Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • monitörü sipariş verdim perşembeye elimde olacak inşallah, pişman olacağımı sanmıyorum ürün çok hoj
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

monitörü sipariş verdim perşembeye elimde olacak inşallah, pişman olacağımı sanmıyorum ürün çok hoj

Hayırlı olsun.İnşallah öp çıkmaz.Bende kartı yatırabilirsem bugün sipariş vericem.Olmazsa yarın veya ondan sonraki gün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

@losthell...

Bu konu HP w2207 konusu...Samsung mu? Hp mi? Konusu değil beyler....Bu konuda Hp ile ilgili görüşler eksiklikler, sorunlar, yaşanan tecrübeler olmalı. Samsung HP den iyi de olabilir. Ama bu konuya gelip de Samsung daha iyi ben onu aldım demek anlamsız. Samsung u beğendiysen almışsan hayırlı olsun. Ama git Samsung konusunda anlat artılarını, eksilerini...Ya da git konu aç. Samsung mu HP mi diye...Orada yaz...Burası HP w2207 konusu, inceleme konusu...Başlığı okumaya davet ediyorum sizleri... Eğer nereye ne yazı yazacağını biliyor olsaydın buraya bunu yazmazdın. Demekki bilmiyorsun. Bana sormamışsın evet ancak ben bu konunun müdavimi olarak bu konuya mudahale hakkı hissettim kendimde. Benim bu konu ile ilgili yazdığım postları yukarıda okuyabilirsin istersen.

@shearforce...

Yukarıdakiler sizin içinde geçerli...Ben burada ne yaptığımın farkındayım ancak sizler konuları karıştırmayın lütfen...Hiçkimseyi ilah filan yapan da yok. Bende piyasada birçok monitör ü test ettikten sonra bu markada karar kıldım. Bu konu, HP w2207 ile alakalı konu olduğu için burada yazıyorum. Samsung alıp Hp konusunda görüş bildirmenin bir anlamı yok bence...

HP nin üstünlükleri varsa onlar söylenebilir. BU monitörde şu markada olmayan bu özellik var diye...Ama kalkıpda başka bir monitörü bu konuda övmek anlamsız ve yeri burası da değil...

Saygılar...

hp nin ve samsungun artıları ve eksilerini ancak muadili bir ürünle kıyaslama yapılarak anlaşılabilir. bunun için dediğin gibi yeni bir konu başlığı da açılabilir pekala ama burada iki monitörün konusunu da takip eden insanlar var ve bilinçlenmeye, bilgi almaya çalışıyorlar diğer insanların kişisel düşüncelerinden. burada samsungu övmüyor arkadaş neden samsungu tercih ettiğini söylüyor tecrübesini, izlenimlerini aktarıyor. bu neden sizi rahatısz ediyor çözemedim bir türlü. madem o kadar rahatsız oluyorsun okumazsın atlarsın arkadaşım. şu an bizim yaptğımız şey asıl konunun amacından uzakta, bunun da farkında ol çünkü bunu tetikleyen sensin. forumdaki diğer konu baslıklarına da bakabilrsin insanlar gidiyorlar o ürünü neden seçmediklerini anlatıyorlar ve bunun için her zaman "hp seçmedim neden mi?" şeklinde bir başlık açılması gerekmiyor. bu pekâla ürünün kend, başlığında veya muadil bir ürünün başlığında yazılabilir. mesela sen de birçok monitörü test ettiğini söylüyorsun; insanların düşüncesini aktarmasını eleştireceğine kendi gözlemlerini anlat ki amaca ulaşılmış olsun.

