Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankaralı arkadaşlardan incelemek isteyenler ankara vatan bilgisyarda görebilirler bugün gördüm hp sisteme takmışlar bir adet 19 inch bir tanede 22 inch. vatan da hp sistemden ayrı satılmıyor bilginize.
  • ben de dün akşam aynı yerde gördüm.
    harika bir şey.
    tepede bir sürü spot olmasına rağmen yansıma o kadar rahatsız etmiyordu.
    hiç bir ev ya da işyeri öyle değildir heralde.
    sadece geçişlerde simsiyah ekranda ayna gibi :)
    ergonomi çok iyi, kolayca yükseklik ve açı ayarı yapılıyordu.

masaüstü zaten güzel de, monitörün büyüklüğü tam ekran video açınca belli oluyor.
    uzaklaşmak zorunda kalıyorsunuz :)
    video oynarken, arkadan 2 eleman konuşarak geçiyordu, birden kafalar monitöre döndü, biri "üüff" diye bir ses çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apemen -- 14 Temmuz 2007; 7:52:59 >
  • bu arada autopivot özelliğini denediniz mi arkadaşlar, hastası oldum iphone gibi habire ekrenı çeviriyorum, kendisi algılayıp görüntüyü döndürüyor.

elimde kalmasa iyidir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozar

bu arada autopivot özelliğini denediniz mi arkadaşlar, hastası oldum iphone gibi habire ekrenı çeviriyorum, kendisi algılayıp görüntüyü döndürüyor.

elimde kalmasa iyidir :)

yaw ben onu bulamadım nerden oluyor o..cd'denmi yüklemen gerekiyor yoksa menüde varmı?
  • hp my displayi yüklemen lazım
  • yükledim ztn hatta en son sürümü var ama döndürünce otomatik olarak dönmüyor..options'tan yapılıyor ayarları ama options'a tıkladıımda zmn sayfa görüntülenemiyor diyor ne iş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 14 Temmuz 2007; 18:02:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozar

Ben istanbul kadıköy technocityden aldım. (istanbuldaysanız) netsiparişin kendi mağazasından da aynı fiyata alabiliyorsunuz sitesinde adresleri mevcut.

Yardımlarından dolayı @ozar, @racerant, @nofear72, @apemen, @archieduke teşekkür ederim.
    @ozar İstanbul'da değilim. Sakaryada'yım. Sistem toplamak için İstanbul Vatan'a gelebilirim
    ancak orada da yok. Netsiparis yani Arslan bilgisayar Mecidiyeköydeymiş. O tarafa hiç gitmedim
    bilmiyorum. Acaba gittiğimiz dükkanın elinde bu ürün var mı, yoksa bir gün sonra siparişle mi getiriyor?
    Bu önemli bi detay. Aynı gün elime geçiyor mu? Yoksa bekliyor muyum?
    Aynı şekilde netten sipariş verecek olsak stokta var diyor ama aslında elinde yok.
    Hp ile irtibat kurup getiriyor. Ancak bu bekleme süresi keyfi bir şekilde uzayabilir.
    Arkadaşlarım var, netten sipariş verdi, ücreti havale ile yolladı ancak sonra aradılar ve
    ''bu ürün elimizde yok size baska bir ürün verelim'' dediler. Yok hayır para iadesi istesen
    acaba kaç gün sonra hesabına parayı yatıracaklar, bu da tam bir muamma...

En uygun fiyat için bu siteye girdim. http://www.nekadar.com
    Bu sitenin karsılastırmasında Netsiparise rastlamadım.http://www.nekadar.com/76084.html
    Netsiparis uygun derken deveyükü adlı net sitesi en uygun fiyatı veriyor.
    Havale ile 638 YTL.http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=57171&ref=nekadar
    İsmini daha önce duymadım. Güven konusunda tereddütlerim var. Sizlerin de öyle olmalı...
    Mesela @racerant neden fiyat yüksek olmasına ragmen hepsiburada'dan aldı? Güven mi?
    Neyse, ilerleyen günlerdeki gelişmeleri bu başlıktan takip edeceğim.

Ayrıca şu soruma da yanıt vererek beni yönlendirirseniz memnun olurum. Vatan'da;

MSI NX8600GT-T2D256-OC DX10 EKRAN KARTI 134 usd+kdv
    MSI NX8600GT-T2D256EZ DX10 EKRAN KARTI 140 usd+kdv
    MSI NX8600GTS T2D256E-HD-OC DX10 PCIEX EKRAN KARTI 211 usd+kdv

Öncelikle 1 ve 2. kart arasındaki fark nedir?
    Fazla oyun oynayan birisi olmadığıma göre 134 dolar olan ekonomik kartı alsam olur mu?
    8600GT ile 8600GTS arasında 100 YTL gibi bir fark var. Fazla para vermek istemiyorum.
    Uygun GT modelini seçsem yanlış mı yapmış olurum? Yoksa almışken GTS mi almalıyım?

