Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Okadar sabırsızlandım ki 30'un burada Eskişehir'de Bimeks açılacak olmasına rağmen,gelmez melmez neme lazım diye 15'inde Ankara'ya gidip alacağım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

quote:

Orjinalden alıntı: albani

Biliyorsunuz bende bu monitörü kullanıyorum,ancak PS3 için mutlaka bunu düşünenler
    başka monitör baksın!yada biraz daha beklesin(benim gibi mesela)

Bu panelle PS3 keyfi olamaz!!bunu bilin lütfen,amma mutlaka olmazmı,elbette olur ama
    tadıda o kadar olur!PS3 alıpta 720p nereden çıktı beyler???

Ben bu paneli sadece normal HD kullanımı için tavsiye ederim yada PC kullanımı için v.s
    SD görüntüler bile kötü sayılır(hatta bazıları çözünürlülük durumuna göre bayağı kötü!!)

------
    Ben BenQ FullHD alacaktım+PS3 ile gündeme gelmişti ama gerek yeni panellerin
    kısa süre sonra gelecek olması+BenQ daki ölü pixelleri hemde çok bol çıkması
    sebebiyle paneli satmaktan vazgeçtim ve BenQ işinide bıraktım.
    -----------
    Ne için alacağınızı mutlaka iyi düşünün,az para değil zira!
    PC niz güçlü ve donanımınız v.s iyi ise ve HD yi GCard üzerinde izlemek
    olayında süper,ama PS3 te sınıfta kalıyor!!keza SD videolarda v.s

Herkes panelini övüyor ama,bunun artı-eksi lerinide herkese açıkça söylemek esastır,
    yani bu panel dört-dörtlük bir panel değildir(genelde zaten bu çaptaki/özellikteki paneller böyledir)

Ama şuanda bizim piyasalarda olan 22" lerinde en kaliteliside HP dir,buda bir gerçek.

Selamlar

Söyledik ve hep söylüyoruz dostum zaten..............

PC=HP W2207

PC+PS3=SAMSUNG 226BW

Aslında sıralama şöyle olmalıydı(bana göre ve ben HP yi kullanan birisi olarak buna emin oldum!)

1-PC için 17" veya 19" bir LCD panel,hatta hiç gerekmez bile şayet CRT niz Flat ise!!

2-PC+Multimedia(özellikle HD){PS3 hariç} HP2207

3-PC+PS3 Samsung226bw

-----
    Selam

• quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Sağol tamamdır albani

Okadar sabırsızlandım ki 30'un burada Eskişehir'de Bimeks açılacak olmasına rağmen,gelmez melmez neme lazım diye 15'inde Ankara'ya gidip alacağım...

Bakın size bir itiraf o zaman bende deli gibi acele ettim ve 2207 yi aldım,aslında şimdi pişmanım!!!!!(gerçek bir itiraf bu)

1-Alacak olanlar hiç acele etmesin,nasılsa yakında daha rahat bulunacaktır,ama ne için aldığınıza emin olun ve PS3 olayını
    unutun benim gibi!!

2-Bu panel bu günlerin yükselen trendi!!ve en önemli özelliği;o panelmi,A panelmi yok bilmem ne panelmi
    muhabbetleri bundan yok!!ölü pixel riski çok düşük ancak fiyatı pahalı!

3-Bir seneye kalmaz süper paneller geliyor ve şimdiki firmaların yeni ürünleri geliyor>>FullHD ler ciddi olarak
    artacaktır,BenQ gibi ölü pixel tarlası panellere kimse muhtaç olmayacak>>her ne kadar firma buna garanti
    veriyorsada nereye kadar!
    Bende 24" BenQ alacaktım ama sonra hem fiyatı pahalı hemde gözüm korktu,zaten yakında çok iyi 20"22" ve büyük
    ebatlı paneller geliyor/yolda,çünkü artık trend budur>>büyük ebatlı paneller PC ler için
    Selamlar

• Hocam benim konsolla hiç işim olmadığı için o konuda rahatım,ben şu sebeplerden dolayı alacağım :

1) Aynanda bir kaç pencere,işle uğraştığım için geniş ekranın faydası çok yer anlamında

2) Sıklıkla film,dizi izlerim,eee WS'de film izlemenin zevk başka

3) Çok fazla forumlarda takıldığım için HP'nin monitörü pivot konuma getirme özelliği beni cezbediyor

4) Masada 19" CRT'ye göre daha az yer kaplaması,karizması falan filan bunları saymıyorum bile....

