Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MelihTR

quote:

Orjinalden alıntı: albani

Beyler bir şey dikkatimi çekti(buradan okuduğum kadarıyla)

2207 örneğin bir 1080p yi açmadığı gibi "görmüyor bile"!!!!!!!!
    Yani görse belki 720p de açacak ama görmemesi durumunda ise o film/clip v.s hiç açılamayacaktır?

Bunu bir daha açıklayan olabilirmi acaba,tam alacaktım bundan dolayı erteledim,zira ben sadece
    HD izleyeceğim bunda(diğer PC vs işleri CRT de devam edeceğim şimdilik)
    Elimde bulunanlar 720p ve 1080i ki büyük ihtimalle 1080i yide görmeyecek??

Böylece beklemede kaldım,2207 için,ayrıca izlediğim kadarıyla 226 dan daha iyi(hele hele 226 nın
    S-A-C atraksiyonlarında sonra,yaw kim uğraşır bununla!!)

bu konuda bir açıklama verirseniz memnun olurum,teşekkürler
    Saygılar

1080p 1080i durumları monitöre bağlayacağın DVD player, Konsol, Uydu alıcısı vs. cihazlar için geçerlidir. 1080p çözünürlük olarak 1920x1080 karşılık geliyor. Monitörün ki ise 1680x1050. HP monitörün grafik motoru downscale denen çözünürlük düşürme özelliği yok. O nedenle playerdan yüksek çözünürlüklü sinyal gelirse düşüremez desteklenmiyor diye kabul etmez.

Ama monitörününü PC de kullanacaksan 1080p vs. gibi durumlar önemsizdir. Bilgisayarda 1920x1080 hiçbir zaman seçemeyeceksin. En son seçeceğin çözünürlük monitörün kendi çözünürlüğü o da 1680x1050. Bilgisayarda 1080p film açarsan ekran kartın veya playerın onu otomatik downscale uygulayacak ve seçtiğin çözünürlüğe düşürecektir. Bilgisayarın bunu monitörden çok çok daha iyi yapar

Yani Monitör PC ye bağlıyken monitörün desteklemediği downscale çözünürlük düşürmeyi PC zaten üstlenip kendisi yapar, monitörlere bırakmaz Sadece PC için kullanacaksan 1080p nin hiçbir önemi yok

Bilgiler için teşekkürler.

-Bunu şunun için sormaktayım,bu paneli almak istiyorum(tabi bulursam Antalya da!!),ancak kafama
    HD olayındaki 1080i ve p olayı takıldı,çünkü HD izleyeceğim(genelde 720p veya 1080i,ama 1080p ler
    çıkacak) bir yerde Multimedia olacak benim için ve diğer CRT yi ise PC de,internet v.s olayında kullanacağım.

-Böyle bir panel almak istememin sebebi elimdeki ve elde edeceğim HD leri izlemek içindir sadece.....
    Oyun,Konsol v.s ile işim yoktur

Ya 2207 yada Samsung 206,eleye eleye buraya kadar geldim,ama aklım hala AppleCinema larda yaw!!
    bunlarda felaket pahalı veya BenQ 24"
    Selamlar

• Siparişimi sonunda kargoya vermişler.İnşallah ölü pixel çıkmazCuma günü gözlerim bayram edecek
  • arkadaşlar ben de almak istiyorum w2207

benim gforce fx5200 128mb ekran kartım var,bu kartla monıtoru en verımlı şekilde kullanabılır mıyım? en yuksek cozunurlukte kullanmak istiyorum.
    fx5200 bi sorun ya da eksiklik yaratır mı ?
  • normal kullanımda sorun çıkarmaz ancak oyun oynayıp yüksek çözünürlüklere çıkarsan kullanamazsın.. ayrıca ekran kartında vga çıkıştan başka çıkış var mı o da önemli, DVI çıkış varsa daha kaliteli kullanırsın sanırım..
  • beyler ben birsey sorucam
    aldigim bilgiye gore
    w2207v de dhcp yokmus
    w2207 de duz olanda varmis

ben monitoru darthy de buldum
    sorun su ki monitorun ustunde w2207 yaziyor yane dhcp li model ama stok kodu w2207v gozukuyor
    v lerin ustunde v olarak yaziyor mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mad_Wolf

beyler ben birsey sorucam
    aldigim bilgiye gore
    w2207v de dhcp yokmus
    w2207 de duz olanda varmis

ben monitoru darthy de buldum
    sorun su ki monitorun ustunde w2207 yaziyor yane dhcp li model ama stok kodu w2207v gozukuyor
    v lerin ustunde v olarak yaziyor mu

