Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende laptop oldugu için ses sistemim yok nasıl bir şey almam gerek bilmiyorum.
  • dvi ile hdmi arasında goruntu kalıtesı farkı warmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

dvi ile hdmi arasında goruntu kalıtesı farkı warmı ?

görüntü farkı yok sadece dvi dan baglarsan ses alamassın okadar
  • hdmi daha iyi goruntu kalitesi verir
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

monitörü sipariş verdim perşembeye elimde olacak inşallah, pişman olacağımı sanmıyorum ürün çok hoj

Hayırlı olsun.İnşallah öp çıkmaz.Bende kartı yatırabilirsem bugün sipariş vericem.Olmazsa yarın veya ondan sonraki gün.

Monitörüm geldi ama 1 adet ölü pixel ile çokta sorun değil alta kısımda kalıyor zaten göze batmıyorda değişme sözü aldım bakalım en kısa zamanda. Çok takmıyorum bunu, onun dışında bütün öellikleri ile gerçekten her kuruşunu hakeden bir monitör alanlar pişman olmayacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Aspirin_Gripin

hdmi daha iyi goruntu kalitesi verir

daha iyi vermesi imkansız ben dvi ile bağlıyorum daha net bir görüntü olması olnaksız yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEMiZ

quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

dvi ile hdmi arasında goruntu kalıtesı farkı warmı ?

görüntü farkı yok sadece dvi dan baglarsan ses alamassın okadar

quote:

Orjinalden alıntı:Aspirin_Gripin
    hdmi daha iyi goruntu kalitesi verir

quote:

Orjinalden alıntı:mysite
    daha iyi vermesi imkansız ben dvi ile bağlıyorum daha net bir görüntü olması olnaksız yani

LEVEL ALINTI;http://www.level.com.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24898

HDMI girişi (Yüksek Tanımlı Multimedya Arayüzü) işte bu giriş BenQ monitörü almam için en büyük sebeb.Diğer monitörlerde HDMI girişi yok, DVI var ama DVI girişide PS3'de olmadığı için bir dönüştürücü kullanmak gerekiyor, ee buda görüntüde kayba neden oluyor, çünkü HDMI saniyede 165 megapiksel hızla (yaklaşık 5 Gbps) görüntü aktarımına imkan veren arayüzdür, öyleki en yüksek çözünürlükteki HDTV yayınlarının aktarımı için bile gereken hızın çok daha fazlasına sahiptir.Durum böyle olunca eğer HDMI ile bağlama imkanınız varsa tek seçenek vardır, HDMI ile bağlamak.

• selam arkadaslar dun aksam itibariyle bende w2207 ile aranıza katılmış bulunuyorum....ve laptoptada parlak ekran kullanan biri olarak yaptıgım secimden gayet memnunun...sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlamaya calışırım...gercektende devasa bi monitor :) ... bende baya arastırdım ve parlak ekran tercihimden ve portrait ozelligi donebilme kapasitesi artılarından dolayı aslında marka olarak sıcak bakmadıgım HP yi sectim...1 gunluk izlenimim şu...gerçekten cok guzel bi monitor...sanılanın aksine ben fanatiklik yapmiyacağım gidin hangisi içinize yatıyosa onu alın derim ben...cunku eve geldikten sonra size tabsiye verenler evde olmuyo:D
  • laptopla monitoru dvi kabloyla birbirine bağlayarak kullanıyorum bi sorun yoktu.Fakat bugun dikey kullanayım dedim merak ettim nasıl olacak diye ama dikey çevirdiğim halde algılamıyor görüntü yine yatayda kalıyor benimmi ayarlamam gerek menüden.Birde siz hangi ayarlarda kullanıyorsunuz yazabilirmisiniz contrastı filan.
  • Xbox360 aldıktan sonra WideScreen almak istiyordum, aklımda ki tek monitörde Samsung 226BW'di. Fakat bölümü inceleyip bu konuyu gördükten sonra fikrimi değiştirip monitörün siparişini verdim, salı günü elimde olucak inşallah HP'nin benim için tek "-" yönü PS3'ün 1080P Sinyalini alamamasıydı, şuanda elimde ps3 olmasada ilerde almayı planlıyorum. Aldığımda onuda LCD TV'ye bağlarım artık.
  • Bende aranıza katılmış bulunuyorum herkese saygılar.
  • Mercan dede Hp nin Programını kurunca otomatik portre modu çalışıyor.
  • Sonunda bende netsiparişten 667/5 şeklinde aldım.İnşallah yarın kargoya verilir ve öp çıkmaz.Çıkarsa aynen geri iadeGeldiğinde incelememi yaparım.Bu başlıkta bizlere yardımcı olan ve inceleme yapan arkadaşlara teşekkürler
  • bence dusunmeden alınacak monıtor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme -- 15 Ekim 2007; 15:18:02 >
  • bende yarın alıcam bimeks den acaba ordan alan varmı varsa pixel testi yaptırıyorlarmı *?
  • +1 bende almayi dusunuyorum ama para biriktiriyorum :D
  • Bildiğim kadarıyla alanların birinde öp çıktı.İnşallah bizimkinde çıkmaz.Çıkarsa napacam bilmiyorum
  • en güzelini yapmışsınız... samsung bunun yanında bence de eziliyor.. sırf ayak olayından bile bu monitör çoğu insan için tercih sebebi olmalı.. darısı bize bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

en güzelini yapmışsınız... samsung bunun yanında bence de eziliyor.. sırf ayak olayından bile bu monitör çoğu insan için tercih sebebi olmalı.. darısı bize bakalım

haklısın hp uzaydan gelme bir monitör herhalde 1000 yıl sonranın monitörü gibi samsung ne yapsın yazık ona keza 1000 yıl öncenin monitörü gibi.....

"samsung bunun yanında bence de eziliyor" yani samsung hp nin yanında bir hiç oluyor öyle mi ?

Not:Forumdaki hiç bir hp kullanıcısına lafım yok.
    Açıklama:Monitörlerin ikisinide gördüm(226bw ve w2207) Ankara vatanda.İkiside harika monitörler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 11 Eylül 2007; 2:53:27 >

• Beyler bir şey dikkatimi çekti(buradan okuduğum kadarıyla)

2207 örneğin bir 1080p yi açmadığı gibi "görmüyor bile"!!!!!!!!
    Yani görse belki 720p de açacak ama görmemesi durumunda ise o film/clip v.s hiç açılamayacaktır?

Bunu bir daha açıklayan olabilirmi acaba,tam alacaktım bundan dolayı erteledim,zira ben sadece
    HD izleyeceğim bunda(diğer PC vs işleri CRT de devam edeceğim şimdilik)
    Elimde bulunanlar 720p ve 1080i ki büyük ihtimalle 1080i yide görmeyecek??

Böylece beklemede kaldım,2207 için,ayrıca izlediğim kadarıyla 226 dan daha iyi(hele hele 226 nın
    S-A-C atraksiyonlarında sonra,yaw kim uğraşır bununla!!)

bu konuda bir açıklama verirseniz memnun olurum,teşekkürler
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.