5) Yeni teknolojiyi beklememe pek de gerek yok,zira yeni LCD'ler daha çok konsolcular için daha cazip olacak,tamam yenileri gelince eskilerin fiyatı düşecek,inç-ebat büyüyecek ama zaten 22" gayet yeterli,kaldı ki yeni monitörlerin fiyatları uzun bi süre şişkin olacak

Eee bu maddeler ışığında benim kapım HP'ye açılmıyor mu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: albani

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Sağol tamamdır albani

Bakın size bir itiraf o zaman bende deli gibi acele ettim ve 2207 yi aldım,aslında şimdi pişmanım!!!!!(gerçek bir itiraf bu)

1-Alacak olanlar hiç acele etmesin,nasılsa yakında daha rahat bulunacaktır,ama ne için aldığınıza emin olun ve PS3 olayını
    unutun benim gibi!!

2-Bu panel bu günlerin yükselen trendi!!ve en önemli özelliği;o panelmi,A panelmi yok bilmem ne panelmi
    muhabbetleri bundan yok!!ölü pixel riski çok düşük ancak fiyatı pahalı!

3-Bir seneye kalmaz süper paneller geliyor ve şimdiki firmaların yeni ürünleri geliyor>>FullHD ler ciddi olarak
    artacaktır,BenQ gibi ölü pixel tarlası panellere kimse muhtaç olmayacak>>her ne kadar firma buna garanti
    veriyorsada nereye kadar!
    Bende 24" BenQ alacaktım ama sonra hem fiyatı pahalı hemde gözüm korktu,zaten yakında çok iyi 20"22" ve büyük
    ebatlı paneller geliyor/yolda,çünkü artık trend budur>>büyük ebatlı paneller PC ler için
    Selamlar

full hd diyosun,güzel de diyosun da o çözünürlüğü kaldırmak için bi de ona göre ekran kartımız olması gerekiyor..yok oyun değil de film içinse HD player ve blueray lerin fiyatları ortada...ne zaman makul fiyatlara inerler o da muamma....yani fulhd lcd nin fiyatı makul olacak,ekran kartının fiyatı makul olacak,hd playerin fiyatı makul olacak,cak,cak,cak...bence şuanda en azından 4-5 yıl için 22" alıp kullanmak daha mantıklı.

• -Kyle;sen zaten kafaya koydun alacaksın,hayırlı olsun sana,ancak ....film izlerim filan derken
    SD ve HD yi birbirinden ayır emi!!!
    SD de başarısız,hatta bazı filmlerde felaket başarısız ki bu sorunlar örneğib bir CRT de yoktur!
    Ben dün eski Flat CRT mi tekrar kurup bazı filmleri denedim;bazı filmler süper denecek
    kalitede iken aynı film LCD de tek kelimeyle berbat!!!
    Sadece tek bir pixel ölçeğinde çalışması dolayısıyla SD filmler acaip sorunlu!!CRT yi bunlarda kesin
    arıyorsun
    --şimdi yeni bir Bilgisayar masası alıyorum ve 2 monitörü birlikte kullanacağım!yoksa sadece HP ile
    bütün işleri kaliteli yapmak mümkün değildir!

Beri yandan HD videolarda ise olay süper doğrusu ve ben sadece bunun için aldım LCD yi!!

-Trimax;Paneller zaten bazı işler içindir,salt......ben PC kullanıyorum ve başka işlerle işim olmaz
    diyen adam zaten LCD almaz yada ona gerekmez!
    Ancak günümüzün neredeyse olmazsa olmazı olan "Multimedia"gerçeğinide gözardı edemeyiz değilmi dostum?
    yani <<hamama giren terler>>!!!! dediğin GCard olayınıda fazla büyütme ve orta ve orta-üst sınıf bir Card
    bu dediklerini fazlasıyla yapıyor,ancak BRay-HDDVD şimdilik bizde az olmasına rağmen 1-2 seneye ciddi
    manada çoğalacaktır,örneğin tıpkı DVD lerin ilk çıktığı günler gibi;o senelerde bir org.DVD bulmak için
    Sirkeci de tek bir yerde satılan ve fiyatı $ 30/40 arasında olan filmleri unutmadım ben!!!

Sonuç olarak bu bir tercih vede keyif meselesidir,ama ben şahsen HP yi şimdi almakla hata ettim,kafamda başka
    hesaplar vardı,olmadı ve beklemeye geçtim,ancak yinede bugünkü şartlarda HP gerçekten kaliteli ve güzel
    bir panel.

