Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DFX

Ben de bu mönitörü aldım. Ama bazı sorularım olacak cevaplayabilirseniz sevinirim.

1-Bir arkadaş mümkünse ups e bağlayın diye yazmış. Bu durum elektrik dalgalanması olmayacağı için gerçekten görüntü kalitesinde artış sağlar mı?

2-Benim ekran kartımda 1 analog birde dvı giriş mevcut. Ben monitörümü hem ps3 hem de ekran kartına DVI dan bağlamak istiyorum. dolayısıyla DVI splitter kullanmak zorundayım. Böyle bir çoklayıcı kullansam görüntü kalitesinde kayıp olur mu?

3-PS3 üm ve sony amfim var. PS3 HP W2207 bağlı ama ben amfiden kulaklıkla ps3 ten gelen sesi nasıl alabilirim ?

Şimdiden bilgi paylaşımınız için teşekkürler.

1-İlk sorundaki olaydan ben bahsettim;
    Tekrar söylüyorum panelinizin ömrü ve sağlıklı çalışması için vede kısa zamanda
    özellikle elektrik dalgalanmaları v.s sebebten Garanti Dışı kalmasını
    istemiyorsanız mutlaka UPS kullanınız,ancak UPS ler(Line-Interactive) olanlar
    tam bir Voltaj koruması sağlamaz(On-Line olanlar hariç tabiki) dolayısıyla
    mümkünse panele bağlı bir "Voltaj Regülatörü" kullanmanızı şiddetle
    tavsiye ederim!!

--Şimdi kimisi kalkacak.......yaw ben bir kaç senedir LCD panel kullanıyorum ve hiç bir
    şey olmadı/olmuyor diyebilir......bunun yorumu size kalmış gayrı!!!

2-GCard ın ne marka/model
    -Eski ise yada düşük model ise bunu değiştirmelisin
    -Yeni nesil bütün GCard lar artık(genelde) 2 DVI çıkışlı olmaktadır
    -1600/7600 serisi ve üstü kullan
    -PS3 için çoklayıcı filan olmaz,direk takman gerek+kaliteli DVI kablosu kullan

--Bu durumda monitörü VGA ve PS3 ü ise DVI dan bağlaman gerek

Dolayısıyla çift DVI çıkışlı bir GCard ı kısa zamanda almalısın

Veya yeni serilerden 2600/8600 serileri çok iyi gider!!!

3-Ses olayını kullanmadığım için bilmiyorum

------------
    HP nin Türkiye resmi satış fiyatı $ 450,-+KDV dir.
    Ucuz verenler genelde internetten satış yapan firmalardır,örneğin ben ucuz diye
    böyle hassas bir cihazı asla almam! vede almadım,gidip Antalya Hibrit ten aldım
    yukarıda verdiğim fiyattan

HP de ölü pixel garantisi söz konusu değildir,ancak panelleri genelde(çok büyük
    çoğunlukta) hatasız ve ölü pixelsiz çıkmaktadır,bu arada İzmir den bir arkadaşım
    Cuma günü netten verdiği siparişinde aldığı panelde 2 tane ölü pixel vardı ve artık
    yapacak şeyi kalmadı!!!ben ısrarla alma dedim,o ise fiyat YTL 610,- dedi ve aldı!!!
    Şimdi ne yapacağım diye düşünüyor!

Ya şansınıza bırakacaksınız olayı yada görerek alacaksınız,hele hele netten kesinlikle
    almayın,yaw bunlar kimdir nerededir bu bile belli olmayan bir alay firma var!!

Ben geçen hafta monitörü BenQ 24" alacağım diye satışa çıkardım sonra BenQ lar
    ölü pixel tarlası olduğu için korktum ve vazgeçtim almaktan çünkü Antalya da
    24" bulamadım görerek alacağım,kimse gitsem........ abi getirtiriz dediler!!
    Yoksa benim HP yi satıyordum!piyasaya değişik güzel paneller gelirse yine
    satılığa çıkaracağım ve isteyen veririm artık.
    ------
    HP de sanırım Samsung panel var(kasayı bir türlü açamadım,yada nasıl açılır
    bulamadım,bilen varmı arkası nasıl açılıyor acaba?merak ediyorum ne panel
    var diye!!)
    Yabancı bir iki sitede,genelde Samsung panel diye görmekteyim,ayrıca şimdiye kadar
    gördüğüm kadarıyla ölü pixel en az çıkan bir marka oldu HP,ama arada tabiki
    kazalarda olabiliyor(benim arkadaş gibi!!)

