Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MelihTR

...Mesela 1024x768 çözünürlükte oyun açtığımda monitörün otomatik sol ve sağa siyah bant atıp ortada gerçek 4:3 boyutta gösteren modu falan varmı ....

HP sahibi olan şanslı arkadaşlar,
    1:1 Pixel Mapping örneği foto gönderir misiniz?
    Eski bir oyunun 1024 de 1280 deki hali olabilir.

teşekkürler.
  • Ben fit to aspect ratio da desem fit to screen de desem pro evolution soccer ws olmayan çözünürlüklerde bütün ekranı kaplıyor.
  • bunu duyduğum kötü oldu,alet gelmeden moralim bozuldu.benimde odanın yan duvarı boydan boya cam.bi de tavanda masama dönük spotlar var.hapı yuttuk ozaman.
  • Ben HP W2207 nin IPS panel kullanan başka bir marka ile karşılaştırmasını gördüm. HP daha iyi görünüyordu.
    Sadece bakış açıları konusunda ips panel daha iyi idi. Onun dışında kontrast ve renkler daha iyi görünüyordu HP de.

Vasat diyen arkadaş farkını verirse ben daha iyi bi monitör alabilirim mesela
  • Tn panellerin en iyisi Hp, yani Hp alanlar bu fiyat araşlığının en iyi monitörünü almış oluyorlar, o yüzden moral bozacak birşey yok. Benim de odamın bir duvarı boydan boya cam ve günün büyük bölümünde güneş alıyor, Perdeleri kapıyorum hiçbir sorun yaratmıyor bende. Geçtim Tn paneli Glossary screeni, evinde bilindik tüplü 72 ekran tvsi olanlar camlar açıkken güneş tepedeyken tv izleyebiliyorlar mı sanki?

1000 dolarınız varsa TN panel almayın tabii.
  • walla vatanbilgisayarda gördüm yok böyle bi parlaklık yaaa. eger direk ışık alacak bi yerde kullanmıcaksanız parlamaz da.süper görüntü kalitesi bence bi secenek daha eklendi 22" listesine
  • Autopivot özelliğinin kullanımına bir örnek.

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@...
  • vatanda resimdeki gibi dik duranmve marka olarak toplanmış bilgisayarlar bölümünde satılan monitör bu muydu..yeri monitörlerin olduğu yerde değilde ortada hazır bilgisayardan birine takılıydı bu o cihazmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 19 Temmuz 2007; 3:42:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozar

Tn panellerin en iyisi Hp, yani Hp alanlar bu fiyat araşlığının en iyi monitörünü almış oluyorlar, o yüzden moral bozacak birşey yok. Benim de odamın bir duvarı boydan boya cam ve günün büyük bölümünde güneş alıyor, Perdeleri kapıyorum hiçbir sorun yaratmıyor bende. Geçtim Tn paneli Glossary screeni, evinde bilindik tüplü 72 ekran tvsi olanlar camlar açıkken güneş tepedeyken tv izleyebiliyorlar mı sanki?

1000 dolarınız varsa TN panel almayın tabii.

+5
    tam ben yazacaktım crt dede cam yokmu sanki
    en kısa zaman gidip görüccem şunu
  • Sonunda monitörümü alabildim. Dehşet güzel. Mağazadaki gibi de durmuyor. Devasa oluyor eve geldiğinde. Glossy olayı sorun çıkarmadı. Ekran kapalıyken baya sorun olacakmış gibi geliyor ama açtığınız anda iş bitiyor. Yansıma filan yok. Ayarlara gelince şu şekilde ayarladım, gözlerimi de almıyor artık. Ayar mutlaka yapılması gerekiyor yoksa o default değerleri o kadar parlakki çok göz alıyor.

Değerler:

Kırmızı: 125
    Yeşil: 125
    Mavi: 125

yani bütün renkler tam yarıda Defaultta 255 geliyor hepsi! Saçma...