Selamlar

• albani,yakın bir arkadaşda samsung 225bw var ve 22" olayını epey bir tecrübe ettim bu sayede...

HP haliyle o monitörden daha kalitelidir her yönden...Eeee ben o 225'den gayet memnun kaldığıma göre HP hayli hayli memnun edecektir galiba...

SD konu da çok mühim değil,dediğim gibi onu da tecrübe ettim arkadaşınkinde,zaten kalitesiz videoları tam ekran yapmam saçma olur,kendi boyutunda izlerim,ama zaten izleyeceğim filmler HD olmasa da DvdRip olacak

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@...

Şu güzelliğe bak

• quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

arkadaşlar 1 sayfa geride yutuptan video verdim.bana aşırı geldı parlama videoda.siz ne diyosunuz.baştan bi seyredin yorum yapmadan once

http://youtube.com/watch?v=6ryp360ZwmY&mode=related&search=

baştan bir videonun açıklamasını okuyun yorum yapmadan önce.

• Bu monitör PC için değil mi? Ha yani multimedia olarak bakacağız bu işe ve "all around" düşünmek lazım. 1920x1080 native çözünürlükte full hd bir monitör aldığımızı varsayalım. O çözünürlükte full detay oyun oynayabilmek için 8800GTx bir kart olması gerekiyor...Fiyatı? 600 usd...ki bu kart sizi bu çözünürlükte 1 seneden fazla götürmez. Yani 24 inç bir ekran tek başına alındığında iş bitmiyor.

Pc yi sadece film amaçlı kullanıp oyunlara bulaşmıyorsanız o zaman gene 24 inç monitörü olan bir pc almak gereksiz bence. 32 inç içinde görüntü işleme yazılımları olan LCD TV ler sizin alacağınız hertürlü 24 inç pC monitöründen kat kat daha başarılı bir görüntü verir ekrana. Bunların bir çoğunda HD READY yani 1280x720p mevcut. Full hd ile HD ready arasındaki çözünürlük farkını 50 inç monitörden aşa çıplak gözle anlamak zaten mümkün değil. 15 cm den izlemiyorsanız eğer...

24 inç olsun Full HD olsun demekle iş bitmez... Ha 22 inçle downscale izle ha 24 inçle native izle bence hiçbir farkı yok. ve neredeyse 24 ler 22 lerin 3 katı para...

24 alacağıma 22 alırım kalan parayada gider piyasanın en baba ekran kartını alırım en az 3 sene bir dahada para harcamam. Ya da 200 milyonluk bir 17 inç alırım kalan parayada gider 32 inç bir LCD tv alırım...Ama 24 inç monitör kadar saçma bir ürün almam ...Heleki şimdi satıldığı paralara...Ha ilerde 500 milyona inermiş o o zaman düşünülecek iş...,

Saygılar...

• 24'' monitör alacak arkadaşlar bir zahmet Hp2207 nin 24'' ine baksın (w2408)Özellikleri aynı ama 24''.Parası yeten alsın boşuna yorum yapmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loren Soth -- 6 Ekim 2007; 21:00:17 >
  • dun b.koyde bimeks'de inceleme fırsatım oldu monitoru.226bw'ye de daha once bakma fırsatım olmustu ama bu monitoru gordukten sonra samsung'a bir daha hayatta bakmam.bunları teknik olarak değil de estetik acıdan degerlendirerek soyluyorum.gercekten cok "guzel" bir monitor.
    teknik olarak da aralarında pek fark olmadıgını saoulun zaten sizler aracılıgı ile ogreniyoruz.
    parlama kısmına gelince o kadar spot ısıgında vista kurulu makinada sadece resmin olmayan kısımlarında parlama belli oluyordu ama goruntu mukemmeldi...

monitoru alacaklara not: bimeksteki(town center bimeks.) eleman ile piksel garantisi ile ilgili konustugumda burada acar deneriz ama olmassa 3 gün icinde cıkarsa olu piksel alırız dedi.anlayıslı yaklasıyorlar ölü piksel olayına siz de biraz ikna edici konusursanız 3 günlük garantiyi alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwadorf -- 7 Ekim 2007; 13:00:26 >
  • Bu monitörün iki alt sınıfı daha var w1907 ve w2007 bu monitörlerde dvi giriş var mı? Sitesinde baktığımda modellerin sonunda v eki yok bu durum sadece Türkiye'ye mi mahsus?
  • gule gule kullan guzelmiş gerçekten
  • bu monitörü tv olarak kullanabilirmiyiz.Bir de bu monitörü alınca filmleri ne tür izlemeliyiz dvd.. ve bunları nereden temin edebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schwadorf

