Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Görüntü ve renkler muhteşem dimi

Ama o foto çok büyük olmuş onu küçültsen iyi olur. Sayfayı yükleyinceye kadar soluğu kesildi pc nin
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Buyrun Resimler :

....

Yinede şunu bilmenizde fayda var. Renkler resimlerde olduğundan daha canlı. Kim ne derse desin çok pro bir makine ile çekilmedikten sonra gerçek renkler yakalanamıyor malesef.

kesinlikle muhteşem

tamamdır, karar verilmiştir, HP W2207
  • maşallah hayırlı olsun samsungla aynı paraya çok daha iyi ekran almışsınız. Bende ereyon dan sipariş vereyim diyorum .

Ereyon dan alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorfa -- 11 Temmuz 2007; 23:18:17 >
  • quote:

maşallah hayırlı olsun samsungla aynı paraya çok daha iyi ekran almışsınız. Bende ereyon dan sipariş vereyim diyorum .

Ereyon dan alan var mı

Ben Ereyondan aldım dostum..ama daha gelmedi o ayrı
  • Ya arkadaşlar Hp Samsungtan pahalı değilmiydi,Ereyonda Samsung 226W den daha ucuz..Benim kafamda hala Samsungdan pahalı bi alet diye yer etmiş,her soran,hatta bugün Mecidiyeköyde baya cirolu bi bilgisayarcıdaki eleman ,HP marka fiyatınıda koyar pahalıdır o dedi bende evet 50-100 fazla ama hoşuma gitmesi önemli dedim,meğer HP daha ucuzmuş
  • ben de yeni farkettim.
    Ereyon da 640 YTL, peşin tabi.
    teknofiyat.com dan da gelmiyordu?
  • acaba bu samsunglarda aşırı talep olduğundan şişirme bi fiyat olmasın,bana öyle geliyor
  • Bir kaç firmayla konuştum (gold, transdata, teknocity vs) hepsi Samsungun güya "S" panelleri geldiği için pahalandığını söyledi. daha 1 ay öncesinde 600 ytl civarına düşmüştü A panel ve C panel samsunglar. Üzerinde sonradan yazılmış gibi duran S paneller gelince (servis menüsünden doğrulanmayanlar şüphesiz) bir anda fiyatların 700e çekildiğini söylediler. Şimdi de 675 civarı alınabiliyor peşin.

Yani Samsungun dünyada yapmadığı panele göre fiyatlandırma politikasını bizimkiler icat etmişler kafalarına göre uyguluyorlar.
  • gerçektn ne biçim iş ya,cidden içim rahat olarak nasıl alıyım ben şimdi bu monitörü rezalet bi durum
  • alanlara hayırlı olsun
    oyunlarda ghosting varmı bide yansıma rahatsız ediyormu alan arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

alanlara hayırlı olsun

+1
  • quote:

alanlara hayırlı olsun

pek oyun oynamadığım için kesin birşey söyleyemem ama en çok oynadığım pro evolution soccerda ghosting gözlemlemedim. onun dışında football manager oynuyorum, onda zaten olma şansı yok :)

yansımayı ise ilk defa bugün dvd izlerken farkettim, doğrusu eski 17" hyundai crt monitörümde ve odadaki tvde olduğundan daha fazla batmadı gözüme, ama elbette karanlık görüntülerde bariz kendinizi görebiliyorsunuz.

• Oyunlarda ghosting yok ben özellikle FPS, Futbol ve araba yarışı oynuyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.

Benim bilgisayarım evde çatı katında ve tek bir pencere var. Dolayısı ile yansıma konusunda yapacağım yorum ne kadar gerçekçi olur bilmiyorum.
    Ben yansıma konusunda sıkıntı yaşamıyorum.

Panel konusuna gelince HP Samsung üretimi panel kullanıyor. Dolayısıyla A veya C polemiği yok. Gönül rahatlığıyla alın.

@Teknogreat HP al kafan rahat olsun. Bu saatten sonra ben 226bw almazdım suyu çıktı.

Resimler herşeyi anlatıyor

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@...

Resimler Canon A60 ile flaşsız standart oda aydınlatmasında gece çekildi. Tripod kullandım.
    Ek bilgi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 12 Temmuz 2007; 23:39:06 >

• arkadaşım bi yerde görmüş tek kelimeyle vurulmuş
    renkler ne kadar canlı diye anlata anlata bitiremeyooo

cam kanımca bi filtre görevi görüyo polarize yada nd warm gibi karışık birşey ...

bende bir yerde görsem içim rahatlıyacak...belkide alırım..
  • Teşekkürler resimler için gerçekten güzel görüntü
  • quote:

Şu an için ben de bu monitörü bir yerlerde görüp incelemeyi ve bu şekilde almayı umut ediyorum.
    Ancak Teknosa, Teknolojix gibi marketlerde göremedim. Burada bir arkadaşa sordum,
    netten aldığını söylemişti. Biz de sonuç olarak netten sipariş mi edeceğiz bilemiyorum.
    Netsipariş sitesinde fiyat uygun. Buradan alan var mı acaba?

