Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sizin ürünlerin garantisi ne kadar?

gördüğüm kadarıyla bi 36 ay bi de 24 ay garanti veren var

penta 36 ay veriyor nedense ama penta sadece bayilere veriyor. (penta.com.tr)

sizinkiler ne?

saolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttutuncu

arkadaslar sizin ürünlerin garantisi ne kadar?

sizinkiler ne?

saolun...

36ay benimkisi...genelde satıcılar otomatik herşeye 2 yıl yazıyor.ama garanti kağıtlarında daha üstü olabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

HP açıkcası ummduğum gibi çıkmadı. Oda'nın sol tarafı tamamen pencere fakat 2 tane kalın perde + tül bulunmakta buna rahmen pencereden çok azda olsa ışık girse deli gibi parlamaya başlıyor. Siyah ağrılıklı ekranlarda resmen ekranda kendimi görüyorum. Herhangi bir ayar yapıyor musunuz bu parlamaları önlemek için ?

cevaplayacak yok mu kullanan arkadaşlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

sizinkiler ne?

saolun...

36ay benimkisi...genelde satıcılar otomatik herşeye 2 yıl yazıyor.ama garanti kağıtlarında daha üstü olabiliyor.

trimaxsahinabi,

garanti belgesinde hangi toptancı/bayi yazıyor?
    bi de nerden aldın?

tşk..
  • ziwo parlamasına çare yok aynı sorun bendede var.Ayrıca renk ayarları konusunda ben 1 aydır yardım istiyorum hala cevaplayan yok herkes ya çok memnun yada umursamıyor anlamadım.Ancak şunu söylemeliyim ps3 için bu monitoru düşünenler düşünmesinler bence tamam güzel görüntüsü var ps3 performansıda fena deil ama 226bw sanırım ps3 için daha iyi en azından 1080p sinyali alabilior.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

sizinkiler ne?

saolun...

trimaxsahinabi,

garanti belgesinde hangi toptancı/bayi yazıyor?
    bi de nerden aldın?

tşk..

kusura bakma aklımda yanlış kalmış...benim ki de 24 aymış ,arena dist....aldığım yer ereyon...

• quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

HP açıkcası ummduğum gibi çıkmadı. Oda'nın sol tarafı tamamen pencere fakat 2 tane kalın perde + tül bulunmakta buna rahmen pencereden çok azda olsa ışık girse deli gibi parlamaya başlıyor. Siyah ağrılıklı ekranlarda resmen ekranda kendimi görüyorum. Herhangi bir ayar yapıyor musunuz bu parlamaları önlemek için ?

cevaplayacak yok mu kullanan arkadaşlardan

dediğin gibi ekran simsiyah oluca kendini görebilirsin...ama ben ne film izlerken ne oyun oynarken ne de başka bi şekilde ekran komple siyah olmayınca kendimi veya başka bir yansımayı görmedim...aslında olay sizin beyninizde...neyi görmeyi düşünürseniz onu görürsünüz.parlak ekranlarda hem sizin yansımanız hemde ekran daki asıl görüntü üstüste olur...ama siz beyninize asıl ekranda olan görüntü yerine acaba yansımam görünüyor mu diye düşündürürseniz direkt arkadaki yansımanızı görürsünüz...ama benim hiç aklıma gelmiyor durduk yerde acaba yansıma var mı diye..o yüzden benim için hiç bir sorun yok.ama görmek istediğimde de yansımayı sadece siyah ekranda görebiliyorum..aynı şey eski crt lerde de vardı...orda ne kadar yansıma varsa bu lcd içinde aynı miktar...örneğin evinizdeki tüplü tv lerde kendinizi ne kadar görebilirseniz bunda da okadar görebilirsiniz...bence...

• quote:

Orjinalden alıntı: mercan_dede

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@...

aynı oyun bende de var hocam eğer resimden kaynaklanmıyor ise ninja gadien da çok fazla kırık görüyorum, çözünürlük farkı kendini belli ediyor ben de konsol kullanıcılarıdna 226bw yi tavsiye ediyorum..........yalnız kaplan wallpaper ı çok güzelmiş nereden buldunuz????