dun b.koyde bimeks'de inceleme fırsatım oldu monitoru.226bw'ye de daha once bakma fırsatım olmustu ama bu monitoru gordukten sonra samsung'a bir daha hayatta bakmam.bunları teknik olarak değil de estetik acıdan degerlendirerek soyluyorum.gercekten cok "guzel" bir monitor.
    teknik olarak da aralarında pek fark olmadıgını saoulun zaten sizler aracılıgı ile ogreniyoruz.
    parlama kısmına gelince o kadar spot ısıgında vista kurulu makinada sadece resmin olmayan kısımlarında parlama belli oluyordu ama goruntu mukemmeldi...

monitoru alacaklara not: bimeksteki(town center bimeks.) eleman ile piksel garantisi ile ilgili konustugumda burada acar deneriz ama olmassa 3 gün icinde cıkarsa olu piksel alırız dedi.anlayıslı yaklasıyorlar ölü piksel olayına siz de biraz ikna edici konusursanız 3 günlük garantiyi alabilirsiniz.

Monitörünüz hayırlı olsun, bende Hp w2207 ile tanıştıktan sonra daha önceki adaylarımdan ne 226BW nin, nede pw201 in yüzüne bakmadım bir daha, insan monitörü gördüğü anda aşık oluyor, başka bir deyişle ilk görüşte aşk bu olsa gerek, ayrıca ben Vatan Bilgisayar dan 15 gün ölü piksel garantisi ile aldım, ama hp reyonundaki görevlinin bana söylediğine göre Hp monitörlerde ölü piksel çıkma olasılığı diğer monitörlere göre çok çok daha düşükmüş, elemanın bu söylediğini satış stratejisi olarakta yorumlayabiliriz ama o an bulunduğum şartlar altında, elamanın bu lafı samimi geliverdi bana, aşık olmuştum ben bir kere buna çünkü...

• hayırlı olsun Da®ksiDe© ,

Vatan, hangi şubesinden aldın?
    web sitesinden görünmüyor hala?
  • Teşekkürler, İzmir Vatan dan aldım, zaten mağazalarında da monitör reyonunda görünmüyor bu cihaz, hp masaüstü pc lerin bulunduğu reyonda sergileniyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Des@latoR

Bu monitörün iki alt sınıfı daha var w1907 ve w2007 bu monitörlerde dvi giriş var mı? Sitesinde baktığımda modellerin sonunda v eki yok bu durum sadece Türkiye'ye mi mahsus?

DVI giriş yok bu modellerde+

HP de ölü pixel garantisi söz konusu değildir ama Vatan ve belki bazı yerler kendi garantileri
    bunları değiştiriyorlar,yoksa HP firması değiştirmez,bilginize+

HP nin monitörlerinde ölü pixel olasılığı çok azdır,sanırım piyasadaki en iyi durumda
    olanda bu konuda HP dir;
    Benim aldığım yer olan Hibrit te,Satış Müd. ile bu konuyu konuşurken;bu bana
    sattıkları 25. w2207 olduğunu ve bugüne kadar sadece 1 tane panelde ölü
    pixel çıktığını söylemişti!

Selam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 7 Ekim 2007; 22:27:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

bu monitörü tv olarak kullanabilirmiyiz.Bir de bu monitörü alınca filmleri ne tür izlemeliyiz dvd.. ve bunları nereden temin edebiliriz.

Doğrudan TV olarak kullanamazsın,ama örneğin PC ne bir TV kartı takarak,TV ye dönüşebilir+
    Veya harici bir TV Box ta olabilir+

Ancak bu panel sadece 1680X1050/60Hz pixel de çalıştığı için çok güzel ve net görüntü alamazsın
    SD yayınlarda!!!Ancak HD yayınlarda süper görüntü alırsın!
    DVD de biraz daha iyi görüntü alırsın(702/720-576pixel de) ancak bu bile tam keyif veremeyebilir!!

Selam
  • bende aldim arkadaslar hepinizin yazdiklarini okudum.
    Alişik olmadigim için parlak monitor biraz yordu gözümü ama işigi 20 ye kadar kıstım. şimdi guzel.
    yaninda duran 2.monitörüm 17"lcd artık kötü gozukuyor gözume,

yukseklik ayari benim için çok önemliydi, bu monitorun ayarı cok kullanişli.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.