Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence şuan için en iyi 22'' LCD MONİTÖRalan arkadaşlara hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

bence şuan için en iyi 22'' LCD MONİTÖRalan arkadaşlara hayırlı olsun.

katılıyorum. LCD alacak olsam hiç düşünmeden alırdım.
  • ati kartlarda yok galiba pixel mapping.ati kartı olan arkadaşlar (benim gibi) secımını bu yonde yaparsa iyi olur..
  • Bende bugun aldım bu monitörü. Tek kelime ile mükemmel. Benim odamda kocaman iki pencere oldugu halde hic öyle parlama yok. Sadece siyah background da hafif oluyoo oda hic rahatsız etmiyor. Bu monitör ile 226 arasında kalanlar kesin alsınlar bunu. SOnuc olarak herkese tavsiye ediyorum. Parlak ekranda kesinlikle bi dezavantaj degil cok super birsey. Hele yukarı ayarı yapılabilmesi kesin lazım LCD de.Ben bunun ayagını en yuksek ayarda kullaıyorum.Artık siz düsünün ne kadar gerekli. Walla Parasını sonuna kadar hakediyor. Simdi Hp tesekkür maili atacam ingilizce böyle mönitörü yaptıgı icin
  • Arkadaşlar ankarada en ucuz nereden bulabilirim bilen yokmu peşin alıcağım?
  • DFS bilgisayardan alabilirsin ama simdilik yok söylersen getirebilirler belki. Bana cok yardımcı oldular. Acıp istedigim gibi inceledim monitörü. Sanalmarket var bide ama onlar actırmıyorlar. Onlar instanbuldan getiriyorlarmus bir gün önceden demen lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Bende aranıza katıldım, cok arastırdım bu sefer parlak ekran istiyordum cokta yerinde bir secim yaptıgımı düsünüyorum.

Hocam aramıza Hoşgeldiniz öncelikle. Bende almadan önce çok fazla araştırdım ve sonuçta 700 YTL gibi bir fiyat ödeyeceksem değmeli diye düşünüyordum. Ürünü aldıktan sonra verdiğim parayı her kuruşuna kadar hakettiğini görünce doğru karar verdiğimi anladım. Güle Güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmp16 -- 3 Eylül 2007; 17:49:38 >
  • bıktım lcd test muhabbetlerinden alın işte gönlünüze yatanı
  • @kmp16

Tesekkür ederim.
    Bende cok memnunum.
  • Beyler biri bana HDMI olayını anlatabilirmi bilmeyen arkadaşlar varsa onlarda yararlansın.
    Şimdi monitörde HDPC midir nedir sanırım 1080 çözünürlük desteğimi oluyor bu tam bilmiyorum yanlış yazmakta istemiyorum.
    Ama şöyle bir olay dikkatimi çekti.Mesela HP 2207 monitörü max 1680x1050 çözünürlük destekliyor.Fkat ben ekran kartımı takınca baktım orda 1900x1080 aktif görünüyor tıkladım ama olmadı acaba o çözünürlüğe çıkabilmesi için başka bir kablo yada DVI kablosunu HDMI kabloya çevirici converter falanmı gerekiyor yoksa hayalmi görüyoruz :D kafam karıştı ...

Teşekkürler...
  • Ya bugün akşam ya da yarın sipariş vericem.Ya hpnin bu modelini ya da samsung 206bw alıcam.Ne dersiniz arkadaşlar hangisini tercih edeyim.Arada 120 ytl fark var.Önerileriniz ne olur??Bu 16.2m samsung ise 16.7m renge sahip.Çok fazla bir fark yaratır mı??
  • @aBaBaDaN ,
    bu bilgiyi aldığın yerde yanlış yazmışlardır. Samsung'da 16.2m renge sahip. TN pannellerin tamamı zaten 16.2m renk gösterir.

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Ya bugün akşam ya da yarın sipariş vericem.Ya hpnin bu modelini ya da samsung 206bw alıcam.Ne dersiniz arkadaşlar hangisini tercih edeyim.Arada 120 ytl fark var.Önerileriniz ne olur??Bu 16.2m samsung ise 16.7m renge sahip.Çok fazla bir fark yaratır mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melrock -- 4 Eylül 2007; 17:26:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: melrock

@aBaBaDaN ,
    bu bilgiyi aldığın yerde yanlış yazmışlardır. Samsung'da 16.2m renge sahip. TN pannellerin tamamı zaten 16.2m renk gösterir.

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Ya bugün akşam ya da yarın sipariş vericem.Ya hpnin bu modelini ya da samsung 206bw alıcam.Ne dersiniz arkadaşlar hangisini tercih edeyim.Arada 120 ytl fark var.Önerileriniz ne olur??Bu 16.2m samsung ise 16.7m renge sahip.Çok fazla bir fark yaratır mı??

Hocam bende öyle biliyordum ama samsung 206bw başlığında 16.7m renge sahip diyorlar.206bw incelemesi yapan @fuducuk abimizin incelemesinden alıntı

Web tasarımcı olduğum için görüntünün temizliği, yazıların okunabilirliği yani keskinlik, renk canlılığı benim için çok önemli(Zaten bu LCD 16.2 değil 16.7 Milyon renk gösterebiliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 4 Eylül 2007; 18:34:52 >

• güzel monitör tüm 22" lerin karşılaştırması buradahttp://www.lesnumeriques.com/article-312.html bu istede 5 üzerinden 4 almış şampiyon w.sonic olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: palakash

güzel monitör tüm 22" lerin karşılaştırması buradahttp://www.lesnumeriques.com/article-312.html bu istede 5 üzerinden 4 almış şampiyon w.sonic olmuş

sitede hp nin incelemesine baktıgımızda sağ üstte 5ms ve 2 ms karsılastırması var.zaten bu ıkı monitor aynı panelı kullanmıor mu.bence samsunga yoneletmeye calışmış site insanları.ghostingten ceken arkadaşlarımız varmı acaba ?

• bende hpw1907v aldım dvi girişi yok 390ytl ye aldım

galiba ayarlarından yada kablodan dolayı kırmızı çok yogun görünüyor contrası ve parlaklıgı 100 e getirdigimde bir çok yer kırmızı tonlarında oluyo. kablo ve ayarlarıyla ugraşacak zmanım olmadı. parklı bir problem olma ihitmali varmımıdır.

ama herşeye ragmen görüntü harika.

iş yerinde philips 190v lcd kullanıyorum ama evimi özledim :)
  • peki bu monitör hd ready mi yani sanırım samsung 226bw öyleymiş buda hd ready mi ??
  • yeni çıkanlarda olmayan görmedim
  • ben ps3 le kullanıyorum monitoru fakat bir sorum olacaktı.Monitorden ses alamıyorum ps3 e hdmi-dvi kablosuyla bağlı ses almak için ne yapmam gerek bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercan_dede

ben ps3 le kullanıyorum monitoru fakat bir sorum olacaktı.Monitorden ses alamıyorum ps3 e hdmi-dvi kablosuyla bağlı ses almak için ne yapmam gerek bilgilendirirseniz sevinirim.

hocam dvi-hdmi dan ses alamazsın ses alman için ps3ün yanında gelen component kablonun kırmızı ve beyaz girişlerini ses sistemine bağlıyacaksın başka yolu yok............
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.