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 2 Ekim 2007; 20:31:21 >

• bende w1907 v modeli var fakat çok parlak gözüküyor ekran acaba ideal ayarları nedir.
    menüde bir sürü ayar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

bende w1907 v modeli var fakat çok parlak gözüküyor ekran acaba ideal ayarları nedir.
    menüde bir sürü ayar var.

W1907 modelini bilmiyorum ama sanırım eski model veya 19" serisi olarak bizimkilerin
    benzeridir.

Ne zaman aldın bilemiyorum ama menüden ilgili yerleri bulman gerekiyor,ideal ayar diye bir şey
    yok,sadece sen kendi gözünün nasıl iyi gördüğüne göre ayarlıyacaksın.

Parlak olması normal,çünkü parlak TN paneldir bunlar,dolayısıyla bir kere Brightness
    ayarını iyice kısman gerekecektir(20-25 gibi) yine Contrast ise (75-85) arası normaldir.
    Senin panelde ayrıca Movie/Photo/Gaming/Text/Custom ayar bölümü varmıdır?
    Color ayarlarını 125/127 gibi yap(R-G-B ayarları yani){bu ayarı "Custom" bölümünden girerek ayarlıyacaksın}

Senin menüyü görmediğim için tahminle gidiyorum,şayet bizim seri gibiyse dediğim gibi ayarla+

Not:GCard ayarlarındanda bazı ayarları yapabilrisin(ATI yoksa NVidia mı?) ama dikkatli yap bunları
    ve fazla kurcalama!

Selam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 2 Ekim 2007; 20:41:29 >

• monitörü genelde karanlık ortamda kullanıyorum. oyun oynarken ve film izlerken karanlık ortam daha iyi oluyor.
    dostum menü söylediğin gibi ekran kartı 6600 gt nvidia ama oyunlarda bi ayar tutturamadım.
    menüde oyun film gibi şablonlar var
    şuan ghost recon oynuyorum mesela oyun moduna aldımmı karanlık yerlerde iyi fakat aydınlık bölgelerde problem oluyor.
    eski crt monitorde böyle sorunlar olmazdı.

Senin panelde ayrıca Movie/Photo/Gaming/Text/Custom ayar bölümü varmıdır?
    Color ayarlarını 125/127 gibi yap(R-G-B ayarları yani){bu ayarı "Custom" bölümünden girerek ayarlıyacaksın}

burda yazdıgın ayarları yapıncada çok karanlık oluyor.

benim istediğim oyun performansı için ideal ayarlar.
    bu lcd de oyun için en ideal ayarlar nelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 2 Ekim 2007; 21:02:32 >
  • bide aklıma gelmişken
    lcdnin vga çıkışı var ama yanında vga dan dvi dönüştürücü verdiler ekran kartına dvi girişden baglasam görüntü farkı olurmu.
  • Ya aklıma takıldı...

Monitörü pivot konuma almak için illa yazılımını mı yüklemek gerekiyor,soruyorum çünkü yazılımı çok sorunluymuş
  • Sn.Sakalak

-Benim oyunla hiç işim olmadığı için bilmiyorum durumları ama oyun olayı farklı
    bir durum hem GCard a bakıyor hemde Panelin çözününlülük durumuna göre
    bakıyor,dolayısıyla her oyunu mükemmel oynatan bir sistem içinde çok üst
    düzey donanımlar lazımdır!

-Film ve benzeri görüntüler asıl önemli olandır,ama oyun dedinmi bir çok farklı
    kriterleri vardır,dolayısıyla salt monitör ayarları ile ilgili olamaz ama bunu kalkıpta
    CRT ile mukayese edersen yanlırsın,bunuda unutma sakın!