@racerant sen nerden aldın? Skystar dijital tv kartı ile seyir keyfi nasıl? İzlenimlerin?
    Bu monitöre alanlar nereden aldıklarını yazarlarsa çok makbule geçer.

Ayrıca diğer bir konu bu monitör için ekran kartı en aşağı hangisi olmalı? 8600 GT Sonic mi?
    Oyun müptelası biri değilim. Belki hafta sonları vakit müsaitse oyun oynayabilirim.
    8800 GTS gibi kartlara fazla para vermek istemiyorum. 8600 GT Sonic işimi görür mü?

• quote:

Orjinalden alıntı: electronica

quote:

Şu an için ben de bu monitörü bir yerlerde görüp incelemeyi ve bu şekilde almayı umut ediyorum.
    Ancak Teknosa, Teknolojix gibi marketlerde göremedim. Burada bir arkadaşa sordum,
    netten aldığını söylemişti. Biz de sonuç olarak netten sipariş mi edeceğiz bilemiyorum.
    Netsipariş sitesinde fiyat uygun. Buradan alan var mı acaba?

@racerant sen nerden aldın? Skystar dijital tv kartı ile seyir keyfi nasıl? İzlenimlerin?
    Bu monitöre alanlar nereden aldıklarını yazarlarsa çok makbule geçer.

Ayrıca diğer bir konu bu monitör için ekran kartı en aşağı hangisi olmalı? 8600 GT Sonic mi?
    Oyun müptelası biri değilim. Belki hafta sonları vakit müsaitse oyun oynayabilirim.
    8800 GTS gibi kartlara fazla para vermek istemiyorum. 8600 GT Sonic işimi görür mü?

Ben istanbul kadıköy technocityden aldım. (istanbuldaysanız) netsiparişin kendi mağazasından da aynı fiyata alabiliyorsunuz sitesinde adresleri mevcut.

Ben denemek için Need for speed underground 2 yi kurdum bugün, artık pek de sınıfının üstlerinde olmayan geforce 6600gt kartım ile maksimum çözünürlük ve detayda rahatça oynadım ve ne diyeyim fantastik bir görüntü aldım. Daha önce de Pes 6 yı rahatça oynayabildiğimi belirtmiştim. Elbette Doom gibi cpuyu gpuyu çekirdek niyetine çitleyen oyunlar yüksek çözünürlükte düşük performans verebilirler, ama monitörün büyüklüğü zaten oyunla aranıza mesafe koymanıza izin verdiğinden olası görsel bozulmalar göze batmıyor.

• Ayrıca diğer bir konu bu monitör için ekran kartı en aşağı hangisi olmalı? 8600 GT Sonic mi?

8600 gt kesinlikle işini görür yoksa daha iyi birşey isteruk dersen 8800 gts al 300$
  • Resimler gayet güzel. En çok merak ettiğim beyazı gerçekten beyaz mı? Yani CRT monitörlerdeki gibi mi?
  • Elimden geldiğince yanıtlamaya çalışayım.

1- Ben hepsiburada.com dan 700/12 ytl ye aldım. Ölü piksel sorunu olmuyor. Bu panelde de pek çıkmıyor zaten.

2- Ekran kartı konusunda ben aceleci davranıp 8600GTS aldım 220$+kdv ye. Sonuçta performansından çok memnunum ama şu an keşke 300$+kdv verip 8800GTS alsaydım diyorum.
    8600 şu an için makul bir seçenek olabilir.

3-Colin Mc Rae Dirt bende 1028X1024 widescreen de çalışıyor kendisi optimize ediyor. Grafik seviyoesi medium ayarlı. Görüntü güzel.

4- Beyazlar gerçekten beyaz mı evet gerçekten beyaz görüntü alabiliyorsunuz. Ancak bunun bir koşulu var kontrastı biraz açmak. Ancak bu sefer yüksek kontrast sebebiyle
    bir müddet sonra gözünüz yoruluyor. Kısmak zorunda kalıyorsunuz. Monitördü öyle bir kontrast varki aç aç bitmiyor. Gerçekten çok iyi. Amaaaaa işte aması bir süre sonra
    aşırı aydınlık sebebiyle gözünüz yoruluyor.

5- Skystar kart ile deneyemiyorum. Kartımı bir arkadaşa verdim. Onun için skystar konusunda birşey diyemiyorum. Enson ProgDVB kullanıyodum. Onun 16:9 desteği vardı ama
    o zaman 4:3 kullandığım için widescreen de hiç deneme şansım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 13 Temmuz 2007; 23:27:00 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.