Şimdi Ara

HP vs Asus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, iki laptop arasında kaldım ikisininde fiyatları aynı ikisininde modelini ve özelliklerini aşağıya yazıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

HP Pavilion 15-AK032NG

Intel® Core™ i7-6700HQ (3,30 GHz Intel Turbo-Boost-Technik 2.0, 8 MB Intel® Smart-Cache)
    Nvdia geforce GTX 950 4 gb DDR3
    16 GB RAM+128 GB SSD
    2 TB HDD
    15.6 inç ekran-1920*1080
    windows 10(64 bit)

ASUS N751JX
    intel core i7( 3,60 GHz m Intel® Turbo-Boost-Technik 2.0, 6 MB Intel® Smart-Cache)
    nVDİA geforce GTX 950 4 gb DDR5
    8 GB RAM
    1 TB HDD
    17.3 inç-1920*1080
    windows 10(64 bit)

• Asus olan ekran kartı olarak daha iyi ddr5 ama ondada 8 gb ram var diğerinde 16 ama şöylede bir şey var bana göre 8 gb ram de her türlü iş görür yanlız Asus un ssd eksiği de var yani hp olan laptopun tek eksiği ekran kartının ddr3 olması Asus un ekran kartı hp de olsa kesinlikle hp.

Ve her iki laptobun fiyatını da belirtirsen başka tavsiyede bulunabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus u bilmemde Hp Pavilion un g6 modelini kullanıyorum böyle lanet bir pc yok ya kamyon gibi çalışıyor fanı ama hala soğutamıyor. bu sanırım genel bir sorun.
  • dalxdalx D kullanıcısına yanıt
    almanyadan alınacak laptop fiyatları 1200 euro ikisininde oyun için kullanmıcam o yüzden ekran kartı çok sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum ama yine de karar veremedim.Muadillerinde bu özeliklerde başka bulamadım bide hp nin ısınma sorunun daha önce duymuştum.Ondan dolayı sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum.
  • Ekran kartı ddr5 ve 17.3 inç ekran 8gb ram çok iyi. Ssd sonra takviye edebilirsin. Ama ekran kartı ddr5 ve 17.3 inç ekran bunlar değiştirilemez ve çok iyi özellikler. Bu sebeplerle Asus öneriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.