Şimdi Ara

HP Victus Ryzen 5 5600H 32GB Ram RX6500M 144 Hz 18K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
2.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP Victus AMD Ryzen 5 5600H 32GB 256GB SSD Radeon RX6500M 144Hz 15.6 FHD 144Hz

32 gb ram'li versiyon 18.889 TL

16 gb ram'li versiyon 17.559 TL

rx6500m rtx3050 ile denk bir kart gibi görünüyor karşılaştırma sitelerinde. Giriş seviye laptop arayanlar için uygun görünüyor. Bu fiyat bandındaki modeller genelde 8 gb ram.

HP Victus Ryzen 5 5600H 32GB Ram RX6500M 144 Hz 18K

link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _anthology_ -- 6 Ağustos 2023; 11:21:31 >

• site sakat ama yerinde gidip alınabilir kep adresi falan kolay şeyler bunlar alınması. e-imzayı şahıs şirketi gidip alıyor, e-imzayla da kep alınır. mersis no falan olsa belki bir nebze. riske girilmez online sipariş olarak

• www.sikayetvar.com
    Sepetist Arızalı Gelen Anakartı Satıcı İçinden Kapak Çıkmadı Diye İade Almıyor
    https://www.sikayetvar.com/sepetist/sepetist-arizali-gelen-anakarti-satici-icinden-kapak-cikmadi-diye-iade-almiyor
  • sleeptalkercat kullanıcısına yanıt

Vatana bakınca da 5-6 bin şikayet çıkıyor ama gidip alışveriş yapıyoruz. Sepetistin kendi sitesinden birkaç alışverişim oldu problem yaşamadım. Sonuncu alışverişim gaming laptop oldu fabrika etiketiyle sorunsuz geldi. Bir ürünü de iptal ettim tutar kartıma 1 günde iade edildi.

• Bu ekran kartının mobil performansı çok kötü YouTube yabancı incelemeleri izlerseniz 5500 den kötü performansı olduğu belirtiliyor
  • tahsin053 kullanıcısına yanıt

önemli olan sorun yaşamamak değil ki, sorun yaşadığında sorunu nasıl çözüyorlar. son 2 senedir bir fiil hep amazon TR satıcılı alıyorum, robot süpürge almıştım alet temizlik yaparken bi anda kapanıyordu pili bitmeden. bunu belirttim, adamlar 10 ay sonra direk iade aldılar sorgu sualsiz. Hangi satıcıyla yapabilirdiniz bunu Türkiye'de? O yüzden ölü piksel gelse, kırık çatlak bozuk gelse bu tarz firmalar iade alacak mı mesela? Eskiden inventus vardı bu tarz konularda çözüm odaklıydı

Konumuz amazon değil sepetistten bahsediyoruz. Bahsettiğim gibi sepetist alışverişlerinde sorun yaşamadım yaşarsam da gereğini yaparım. Sanki sorun olduğunda vatanı teknosası mediamarktı çok düzgün iş yapıyor. Anladığım kadarıyla hiç alışverişin olmamış varsa bir tecrüben faydalanmak isteriz. Sağdan soldan yorumlara bakıp da buradan alışveriş yapılmaz diye bir öngörü olmaz. Ona kalırsa şikayetvar a bakınca Amazon için hepsinden daha fazla şikayet çıkıyor Amazon şimdi kötü mü oldu.

ben zaten teknosa.vs diye belirtmedim onlardan da almak çok sakat. işi yokuşa sürüyorlar. sıfır macbook aldım iade ettim 2 hafta dolmadan sıfır açılmamış olarak hediye çeki diye diretti, ben de genel merkezi aradım speaker ile konuştum. sonra müdürüne danıştı ve iade aldım.

Firma olarak almıştım, iade faturası kesmeme rağmen hediye çeki diye direttiler yani o yüzden amazon Türkiye en iyisi, ondan başka da doğru düzgün iş yapan yok.

Ben de amazonla sorun yaşadım bir ayakkabı alışverişinde ama çözülüyor öyle ya da böyle. süründürmüyorlar. şikayetler genel anlamda amazonu abuse etmeye çalışan müşterilerin şikayetleri olduğu için ben sallamıyorum onu. adamlar memnuniyetiniz için ürünü geri göndermenize gerek yok paranızı iade ediyoruz diyorlar, hayır ben istemiyorum o zaman para iadesi diyorum. bunların hepsi niyet okumasıdır.

Ben hala anlatamadım   Amazona bişey dediğim yok amazonu ben de severim. Özellikle ürünü kendisi satıyorsa 3 kuruş fazla verilip gözü kapalı alınır. Onda hemfikiriz.

Konumuz sepetistin sattığı ürünle alakalı..

tamam üstadım, ürün evet fırsat ama bi risk var. yani sorunsuz gelirse süper bir fırsat ama sorunlu gelirse orada bu firma hakkında bilgi yok, şikayetlerde de ilgisiz olduğu yazıyor onu şaaptım yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.