Parlaklık: 15
    Kontrast: 80

Bu ayarlar normal desktop/web/ kullanımında birebir ....Oyun ve Film gibi uygulamalarda Parlaklığı 25 yapıyorum çok bile geliyor.
  • hayırlı olsun, darısı başımıza.
    işlemci indirimine takıldık bekliyoruz :)

nereden aldın Blower?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apemen -- 19 Temmuz 2007; 14:28:09 >
  • ewet benim hp de sonunda geldi...gözümü aletten alamıyorum şuan.mükemmel...ölü piksel çıkmasından endişe ettim.çünkü çıkaması durumunda geri yollıycaktım(ereyon.com a)..ama kutunun paketlenişini görünce,ölü piksel çıkması durumunda bi bardak su içmem gerektiğini anladım..öyle bi paketlemişler ki bi daha geri iade edemezsiniz söyliyim...ekranın üst tarafıyla alt tarafı arasında bi renk farklılığı var.üst taraf daha koyu gözükürken alt taraf daha açık(renkler.özellikle donanım haberin sitesindeki turuncu renkler)ama bu tamamen benim oturuş şeklimden.yani kalkıp tam paralel baktığımda renkler homojen görünüyor.yani herşey normal.pivot ayak olayı gerçekten çok güzel.ayak kısmı da samsung a göre daha güzel(samsung 226 un en kötü görünen yeri yuvarlak ayak kısmıydy, bana göre)...yazıları( şuan yazdıklarımı) 1680*1050 çözünürlükte 1 mt den çok rahat okuyabiliyorum...odamın sol duvarı komple cam...ama en ufak bi yansıma yok.akşam olunca monitörer doğru bakan spot ışıkları yakınca ne olacak bakalım.hopörlörlerini de denedim.hiç koymasalar daha iyi olurdu.en azından 5-10 lira ucuz olurdu belki.orta sınıf laptop hopörlörleri var sanırım.ses çok cılız...oyunda henüz deneyemedim.yarın bi aksilik olmassa asus g1s imi alınca oyun olayını da test ederim sizin için.
    sonuç olarak bu monitörü tavsiye ederim.ilk samsung 226 alıcaktım.ama panel meselesinden dolayı almadım.(iyki de almamışım).226 yı ilk bimeks de gördüm.rezalet ötesiydi.bedava verseler kullanmam diyebileceğim kadar kötüydü.sonra vatanda gördüm.orda da aksine görüntüsü gerçekten çok iyiydi...tamamen monitörü bağlama şeklinden...o yüzden monitörü rafta görünce hemen karar vermemek gerekiyor.

• yaw arkadaşlar bu driver cd sindeki "install my display software" a tıkladığımda "this monitor is not compatible with HP MY DISPLAY software.installiation now will stop" diyo.yani cd deki yazılım bu monitör için değil diyo.nasıl olur bu.
  • Ben kurmadım o cd yi. İçinde ne var merak da etmedim. Akşama bakim bi bende de yapacak mı aynı sorunu. Bu arada ben DVI bagladım sende nasıl Tri?
  • 12 taksitle en ucuz nerden alabilirz arkadaşlar
  • Bende program kurmadan kullanıyorum. Zaten birçok sitede HP My Display" programında çok sorun olduğu yazıyor. Özellikle fontlar dağılıyor beyler.

@trimaxsahinabi
    Cihazın paketleme dediğim kadar komplike dimi demiştim sana açılmış ürün olursa şıp diyue anlarsın diye.

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 19 Temmuz 2007; 17:36:54 >
  • ben 12 taksit ereyon dan aldım.en uygun fiyatı exa vermişti-680 ytl 12 taksit...ama ölü piksel çıkarsa iade ederim diye internetten aldım-ereyon....Bu arada DVI dan bağlanıyorum-asus 9600xt ekran kartı var.yarın hdmi dan dönüştürücü ile bağlıycam.bakalım o zaman noolcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 19 Temmuz 2007; 17:42:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Bende program kurmadan kullanıyorum. Zaten birçok sitede HP My Display" programında çok sorun olduğu yazıyor. Özellikle fontlar dağılıyor beyler.

@trimaxsahinabi
    Cihazın paketleme dediğim kadar komplike dimi demiştim sana açılmış ürün olursa şıp diyue anlarsın diye.

Hayırlı olsun.

hiç sorma...sağlam mı diye kargo görevlisine rica ettim beklesin diye,ama ilk kapağı açıp paketlemeyi görünce bi adama,bi kutuya baktım..."abi sen iyisi git,dedim,sırıttık ikimizde.bişey olursa zabıt tutarız tutarız dedi...severim bu mng yi..

Bi de şimdi dikkat ettim de yazılar biraz silik görünüyor.1680*1050 çözünürlükte ekran..var mı bi öneriniz yazılar için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 19 Temmuz 2007; 17:41:58 >

• Clear type a aldınmı font u ?
  • clear type?..sadece ismini duymuştum.ama nerden ve nasıl kullanılacağını bilmiyorum.

şimdi dikkat ettimde firefox daki yazılarla ie7 nin yazıları arasında dağlar fark var.ie7 de yazılar daha belirgin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 19 Temmuz 2007; 18:41:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.