Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E dostum kafanı karıştırmak gibi olmasın ama hepsiburada da zaten taksitle 690 Ytl ve Ereyon da taksitle 660 Ytl ben hepsiburada dan sipariş verdim sonra baktım w2207v yazıyo gene şüphelendim vazgeçtim.mesaj attım ürün kodundayla ilgili.Ereyonda da w2708v yazıyo nedir Allah aşkına bu muhabbet yaa adam satış yapıyo şunu bi doğru yazar sanki oyuncak satıyorlar yahu.hepsiBurada dan alan arkadaşa sordum ama cevap vermedi konuyu,belki o görüşmüştür onlarla..bakalım problem yoksa ben online alıcam çünkü 15 günlük bi beğenmeme iadesi olayı var online satışlarda yerinde alımlarda kesinlikle ürün ayıplı değilse almıyorlar
  • Ben hepsinde 2207v yazmasına rağmen türkiyede 22 inçlerin v versiyonu yok diye duymuştum ama bilemiyorum. zaten ps3 bağlama gibi bir durumum yok. w2208v diye zaten hpnin bir modeli olmaması lazım.

Hepsiburadadan ve Ereyondan almıyorum çünkü internetten böyle büyük alışverişler yapmaya çekiniyorum, zaten görerek almak bence en iyisi. Geldikten sonra (ki 3/4 günü bulabiliyor) bir sorun görsem iadesi geri gelmesi uğraşması minimum 15 günü bulur. Hiç sorun çıkarmasalar bile.

Fakat ölü piksel yarı ölü pikseli varsa inşallah farkedebilirim testlerde, yani inşallah yoktur da farketmem :)
  • yerinde nasıl kontrol edeceksin dostum,programı kedin mi götürüyorsun orada bi PC ye bağlayıp test mi yapıyolar,diyelim ölü pixel çıktı almaktan vazgeçebiliyomusun..walla bende peşin düşündüm yerinde görerek direkt ineceliyim vs kontrol ediyim hem peşin alarak indirim yaptırıyım diye birincisi peşinlerle 5-6 taksit arasında fark yok dediğim gibi ereyonda 6 taksitle senin aldığın fiyattan 20 lira daha ucuz.ikincisi burada yapılan yorumlar artı yerinde tek PC ye takılı olrak gördüğüm 19 inçlik HP lerden görüntü kalitesini bildiğim için tereddüt etmiyorum.Dediğim gibi ölü pixel çıksada direkt olarak beğenmedim diyerek ürünü iade edebilrsin online alışverişlerde.

Psd3 e bağlama derken hangi özelliğin olup olmamasından bahsediyosun,burdaki arkadaşlar DVI girişi olmadığından bahsediyolar V uzantılılarda ,ki bence 22" monitörde DVI girişi olmaması rezalet bi durum olacağından buna imkan vermiyorum,diğeride şu HDCP midir nedir nedir bu gerçekten olunca ne oluyor olmayınca ne oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 9 Temmuz 2007; 16:25:51 >

• DVI elbette var, o HDCP midir nedir o ps3 bağlantısıyla ilgili sanırım. O V lerde olmayabilir.

15 gün içindde sorgusuz iade edebiliyorum biliyorum ama iade etmemeyi tercih ederim, orada açtırıp sorun varsa anında iade etmek daha kolay, bana inceleyebileceğim ve ölü piksel varsa hemen değiştirecekleri söylendi telefonda oraya gidince olmaz derlerse almam zaten.
  • anladım hayırlı olsun diyim sana o zaman inş bence şu cevaplar gelsin ereyondan sipariş vermeyi düşünüyorum.tek eksik o PS3 davasısa hiç problem yok o zaman ya benim oyunla filan işim olmaz zaten..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6577680/tm.htm

Yaw şurdak ifadeye bak bu bizim bahsettiğimiz HDCP midir.Eğer buysa olmasın zaten yaw mümkünse ben olmayanından alıyım görüntü kopyalamaya karşı alınmış 3lü bir koruma sisteminden bahsediyor.yani görüntüyle filan alakası yok,arkadaşın biri HDCP enabled yazıyor demişti demekki koruma sistemi devrede gibi bi şey çıkıyor meydana bende görüntü kalitesi ile filan alakalı bi şey sanmıştım.Aman olmasın abi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknogreat

http://forum.donanimhaber.com/m_6577680/tm.htm

Yaw şurdak ifadeye bak bu bizim bahsettiğimiz HDCP midir.Eğer buysa olmasın zaten yaw mümkünse ben olmayanından alıyım görüntü kopyalamaya karşı alınmış 3lü bir koruma sisteminden bahsediyor.yani görüntüyle filan alakası yok,arkadaşın biri HDCP enabled yazıyor demişti demekki koruma sistemi devrede gibi bi şey çıkıyor meydana bende görüntü kalitesi ile filan alakalı bi şey sanmıştım.Aman olmasın abi ya

bildiğim kadarıyla "HDCP" özelliğini özellikle mönitörünü oyun konsoluna bağlamak isteyenler arıyorlar. ps3 sanırım bu özelliği istiyormuş. yoksa görüntü kalitesi ile ilgili değil.

• Avrupa ve TR deki modellerin hepsi W2207 dir. HDCP desteklidir.

HDCP : High Definition Content Protection. Bu özellik tüm Ps3 konsollarda kullanılıyor. Yani olmasında fayda var. İlerde HD-DVD lerde de karşımıza çıkacak diye biliyorum. Orjinal HD-DVD filmleri HDCP olmayan monitör ve ekran kartları göstermeyecek. Ondan dolayı HDCP olsun.