• Ben yıllarca sony crt kullandım şimdi samsung 226bw kullanıyorum ve dediğim gibi hp 2207'yi viewsonic vx22'yi çok uzun süre tek pcye bağlı iken inceledim..incelediğim yerler vatanda hp makine kurulu tek onda inceledim vede goldta 2.katta yine hp sistem kurulu oradada inceledim..vx22yi goldta alt katta tek pcye takılı ve 7800gt var makinede köküne kdr inceledim onuda ve 226bw aldım ben yukarda ne yazmıştım HP almaya gittim fakat yoktu samsung aldım..getirdim kurdum profesyonel bir monitör kullandığım için hemen ne artısı eksisi var görebiliyorum haliyle ve onlarıda buraya yazdım benim amacım övmek fln değil arkadaşlar oldukça değer verdiğim ve birçok kez kaliteli monitör kullandığım için insanlara yardımdır neyse paylaşım bile hata olmuş artık ben daha yazmıyorum kendi aranızda hp2207yi övüp durun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: losthell

Ben yıllarca sony crt kullandım şimdi samsung 226bw kullanıyorum ve dediğim gibi hp 2207'yi viewsonic vx22'yi çok uzun süre tek pcye bağlı iken inceledim..incelediğim yerler vatanda hp makine kurulu tek onda inceledim vede goldta 2.katta yine hp sistem kurulu oradada inceledim..vx22yi goldta alt katta tek pcye takılı ve 7800gt var makinede köküne kdr inceledim onuda ve 226bw aldım ben yukarda ne yazmıştım HP almaya gittim fakat yoktu samsung aldım..getirdim kurdum profesyonel bir monitör kullandığım için hemen ne artısı eksisi var görebiliyorum haliyle ve onlarıda buraya yazdım benim amacım övmek fln değil arkadaşlar oldukça değer verdiğim ve birçok kez kaliteli monitör kullandığım için insanlara yardımdır neyse paylaşım bile hata olmuş artık ben daha yazmıyorum kendi aranızda hp2207yi övüp durun..

yanlış yaparsın arkadaşım. sonuçta bir insan buna tepki veriyor diye
    ben bak yeniden söylüyorum, şahsen hp'yi seçerim ama herhangi birinin burada muadil monitörler hakkında düşüncesini belirtmesi rahatsız etmez beni, kimseyi de etmemeli. yorumların için teşekkürler ve dahası da gelsin lütfen burası veya herhangi bir yer fark etmez. hatta bana sorarsan burası daha uygun.

• Merhaba arkadaslar bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
    Ben Phillips'in 22" monitorunu almıştım fakat açıp kurmak nasip olmadı. İyi ki bu forumla karşılaştım, fikrim tamamen değişti ve HP W2207 almaya karar verdim. Bugun gidip Bimeks'e Phillips monitörümü iade ettim.
    Ama şöyle bir sorunum var bu ürünü hiçbir yerde bulamıyorum internet dışında. Bimeks'lerde olanların hepsi teşhir ürünü. Teşhir ürünü istemiyorum çünkü Bimeksler günde 12 saat açık ve kim bilir ne zamandır açık duruyor mönitörler. Bu ürünü nereden temin edebilirim internet dışında (ve de mümkünse taksitli)?

Bir şey daha dikkatimi çekti:
    Penta Bilgisayar (penta.com.tr) bu ürünün dağıtımını yapan bir firma. ve sayfasından ürünün özelliklerine baktım. garanti süresi 36 ay gözüküyor. Hepsiburada.com 24 ay yazmış. Hepsiburada yanlış mı yazmış aacaba? Sizin garantileriniz ne kadar?

bu arada alacaklar için hepsiburada.com 14 YTL'ye sigorta yapıyor ürüne (çarpma, düşme,kırılma, sıvı teması,yüksek voltaj, kısa devre, yangın, gasp, hırsızlık, kapkaç).

Ürün arkaya doğru çok yer kaplıyor mu diğer LCD'lere göre?

Teşekkürler şimdiden...