-Karanlık oluyor derken hangi ayarlarda yaptın bilemiyorum ama bunu en azından
    Brightness tan ayarlayabilmen gerekir,yani 20 de değilde,o zaman 50 ye çıkar

Yada örneğin "Quick View"(bu seçenek sende varmı??>>buradan "Gaming" yapınca) varsa bunu seçincedemi
    Karanlık oluyor ??

Sen bana kalırsa Bright.Cont. ayarlarını yaptıktan sonra o ayarda kalmayıp Default a mı dönüyor!!!
    Keza diğer ayarlarda......

NVidia Driver ları ne alemdedir?ben bunu bilmediğim için(bende ATI vardır) bunun hak.yorum yapamam
    ama "Pure Video" mı ne böyle bir şey var sende varmı bu ??
    --------
    Oyun işi dediğim çok komplike bir şey ve her oyunu zaten çok iyi görünümde oynaman bana göre
    zor dostum!
    Bunu zaman içinde kendin çözeceksin yada böyle senin gibi oyun oynayan bunları bilen birisini
    bulacaksın

--Gaming moduna geçebiliyormusun?geçince zaten ekran iyice aydınlanıyor,yada oyunu başka bir Modda
    oynadınmı?
    Velhasıl böyle uzaktan kumanda ile bu olay olmuyor dostum,uğraş biraz....
    -----------------

SnKyle007; Evet bunun Software ni yükleyeceksin ondan sonra Pivot OK
    Yani "My Display"

Kutudan çıkan versiyon eskidir(1.10 bu)
    Bunu yükleme ve bunun yerine HP nin kendi sitesinden indir ve kur+1.30 olarak

Pivot ancak böyle çalışıyor dostum ama bana gerekmediği için kullanmadım hiç,hatta arkadaki
    bantları bile sökmedim+

Ancak soft resmen sorunludur,valla zaman bulsam bunu USA dak HP Support Dept.soracağım
    yada buradaki HP ye sorsakta belki cevap alabiliriz şöyleki;

Ben kurdum 1.10 olarak CD sinden,sonra Update etmek için USA/HP ye gittim ve 1.30 olarak olarak
    tamamladım+
    -TaskBar da My Display iconu geliyor>>buradan ilgili yerlere gidiyorsunuz(ayarlar ile ilgilidir ama bence hiç
    gerekmiyor zaten bütün ayarlar panelden yapılabiliyor>>Pivot hariç

-örneğin Boş Masaüstüne sağ tıklayınca>>bildiğiniz Menü geliyor(bende ATI olduğu için+Catalyst+Hydravision da geliyor o menüde)
    --Ancak "My Display"software yükleyince o menüye birde "MyDisplay" seçeneği ekleniyor!!!
    buraya kadar herşey çok güzel!!asıl sıkıntı bundan sonra??

--örneğin bu defa(My Display olduktan sonra seçeneklerinde) Boş Masaüstüne sağ tıklayınca;bir kere şak diye açılmıyor ilgili menü,halbuki anında açılması lazım
    değilmi(ilk sorun burada,hatta bazen 10 sn.bekliyorsun açılması için,ulan bu niye açılmıyor diye!!)
    --Taskbar daki MyDisplay iconuna sağ tıklayıpta açılma olayı oluyor,ama oda çok geç açılıyor!!!

Ben şimdilik sorun olarak bunları tesbit ettim,zaten daha ilk gün kurduktan sonra aynen kaldırdım!!!Pivor-mivotta zaten işime yaramaz benim!

Belliki sisteme bazı açılma yerlerinde yavaşlık getiriyor,bunu ama soracağım HP/USA ya,nedir kardeşim bu ağırlık filan diye,zaman bulursam
    yada sizlerde sorabilirsiniz 0212 4447979 veyawww.hp.com.tr

Not ;bu arada oraya kayıt olun ve bir "Müşteri Numarası" alın+

Selamlar

• Henüz almadım monitörü,bayramdan sonraya Allah nasip ederse...

Ama pivot özelliğini kullanırım galiba,hele de benim gibi forumlarda vaktini geçirenler için iyi bir özellik ama senin de dediğin gibi yazılım işi cvan sıkıyo galiba...Zaten yabancı inceleme sitelerindeki yorumlarda hep - özellik olarak bu my display'i gösteriyorlar...