• Yarın öğleden önce monitörüm inşallah elimde olacak.Umarım bi sorun çıkmaz.Gece boyunca dvd izleyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 14 Eylül 2007; 0:14:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercan_dede

Ps3 performansını merak edenler varsa resim koyabilirim fakat resimleri küçültebileceğim bi yazılım varmı.Küçültünce kaliteden kayıp vermezse ekleyim buraya

http://www.naturpic.com/resizer/index.html
  • az önce bimeks den aldım yeşilde 1 tane ölü pixel çıktı ama ekran büyük pixel ufacık hiç de rahatsız etmiyor dikkatli bakmak gerekiyor mağazada ölü pixel testi yaptım ancak görememiştim ama hiç problem etmiyorum yani almadna önce acaba çıkarmı die telaşlanıyordum ama gördümki ufacık ve pekte belli olmuyor.
    Bunun dışında monitör çok güzel parlak ekran olması bir problem yaratmadı iş kafanızda bitiyor kendinizi görmek isterseniz görebilirsiniz ama yoğunlaşmadığınız müddetçe hiç problem olmuyor.
  • 2 saat önce monitör elime ulaştıAğzım açık hala daha bön bön bakıyorum17'' bombeli crt den sonra bi acayip geldi.Kafamı bi sağa çeviriyorum bi solaÖlü pixel çıkmadı çok şükür.Çıksaydıda nasıl iade edecektim bilmiyorum.Toplamak gerçekten güç.Monitörde parlama var ama hiç takmıyorum çok hoşuma gitti.Son olarak kullandığınız ayarları yazarsanız sevinirim.Başlıkta emeği geçen herkese teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

2 saat önce monitör elime ulaştıAğzım açık hala daha bön bön bakıyorum17'' bombeli crt den sonra bi acayip geldi.Kafamı bi sağa çeviriyorum bi solaÖlü pixel çıkmadı çok şükür.Çıksaydıda nasıl iade edecektim bilmiyorum.Toplamak gerçekten güç.Monitörde parlama var ama hiç takmıyorum çok hoşuma gitti.Son olarak kullandığınız ayarları yazarsanız sevinirim.Başlıkta emeği geçen herkese teşekkürler

3-4 gün sonra görürüm ben seni ufak bu daha büyüğü yokmu diye söylenirsin :):):) uslubum şaka mahiyetindedir kusura bakmayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 14 Eylül 2007; 18:12:49 >

• Beyler sonunda kararı verdim ve bugün W2207 yi aldım.
    Monitörü epeyi zamandır zaten inceliyordum,ama 206/226/2207 arasında sıkışıp kaldım,doğrusu
    Samsung un her iki seriside 2207 ye göre daha zayıf+sürekli o panelmi,yok a panelmi yok W mi
    muhabbetinden doğrusu ciddi olarak sıkılmıştım!!!
    Samsung belliki çoğu ürününde olduğu gibi sadece "Adını" satıyor.......

Bu arada ben ayarları kafama göre yaptım(Bright.Contr. v.s)
    Lütfen kullanan bir arkadaş bana optimum ayarı/ayarları bildirirmi acaba??
    -Şu anda ilk gözlemim;Bright.fazla geliyor(Beyaz fon) kıstım ve 40 ta duruyor,ne olmalı??
    Ve diğer ayarları bildirirseniz memnun olurum......

Ayrıca elimdeki 720p/1080i Clip v.s HD lerinin hepsini çok güzel açtı,aynen Cinema gibi yada TV gibi izliyorum..

