizüstü Bilgisayarlar için özel olarak tasarlanan HP UltraSlim Yerleştirme İstasyonu ekranı, ağı ve aygıt bağlantısını genişleterek yerleştirme bölümünden yapacağınız tek bir tıklamayla gün boyu daha verimli olmanızı sağlar.
    Özellikler
    Dört adet USB 3.0 bağlantı noktası en sık kullandığınız USB aygıtlarına yüksek hızlı bağlantı sağlar. USB 3.0, veri transferi için gereken süreyi azaltır (USB 2.0 ile karşılaştırıldığında), USB 2.0 ile geriye dönük olarak uyumludur ve iki yönlüdür.
    DisplayPort ve VGA bağlantı noktaları, istediğiniz eski ve yeni video aygıtlarıyla uyum sağlar ve Ethernet/LAN bağlantı noktası çevrimiçi bağlantınızı sürdürmenize olanak sağlar.
    Kulaklık ve mikrofon jakları, multimedya ve video konferansı gereksinimlerinizi karşılar.
    HP Elitebook 820 G1-G2-G3 Dizüstü Bilgisayar; HP Elitebook 840 G1-G2-G3 Dizüstü Bilgisayar; HP Elitebook 850 G1-G2-G3 Dizüstü Bilgisayar; HP EliteBook Folio 9470m Dizüstü Bilgisayar; HP EliteBook Folio 1040 G1 Dizüstü Bilgisayar; HP EliteBook Revolve 810 G1 Tablet; HP EliteBook Revolve 810 G2 Tablet; HP ZBook 14 Mobil İş İstasyonu
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buna ek olarak 3 adette HP Docking Station Cable Lock vardır. Bu ürünlerde sıfırdır. Tanesi orjinal sitesinde 39 $ + kdv yani 156 TL'ye gelmektedir. Bunun içinde satış fiyatım tanesi 60 TL'dir.

http://store.hp.com/us/en/pdp/business-solutions/hp-docking-station-cable-lock-au656ut-aba HP UltraSlim Yerleştirme İstasyonu (Docking Station) ve Docking Lock
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.