Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk izlenimlerim olumlu olması ve ölü pixel çıkmaması harika haber.

güle güle kullan.

foto da isteriz

darısı başıma artık

quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Arkadaşlar monitörüm geldi (bilmeyenlere HP W2207) dediğiniz gibi HDCP Enabled mış.

.............
  • racerant hayırlı olsun. valla monitoru goren hayran oluyo uzerine nazar boncuğu takıcam.
  • HP W2207 ile HP W2207V arasındaki fark nedir acaba? Bu V neyi ifade ediyor? Bazı satış sitelerinde V li, bazılarında V siz model var. Hangisi tercih edilmelidir?
  • daha önce yazıldı biraz araştırırsan bulursun dostum
  • 3 hafta kadar önce monitörü neredeyse alıyordum ama zırt pırt bozulan eski monitörümün sorunsuz çalışacağı tuttu, ben de erteledim planları, şimdi tekrar bozuldu monitör ve bir şans daha vermeyeceğim kendisine. görüyorum fiyatlar düşmüş, kadıköy ve civarından son fiyatları alabilir miyim? alan arkadaşlar genelde ne kadara aldılar, ölü piksel çıkan oldu mu hiç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: partagas

HP W2207 ile HP W2207V arasındaki fark nedir acaba? Bu V neyi ifade ediyor? Bazı satış sitelerinde V li, bazılarında V siz model var. Hangisi tercih edilmelidir?

arkadaslar 22 inclik modelde w2207v yok türkiyede .hpnin türkiye sitesindede bulunan modeller w2207, w2007v ve w1907v.
    22 inchlerde v uzantısı yazanlarda yanlıs yazıyorlar. 19 ve 20 inclikler ise v uzantılı ve o modellerde dvi cıkıs yok. ama 22 inch model amerikadakiyle aynı v uzantısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archieduke -- 5 Temmuz 2007; 22:39:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozar

3 hafta kadar önce monitörü neredeyse alıyordum ama zırt pırt bozulan eski monitörümün sorunsuz çalışacağı tuttu, ben de erteledim planları, şimdi tekrar bozuldu monitör ve bir şans daha vermeyeceğim kendisine. görüyorum fiyatlar düşmüş, kadıköy ve civarından son fiyatları alabilir miyim? alan arkadaşlar genelde ne kadara aldılar, ölü piksel çıkan oldu mu hiç?

transdata-725 ytl 12 taksit ve ölü piksel kontolü yaptırıyor.exa 680 ytl 12 taksit ama ölü piksel kontrolüne izin vermiyor.fiyatları dolar 1.31ytl iken sormuştum.diğer tükkanlardayok zaten.aslında bu 2 yerde de yok.siparişle ertesi gün getiriyorlar.
  • Teşekkürler, ilk sayfada Eflatunes transdatadan 660a aldığını söylemiş, ben de sevinmiştim. Yine de en iyisi gidip son fiyatı bizzat sormak sanırım.
  • Arkadaşlar monitörü kullananlardan hiç beyaz zeminlerde (Windows explorer yada internet explorer) ışıkta hafif bir titreme sezinleyen oldumu.

Kontrastı çok iyi çok canlı acaba bana mı öyle geliyor ?

Beyaz zeminlerde ışıkta çok hafif titreşim hissediyorum sanki. Işık derken panel aydınlatması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Temmuz 2007; 0:47:30 >
  • Sanırım bugün kararım değişti ve 226BW değil, bu monitörü alacağım.

Beğenmezsem ürünün fiyatını eşit parçalara bölerek woswos72, racerant, Alex1024, trimaxsahinabi, Eflatunes kullanıcı adlı arkadaşlara ödeteceğim. Bir insanın fikri bir konuyla %100 değişmez ki canım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 7 Temmuz 2007; 22:13:59 >
  • bir taksidide ben odimm bari:)
  • Asıl ben beğeneyim de, ben ödeyeyim önemli değil.

Yeter ki şöyle HDTV videolarımı izleyebileceğim kaliteli bir monitör ve ekran kartına sahip olayım.
  • ödemem mi be,ayaklığın parasını ben öderim...bence pişman olmazsın en azından yok a paneldi yok c paneldi aaaa yok zotozort paneldi diye debelenmezsin.kafan rahat olur yani.
  • O zaman el birliğiyle aldım desenize monitörü.

Çok sağ olun vallahi, kararımı verdim. Aldıktan sonra yazarım tekrar..
  • hocam o ışık dalgalanması, elektriğin düzenli verilmemesinden kaynaklanmakta ya da eğer labtoptan aktarıyorsan, işlemci hızını azaltman lazım, voltajlar fazla yük yapınca öyle dalgalı bir görüntü yaşanabiliyor, bende de oldu aynısı, gücünü azalttım oldu, eğer masaüstü kullanıyorsan monitörün fişini ayrı yere kasanın fişini ayrı yere takmayı dene, güç çakışmasından dolayı oluyor sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 8 Temmuz 2007; 13:05:24 >
  • ben dedim dalgalanma olmaz diye deniz
  • Yok cihaz dvi dan bağlı ve imzamdaki sistemde kullanıyorum. Ayrıca hem ups hem şebekeden enerji verip denedim aynı. 1KWA ups var. Dvi kabloyu da değiştirdim. Ya benim gözler bozuldu herhalde.

Eve gelen meslekteşım iki bilgi işlemci arkadaş da monitörde birşey yok sana yüksek kontrast dan öyle geliyor dedi. Göz yanılsaması dediler. Bilmiyorum artık

Bu arada resimleri akşama asıyorum.
  • Arkadaşlar bende şunu sorayım bari,bende 22 inç bi monitör istiyorum,herkes Samsung filan dedi ama,geçende Goldda gezerken,19" lik HP leri gördüm,ben parlak ekrandan hoşlanan biriyim ve görüntü bana çok hoş geldi yanında 2-3 Pc daha vardı ama HP ekranı bariz kendini belli ediyordu,çok hoşuma gitti alan arkadaşlara sorum acaba 22" deki görüntüde 19" kadar iyimidir daha doğrusu aynısımıdır.Yoksa akran büyüdükçe bi canlılığın azalması,renk solması gibi problemler olurmu..Eğer 19" lerdeki görüntü ile aynıysa ben direk HP araştırım o zaman vakit kaybetmeden.Birde mesela Kadıköyde Trasdatadan alsak ölü pixel testi için filan gerekli programı bizmi götürmemiz gerekiyor.Onlarda yokmu,yani kurum felan gerektiren bi şeymi buna izin veriyorlarmı nasıl yapıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 9 Temmuz 2007; 11:23:20 >
  • akşam almaya gidiyorum arkadaşlar, ölü piksel testi konusunda bilgim yok, tam olarak neyi aramam gerekiyor test yapılırken?
  • kardeş nerden alıyosun ne kadara
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.