• Ben Hepsiburada dan 2 günde aldım cihazı. Bir sorun çıkmadı. Zaten önce provizyon alıyorlar kredi kartından. Ürün temin edilemesse provizyon kalkıyor. Ürünü çıkardıktan sonra ancak kredi kartınızdan gerçek işlem yapılıyor.
    Dolayısıyla temin edilememe gibi bir durumda hiçbir sorun yaşamassınız.
  • gts kesin alma bence palit sonic 8600 gt al gayet iyi ama paran varsa 8800 gts ama daha dx10 ne olacak belli değil ve yen,leri çıkacak

hepsiburadan logitech klavye söyledim 10 gün oldu gelecek hergün mail savaşı yapıyoruz.stokta yoksa zor oluyo ama yinede güvenli yer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 15 Temmuz 2007; 0:18:18 >
  • hepsiburada.com un daha pahalı olmasının sebebi,
    direk taksitli fiyat vermeleri.
    peşin fiyatına 12 taksit ama aslında tabi ki vade farkı konmuş.
    diğer bahsettiğin yerler peşin fiyat veriyor, ama ben hepsiburada.com dışında bir yer tercih etmedim şimdiye kadar.

resmen peşin mal satmayarak, bankalardan tüketici kredi almış gibi daha pahalıya ve taksitle satın almak zorunda bırakılıyoruz.

bir de vatan bilgisayarın 100 liralık malı cardfinansa taksitle 92 liraya alma olayı var ki apayrı bir şey : )
  • Valla benim gibi işini bir an önce bitirmek isteyen biri alır geçer. Yoksa kılı kırk yararsanız sorun çıkar benden demesi

Ne kadar deşelenirse o kadar sorun çıkıyor. Bugün servisde idim. Arabama 15.000 bakımı yaptırdım. Ustaların tepesinde dikildim ne yapıyor ne ediyorlar diye.
    Bakım bitti tam liften indirdik aracın sağ ön akis bilyası bozukmuş. Tam bakım bitti derken tekrar lifte aldık. Neyse iş bitti dedim motoru yıkayın. Motor yıkandı geldi. En son kaputu
    açıp bir kontrol edeyim dedim birde ne bakayım kaput kapanmıyor. Geldi ustabaşı abi motor yıkanınca olur bu normal menteşedeki gress akıyor dedi. Özel bir ilaç sürdüler
    sprey gibi Würth ün gres görevi yapıyor. Neyse sürdüler düzeldi. Diyeceğim ben titizlendikçe sorun çıktı. Fazla deşelememek lazım

• Verdiğin bilgiler için teşekkürler @racerant. Sen ve diğer arkadaşlara hitaben;

Ayrıca şu soruma da yanıt vererek beni yönlendirirseniz memnun olurum. Vatan'da;

MSI NX8600GT-T2D256-OC DX10 EKRAN KARTI 134 usd+kdv
    MSI NX8600GT-T2D256EZ DX10 EKRAN KARTI 140 usd+kdv
    MSI NX8600GTS T2D256E-HD-OC DX10 PCIEX EKRAN KARTI 211 usd+kdv

Öncelikle 1 ve 2. kart arasındaki fark nedir?
    Fazla oyun oynayan birisi olmadığıma göre 134 dolar olan ekonomik kartı alsam olur mu?
    8600GT ile 8600GTS arasında 100 YTL gibi bir fark var. Fazla para vermek istemiyorum.
    Uygun GT modelini seçsem yanlış mı yapmış olurum? Yoksa almışken GTS mi almalıyım?

Üçüncü karttaki HD ibaresi ile bu monitör arasında nasıl bir bağ kurabilirim? Artıları nelerdir?
    HD arabirimi bulunan bir kart ile bu monitörde ne gibi işlemler yapabilirim?
  • OC modelini öneririm. İşlemci ve ram ler overclock lu geliyor daha hızlı.

EZ modeli ise düz 8600 modeli. Farkı pasif soğutma elemanlarının kullanılmış olması. Fansız bir kart. Sessiz bilgisayar isteyen biri için uygun olabilir.

HD ibaresi o ekran kartından HD destekli bir tv ye görüntü aktarabileceğini söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 15 Temmuz 2007; 1:00:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

yükledim ztn hatta en son sürümü var ama döndürünce otomatik olarak dönmüyor..options'tan yapılıyor ayarları ama options'a tıkladıımda zmn sayfa görüntülenemiyor diyor ne iş?