Şimdilik tek sorun(aslında çokta önemli değil) Panelin kendi speaker ları;ses ayarı 100 de bile olsa neredeyse
    duyulmuyor yaw!!!
    Kutudan iki ucu Yeşil soketli bir kablo çıktı;Monitör ile PC arasında bağladım,ilk bağladığımda sesi aldım,
    sonra bir ara çıkardım,Kulaklığı takıp dinledim(normalde sadece Kulaklık takıyorum),tekrar yeşil
    soketi PC nin yeşil girişine takınca panelden ses gelmedi,hangi ayarı oynadım bilmiyorum ama,bunu
    bir daha açamadım,sonra kabloyu söktüm,zaten Kulaklık ile izliyorum her şeyi,ancak bu ayarı da
    tarif edebilecek varmı acaba?

Her şey için teşekkürler,bu arada panel gerçekten çok iyi ve Samsung tanda bana göre daha iyi,ama tek
    eksik yanı PS3 gibi 1080p olan şeyleri açmaması-görmemesi!
    Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: albani

Beyler sonunda kararı verdim ve bugün W2207 yi aldım.
    Monitörü epeyi zamandır zaten inceliyordum,ama 206/226/2207 arasında sıkışıp kaldım,doğrusu
    Samsung un her iki seriside 2207 ye göre daha zayıf+sürekli o panelmi,yok a panelmi yok W mi
    muhabbetinden doğrusu ciddi olarak sıkılmıştım!!!
    Samsung belliki çoğu ürününde olduğu gibi sadece "Adını" satıyor.......

Bu arada ben ayarları kafama göre yaptım(Bright.Contr. v.s)
    Lütfen kullanan bir arkadaş bana optimum ayarı/ayarları bildirirmi acaba??
    -Şu anda ilk gözlemim;Bright.fazla geliyor(Beyaz fon) kıstım ve 40 ta duruyor,ne olmalı??
    Ve diğer ayarları bildirirseniz memnun olurum......

Ayrıca elimdeki 720p/1080i Clip v.s HD lerinin hepsini çok güzel açtı,aynen Cinema gibi yada TV gibi izliyorum..

Şimdilik tek sorun(aslında çokta önemli değil) Panelin kendi speaker ları;ses ayarı 100 de bile olsa neredeyse
    duyulmuyor yaw!!!
    Kutudan iki ucu Yeşil soketli bir kablo çıktı;Monitör ile PC arasında bağladım,ilk bağladığımda sesi aldım,
    sonra bir ara çıkardım,Kulaklığı takıp dinledim(normalde sadece Kulaklık takıyorum),tekrar yeşil
    soketi PC nin yeşil girişine takınca panelden ses gelmedi,hangi ayarı oynadım bilmiyorum ama,bunu
    bir daha açamadım,sonra kabloyu söktüm,zaten Kulaklık ile izliyorum her şeyi,ancak bu ayarı da
    tarif edebilecek varmı acaba?

Her şey için teşekkürler,bu arada panel gerçekten çok iyi ve Samsung tanda bana göre daha iyi,ama tek
    eksik yanı PS3 gibi 1080p olan şeyleri açmaması-görmemesi!
    Saygılar

arkadaş yukarıda dvi dan bağlamış ps3 ü.pek sorun yok gibi duruyor..1080p goruntu verıldıgınde ne değişiyor ?

• 1080p filmlerde takılmalar oluyor.Sebebi ne olabilir??Monitörden mi kaynaklanıyor yoksa oynatıcı program veya pc den mi??
  • Ekran kartı olabilir
  • EN az 3 ayrı cevapda yazdım ayarları bu konuda....Gene yazayım. Konunun bütününü okumayıp hala ayar ne olmalı diye bagıranlara duyrulur....

Kontrast 80
    Parlaklık 20
    Renklerin hepsini 125 e getirin....Geldiginde 255 olarak gelir...

Bu şekilde gözünüzü almaz ekranın parlaklığı.....
  • bimeks teknoporta gittim bugün. monitör yokmuş, alamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEMiZ

Ekran kartı olabilir

Ekran kartı hd uyumlu xfx 7600gt xx ed. olabilir mi??
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.