V olan model Amerika'da satılıyor.
  • quote:

HDCP : High Definition Content Protection. Bu özellik tüm Ps3 konsollarda kullanılıyor. Yani olmasında fayda var. İlerde HD-DVD lerde de karşımıza çıkacak diye biliyorum. Orjinal HD-DVD filmleri HDCP olmayan Monitör ve ekran kartları göstermeyecek. Ondan dolayı HDCP olsun.

V olan model Amerika'da satılıyor.

Ama dostum o zamanda şöyle bi durum demek olmuyormu bu aynı zamanda tamam orjinal HD-DVD leri HDCP özelliği olmayan monitörler göstermeyecek doğru ama aynı monitörler kopyalanmış DVD leride göstermeyecek bu koruma özelliği bakımından bunuda göz önüne al bence eksi bi özellik olmasa daha iyi olur çünkü bu uygulamaya geçtiğinde mutlaka cracklenir zaten gerek kalmaz böyle şeylere adamlar neleri yapmıyor,iş buna mı kalmış,bence orjinal ürün tüketilmesi konusunda verilmiş bi gözdağı,uygulanamayacaığını kendileride çok iyi biliyorlardır.

Ayrıca PM için gene teşekkür içimi rahatlattın.

• Yok valla kopya dvd, divx, oyun, herbihalt çalışıyor. bu HD ler için geçerli olacak. Açıkcası tam da ne olacağı belli değil şu an için.

Bahsettiğimiz konu sadece HD videolar için geçerli.
  • Son bilgileri vereyim,

Transdataya gittim telefondaki hanım ne dediyse oradaki bey farklı konuştu, elimizde yok yarın getirebiliriz dediler (stokda var demişlerdi halbuki), zaten piksel garantili açmaya gerek yok sdediler (telefondaki hanım açabilirsiniz demişti) peşin fiyat 695 dediler (sitesinde 680 yazıyor deyince önce baktı sonra da o internetten alışverişte geçerli dedi). Geri kalan firmalar zaten ısrarla Samsung satmaya kalktılar 675 ytlye.

Teknocityden sipariş verdim yarın getirecekler, kredi kartından tek çekim 660 ytlye. bazı kartlara 660 ytlye kısa taksitler de yapıyorlar. Piksel için ise siparişle çalıştıkları için açtıramayacaklarını söylediler. Fakat Hpden pek ölü piksel çıkmıyormuş. Ben yine de başlarına ekşirim çıkarsa.
  • Bende ölü piksel sadece Amerikada satın alan birinde olduğunu okudum. O da V ile biten modeli idi. Onun dışında HP de ölü piksel çıkanı duymadım.

Hayırlı olsun güzel tercih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 10 Temmuz 2007; 7:33:45 >
  • quote:

Son bilgileri vereyim,

Transdataya gittim telefondaki hanım ne dediyse oradaki bey farklı konuştu, elimizde yok yarın getirebiliriz dediler (stokda var demişlerdi halbuki), zaten piksel garantili açmaya gerek yok sdediler (telefondaki hanım açabilirsiniz demişti) peşin fiyat 695 dediler (sitesinde 680 yazıyor deyince önce baktı sonra da o internetten alışverişte geçerli dedi). Geri kalan firmalar zaten ısrarla Samsung satmaya kalktılar 675 ytlye.

Teknocityden sipariş verdim yarın getirecekler, kredi kartından tek çekim 660 ytlye. bazı kartlara 660 ytlye kısa taksitler de yapıyorlar. Piksel için ise siparişle çalıştıkları için açtıramayacaklarını söylediler. Fakat Hpden pek ölü piksel çıkmıyormuş. Ben yine de başlarına ekşirim çıkarsa.

Çok iyi yapmışsın,ne biçim müşteri anlayışı var bu Transdatanın yahu böyle satış mı olur,walla ben karar verdim Ereyondan vericem siparişi artık.Sanada hayırlı olsun tekrar

• Selam arkadaşlar, monitörümü aldım geldim kurdum, ölü piksel testlerini yaptım rastlayamadım hiç ölü ya da yarıölüye inşallah ilerde de rastlamam,, ilk bakışın heyecanıyla kaçırmamışımdır.

Monitörün üstünde HP w2207 yazıyor kutuda da öyle, yani sondaki v yazısı yalan sanırım ya da renk kodu gibi birşey. Çünbkü firma bana bunu w2207v diye sattı.

Monitörü dvi dan bağladım ilk bakışta ayarsız cdsini yüklemeden kalibrasyonsuz çok iyi görüntü, ilerde ince ayarları, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • yeni alanlara da hayırlı olsun der,
    ilk heyecan geçtikten sonra bizleri unutmayıp, fotolardan mahrum etmemenizi dileriz :)
  • bende siparişi verdim yolda bekliyorum inş.Yanlız arkadaşlar hin 20.1 inç ile 22 inçi kıyaslama sansı olan oldumu forujmda herhangi bir kalite farkı,nokta aralığından vs kayanaklanan görüntü farkı vs varmıdır..Ben çünkü 19" leri çok beğenmiştim acaba 22" ile arasında bi görüntü farkı varmıdır
  • Ya ben tripdumu bulamıyorum evde. Flaşla çekince de bi halta benzemeyecek. Birazdan bulursam foto eklicem.

Beyler imageshack daki resimleri buraya önizlemeli nasıl atıyoruz. Öyle post edeyim bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 11 Temmuz 2007; 22:58:18 >

• http://img522.imageshack.us/img522/189/11072007037ph1.jpg

N73le çektim şimdilik , pek bir fikir vermez ama, 100 de 200 memnun olduğumu söyleyebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indie -- 12 Temmuz 2007; 0:19:19 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.