Hocam Tr ye v li olan model giriş yapmıyor.Tr de bulunanların hepsi hdcp li.Kutunun üzerinde w2207 yazıyor
  • kardes hakli olabilirsin ama adamlar da bir salaklik var o zaman cunku stok kodu w2207v diye geciyor ondan killanmis vaziyetteyim

cunku ben dhcp sini de kullanacam ondan soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 12 Eylül 2007; 21:28:15 >
  • quote:

kardes hakli olabilirsin ama adamlar da bir salaklik var o zaman cunku stok kodu w2207v diye geciyor ondan killanmis vaziyetteyim

cunku ben dhcp sini de kullanacam ondan soruyorum

Netsiparis.com da da v yazıyordu sonuna fakat bende aldım.Çünkü alan arkadaşların hiçbirinde v yazmıordu sonunda.V yazan model amerika için üretilmiş ve orada satılıyor.Gönül rahatlığı ile alabilirsin
  • ababadan kutu ustunde falan yaziyor mu dhcp falan diye
  • quote:

ababadan kutu ustunde falan yaziyor mu dhcp falan diye

TÜRKİYEDE V YOK...İSTESEN DE YOK...TAKMA KAFANA BOŞ YERE..
  • beyler eger benimki v cikarsa alirim gomleginizi :P
  • quote:

beyler eger benimki v cikarsa alirim gomleginizi :P

Hocam siz alın çıkarsa alırız bi gömlek sorun değilŞimdiden hayırlı olsun
  • sagolun valla parlaklik umurumda bile degil :D
    tek istedigim ozellikleri iyi olsun :D
  • arkadaşlar bende casper 17" lcd war..bu lcd de biraz ghosting ve karanlık yerlerde saçmalama var.hemde baya saçmalama.gündüz vakti bioshock oynarsam tamamen körlemesine gidiyor.anca gece biraz adam oluyo..ben kararsızım acaba gerekli mi gereksiz mi diye bu monitore geçmek..tn olmayandşük ms panelde alınabılecek sevıyede degıl.yani para verıyosam baya farketmesi lazım benım mantığıma göre..bılmıyom napacam kararsızım.peeh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstoppable -- 13 Eylül 2007; 0:17:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

arkadaşlar bende casper 17" lcd war..bu lcd de biraz ghosting ve karanlık yerlerde saçmalama var.hemde baya saçmalama.gündüz vakti bioshock oynarsam tamamen körlemesine gidiyor.anca gece biraz adam oluyo..ben kararsızım acaba gerekli mi gereksiz mi diye bu monitore geçmek..tn olmayandşük ms panelde alınabılecek sevıyede degıl.yani para verıyosam baya farketmesi lazım benım mantığıma göre..bılmıyom napacam kararsızım.peeh

17 inç den bu monitöre geçince görürsün fark eder mi etmez mi...Dev gibi olacak yanında....
  • bende artik bir hp sahibiyim :D
  • Ps3 performansını merak edenler varsa resim koyabilirim fakat resimleri küçültebileceğim bi yazılım varmı.Küçültünce kaliteden kayıp vermezse ekleyim buraya
  • ekle ekle de gorelim :D
  •  ...@@HP w2207 LCD İncelemem@@...

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@...

• HP açıkcası ummduğum gibi çıkmadı. Oda'nın sol tarafı tamamen pencere fakat 2 tane kalın perde + tül bulunmakta buna rahmen pencereden çok azda olsa ışık girse deli gibi parlamaya başlıyor. Siyah ağrılıklı ekranlarda resmen ekranda kendimi görüyorum. Herhangi bir ayar yapıyor musunuz bu parlamaları önlemek için ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.