ben optionsa girip oradaki enable auto pivot seçeneğini tikledim ve oldu. Yazılımı silip baştan yüklemeyi dene.
  • oc si daha ucuz olması ilginç
    bunlar işini fazlasıyla görür msi da iyi markadır
    bende msi alıyorum devamlı sorun yok.....
  • Bende aldım süper bir monitör 226 ile mukayese bile edilmez yanlız oda çok aydınlıksa
    ekranda herşey gözüküyor.
  • benimki de salı-çarşamba gibi gelcek.ereyondan...gelince görüşlerimi yazarım..
  • HP 22" Monitörü kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı, geniş ekran LCD monitörlerde oyun geniş ekran desteklemiyorsa oyunu mecburen 4:3 formatında oynamak durumunda kalacağız. Ben filmde ve özellikle oyunlarda 4:3 içeriğin 16:10'a genişletilmiş-yayılmış halini pek sevmiyorum. Mesela 1024x768 çözünürlükte oyun açtığımda monitörün otomatik sol ve sağa siyah bant atıp ortada gerçek 4:3 boyutta gösteren modu falan varmı ben diğer markalarda pek göremedim menülerinde, hep tam ekran yayarak gösteriyolar. Mesela LCD TV lerde 4:3-16:9-Tam ekran gibi görüntü modları var tek tuşla geçiş yapılıyor. HP de menüsünde buna benzer bir özellik var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 16 Temmuz 2007; 2:01:37 >
  • bi arkadaşa şu soruları sormuş pm den bari buraya da yazıyım dedim;
    Selam,
    1.Öncelikle bu monitörü neden net sitesinden sipariş verdin de inceleyip almayı denemedin? Benim gibi bulunduğun yerde bulamadın mı?

2.E-reyon sitesine nasıl güvendin? Bu site ile ile siparişin nasıl gerçekleşti? Anlatır mısın? Hesaplarına peşin EFT mi yaptın, kapıda ödeme seçeneği mi, taksit mi? Güvenilir bir site mi?

3.Full HD 24 inç LCD monitörlerin uygun fiyata düşmesini beklemek
    çok uzun bir süre gerektirir mi?

4. Bu monitöre Palit HD2600Pro veya sonic veya XT ekran kartı uygun bütçe ile iyi bir seçenek olabilir mi?

Cevapların için tesekkürler. Aldıktan sonraki izlenimlerini yazarsan seviniriz. Kolay gelsin.

CEVAP OLARAK ŞUNLARI YAZDIM,BELKİ DEĞİŞTİRECEĞİNİZ Bİ FİKRİNİZ VARDIR VEYA Bİ DÜZELTECEĞİNİZ YANLIŞ VARDIR;
    1)netten yapmamın sebebi hiçbiryer ölü piksel garantisi vermiyor.ancak netten sipariş yapınca bi sorun varsa 1 hafta sorgusuz sualsiz iade hakkınız var.(bu arada ölü pilsel garantisi sadece transdata verdi,o da 12 taksit olarak 725 ytl istedi.yani piyasadan 45 ytl fazla)

2)bu siteden taksitle aldım(word kart-12 taksit)bonus kart bi de sanırım ziraat karta daha avantajlı oluyor fiyat.sitenin ismini güvenilir olarak duymuştum daha önce.alışverişten önce şikayetvar. com gibi siteelerden araştırdım.en az sayıda şikayete sahip sitelerden biri.şikayetler de sadece gecikme ile ilgili.(stoklarında olmayan ürünler için bekletiyorlar).bu da sorun olmaz çünkü hp monitörleri kimse stokta bulundurmuyor.

3)24" leri beklemek mantıklı fakat bu beklemenin sonunda 22" ile aynı fiyata gelmelerini beklemek yıl alır.çünü 24" ler şuan 22" lerin 3 katı fiyattan satılıyor.sadece burda değil yurtdışında da pahallılar.3 te bir fiyattan satılmaya başlasalar o zaman 22" lerin fiyatı daha düşük olacağından gene 22" alırım .arda büyük fiyat farkı var.ilerde de bu kadar olmasada gene azınsanmayacak fark olacak.

4)bu üç kartın arasında elbette 2600 xt al derim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_15703428/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: MelihTR

HP 22" Monitörü kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı, geniş ekran LCD monitörlerde oyun geniş ekran desteklemiyorsa oyunu mecburen 4:3 formatında oynamak durumunda kalacağız. Ben filmde ve özellikle oyunlarda 4:3 içeriğin 16:10'a genişletilmiş-yayılmış halini pek sevmiyorum. Mesela 1024x768 çözünürlükte oyun açtığımda monitörün otomatik sol ve sağa siyah bant atıp ortada gerçek 4:3 boyutta gösteren modu falan varmı ben diğer markalarda pek göremedim menülerinde, hep tam ekran yayarak gösteriyolar. Mesela LCD TV lerde 4:3-16:9-Tam ekran gibi görüntü modları var tek tuşla geçiş yapılıyor. HP de menüsünde buna benzer bir özellik var mı?

evet arkadasım menudeki image control kısmında fit to aspect ratio seceneği var bu secenek sayesinde en boy oranını sabit tutarak sağda ve solda bosluk bırakarak oyun u gercek en boy oranında oynayabiliyorsun.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.