• yazdıklarınız bu başlığa bence de uygun değil.aldığınız ve kullanmakta olduğunuz ürün samsung ise ona ait başlık var zaten.karar verme aşamasındaki arkadaşlar her markayı kendi başlığında arayıp inceliyor.hem böylece birbirinizi kırmamış olursunuz...sonuçta her iki ürün de sınıfında lider.ayrıca zaten hp samsung un orjinal panelini kullanıyor...buarada yeni monitörünüz hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttutuncu

Merhaba arkadaslar bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
    Ben Phillips'in 22" monitorunu almıştım fakat açıp kurmak nasip olmadı. İyi ki bu forumla karşılaştım, fikrim tamamen değişti ve HP W2207 almaya karar verdim. Bugun gidip Bimeks'e Phillips monitörümü iade ettim.
    Ama şöyle bir sorunum var bu ürünü hiçbir yerde bulamıyorum internet dışında. Bimeks'lerde olanların hepsi teşhir ürünü. Teşhir ürünü istemiyorum çünkü Bimeksler günde 12 saat açık ve kim bilir ne zamandır açık duruyor mönitörler. Bu ürünü nereden temin edebilirim internet dışında (ve de mümkünse taksitli)?

Penta Bilgisayar (penta.com.tr) bu ürünün dağıtımını yapan bir firma. ve sayfasından ürünün özelliklerine baktım. garanti süresi 36 ay gözüküyor. Hepsiburada.com 24 ay yazmış. Hepsiburada yanlış mı yazmış aacaba? Sizin garantileriniz ne kadar?

bu arada alacaklar için hepsiburada.com 14 YTL'ye sigorta yapıyor ürüne (çarpma, düşme,kırılma, sıvı teması,yüksek voltaj, kısa devre, yangın, gasp, hırsızlık, kapkaç).

Teşekkürler şimdiden...

Hocam Hepsiburada ya ilave etiğim foto aşağıda fikir edinmenize yardımcı olacaktır, geriye doğru kapladığı alan hakkında

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@...

• quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

yazdıklarınız bu başlığa bence de uygun değil.aldığınız ve kullanmakta olduğunuz ürün samsung ise ona ait başlık var zaten.karar verme aşamasındaki arkadaşlar her markayı kendi başlığında arayıp inceliyor.hem böylece birbirinizi kırmamış olursunuz...sonuçta her iki ürün de sınıfında lider.ayrıca zaten hp samsung un orjinal panelini kullanıyor...buarada yeni monitörünüz hayırlı olsun.

Anlayana çok bile..."Hp inceleme" konu başlığı olan bir yerde, "Ben hp ye de baktım ama Samsung aldım" demenin bir anlamı yok..Ama yok illaki muhalefet olmak zorunda...

• quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

yazdıklarınız bu başlığa bence de uygun değil.aldığınız ve kullanmakta olduğunuz ürün samsung ise ona ait başlık var zaten.karar verme aşamasındaki arkadaşlar her markayı kendi başlığında arayıp inceliyor.hem böylece birbirinizi kırmamış olursunuz...sonuçta her iki ürün de sınıfında lider.ayrıca zaten hp samsung un orjinal panelini kullanıyor...buarada yeni monitörünüz hayırlı olsun.

Anlayana çok bile..."Hp inceleme" konu başlığı olan bir yerde, "Ben hp ye de baktım ama Samsung aldım" demenin bir anlamı yok..Ama yok illaki muhalefet olmak zorunda...

egomuzu tatmin etmeye devam.. durmak yok yola devam.. bu da anlayana biraz fazla..

• Arkadaşlar bende bu mönitörden almayı düşünüyorum ankarada en ucuz nereden bulabilirim?
  • 17 inç lcdden geçince fazla buyuk gelmez mı bu arkadaşlar.bazı arkadaşlar tenis maçı seyreder gibi kafa bı oraya bı buraya gıdıp gelıyo falan dıyor.odaklanma problemi falan olmaz mı?..kullanan arkadaşlar kaç cm uzaktan bakıyor.bende almayı dusunuyorum..1:1 pixel mapping gral bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttutuncu

Merhaba arkadaslar bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

Teşekkürler şimdiden...

teşhir ürünü daha iyi bence onda olu pıksel olmamışsa bı daha hıc cıkmaz kendı mantıgıma gore.denenmiş monitor alıyosun hemde sağlam denenmiş..

• quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

17 inç lcdden geçince fazla buyuk gelmez mı bu arkadaşlar.bazı arkadaşlar tenis maçı seyreder gibi kafa bı oraya bı buraya gıdıp gelıyo falan dıyor.odaklanma problemi falan olmaz mı?..kullanan arkadaşlar kaç cm uzaktan bakıyor.bende almayı dusunuyorum..1:1 pixel mapping gral bişey

Ben de 17 den bu monitöre geçiş yaptım. İlk gün biraz büyük geliyor tabi ama 1-2 saat içinde alışıyorsunuz. O gün masaüstü için maximum 22 daha büyüğü fazla demiştim, ama şimdi 24 inçleri incelemeye basladım :) Çekinecek birşey yok alışırsın.
  • Ankara vatanın 1. katında yani giriş katında kasa nın arkadsında hp w2207 ve w2007 yi gördüm bayada inceledim hatta az daha kırıyordum :) aşagıda ise yani bodrum katta monitör bölümü var bence 206bw 226bw ve hp w2207 ve w2007 çok farkı yok hp parlak ekran oldugu için güzel gözüküyor okadar.Birde w2207 çok yansıtıyor ekranda kendimi görürmüyüm diyenlere : ilk olarak w2207 gördüm ve evt kendimide onun ekranında gördüm can gibi yanlız aşagı indim samsung lara baktım tekrar yukarı çıktım 1. kattaki hp oldugu bölümn ışıkların biri sönmüştü tekrar baktıgımda hp w2207 en ufak bir yankıma yapmıyordu ve fevkalede güzel görüntü veriyor samsung a eş yani
  • bu monitörü sırf 1:1 piksel ayarlama için alan varsa bunun gereksiz oldugunu söylemek isterim, en azından nvidia kartlarda. ben dizüstümde geforce ekran kartımla 1:1 mapping yapabiliyorum. özellikle eski oyunlarda (cs1.5) gibi can sıkıcı ekrana uzatma olayı olmuyor. bilgilendirmek istedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

bu monitörü sırf 1:1 piksel ayarlama için alan varsa bunun gereksiz oldugunu söylemek isterim, en azından nvidia kartlarda. ben dizüstümde geforce ekran kartımla 1:1 mapping yapabiliyorum. özellikle eski oyunlarda (cs1.5) gibi can sıkıcı ekrana uzatma olayı olmuyor. bilgilendirmek istedim.

nVidia sürücülerinde 1:1 pixel mapping ayarını nerden yaptın, bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MelihTR

quote:

bu monitörü sırf 1:1 piksel ayarlama için alan varsa bunun gereksiz oldugunu söylemek isterim, en azından nvidia kartlarda. ben dizüstümde geforce ekran kartımla 1:1 mapping yapabiliyorum. özellikle eski oyunlarda (cs1.5) gibi can sıkıcı ekrana uzatma olayı olmuyor. bilgilendirmek istedim.

görüntü özellikleri > ayarlar > GeForce > Nview görüntü ayarları > aygıt ayarları > aygıt ayarları

edit:

bazı sürücü sürümlerinde nview görüntü ayarları yerine dijital diz panel ayarları gibi bir sekme oluyor orada görebilirsiniz ve sabit oranlı çıkışa getirirseniz 1:1 olayı hallolacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shearforce -- 2 Eylül 2007; 2:45:58 >

• Bende aranıza katıldım, cok arastırdım bu sefer parlak ekran istiyordum cokta yerinde bir secim yaptıgımı düsünüyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MelihTR

quote:

görüntü özellikleri > ayarlar > GeForce > Nview görüntü ayarları > aygıt ayarları > aygıt ayarları

edit:

bazı sürücü sürümlerinde nview görüntü ayarları yerine dijital diz panel ayarları gibi bir sekme oluyor orada görebilirsiniz ve sabit oranlı çıkışa getirirseniz 1:1 olayı hallolacaktır.

Teşekkürler, gittiğimde kendi bilgisayarımda bu ayara bir bakayım, şu an kullandığımda CRT bağlı, bunda baktım çıkmadı herhalde LCD monitör bağlı olunca çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.