Bi sitede bi adam programcılıkla uğraştığı için my displayin içinden sadece işe yarayan özellikleri çekip bi yazılım yapabileceğini söylemiş,belki yapar...

Bu adam da başka bi yazılım kullanmış calibrasyon için

http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1031444869&postcount=578

İsterseniz bi deneyin....

• quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Henüz almadım monitörü,bayramdan sonraya Allah nasip ederse...

Ama pivot özelliğini kullanırım galiba,hele de benim gibi forumlarda vaktini geçirenler için iyi bir özellik ama senin de dediğin gibi yazılım işi cvan sıkıyo galiba...Zaten yabancı inceleme sitelerindeki yorumlarda hep - özellik olarak bu my display'i gösteriyorlar...

Bi sitede bi adam programcılıkla uğraştığı için my displayin içinden sadece işe yarayan özellikleri çekip bi yazılım yapabileceğini söylemiş,belki yapar...

Bu adam da başka bi yazılım kullanmış calibrasyon için

http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1031444869&postcount=578

İsterseniz bi deneyin....

Aynen dediğim gibi sorunlu bir soft bu "MyDisplay"
    Bugün için kullanmak bana göre doğru değil,sadece Sağ tıklayıpta
    Masaüstünü geç açmak bile çok can sıkıcı yaw!!

O dediğin ise "Renk Yönetimi" olayı,sanırım RGB ve Brigth.Contr.ayarı var,bir deneyeyim,ancak o Renk ayarı
    nasıl uygulanacak(Samsung ta farklı oluyorduda??

Bakalım nasıl olacak,ama fazla bir fark olacağını sanmıyorum+
    Selam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 3 Ekim 2007; 0:25:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: salih70

mors arkadaşım deniyerek aldım ama zaten açıkta birtane vardı 226bw ikisini yan yana koydum ve tercihimi yaptım son ikiydi birini ben aldım diğeri ise teşhirde olandı piksel içinde kendimce bir kontrol yaptım 642 fiyatı vardı 620 indirdi bimeksteki çocuklar ilgilendiler yardımcı oluyorlar omu bumu yan yana getiriyorlar 19,20 ,22 yan yana koydum 19 inç 500 ytl di 120 ytl için 22 inç feda edilmez dedim samsung lar 22inç 40 dolar daha pahalı yardımcı olabildiysem ne güzel

Çok sağol dostum yardımın için,
    sen şanslıymışsın ben geçen içerenköy deki bimex'e uğradım adamlar hp sistemle satıyorlardı. Onuda kapatmışlardı. Ekran görüntüsünü bile göremedim resmen. Bütün elemanlar sarhoş gibiydi. Doğru dürüst bilgi de alamadım. Tekrar hayırlı olsun. Umarım bende bulurum.

• quote:

Orjinalden alıntı: albani

Sn.Sakalak

-Benim oyunla hiç işim olmadığı için bilmiyorum durumları ama oyun olayı farklı
    bir durum hem GCard a bakıyor hemde Panelin çözününlülük durumuna göre
    bakıyor,dolayısıyla her oyunu mükemmel oynatan bir sistem içinde çok üst
    düzey donanımlar lazımdır!

-Film ve benzeri görüntüler asıl önemli olandır,ama oyun dedinmi bir çok farklı
    kriterleri vardır,dolayısıyla salt monitör ayarları ile ilgili olamaz ama bunu kalkıpta
    CRT ile mukayese edersen yanlırsın,bunuda unutma sakın!

-Karanlık oluyor derken hangi ayarlarda yaptın bilemiyorum ama bunu en azından
    Brightness tan ayarlayabilmen gerekir,yani 20 de değilde,o zaman 50 ye çıkar

Yada örneğin "Quick View"(bu seçenek sende varmı??>>buradan "Gaming" yapınca) varsa bunu seçincedemi
    Karanlık oluyor ??

Sen bana kalırsa Bright.Cont. ayarlarını yaptıktan sonra o ayarda kalmayıp Default a mı dönüyor!!!
    Keza diğer ayarlarda......

NVidia Driver ları ne alemdedir?ben bunu bilmediğim için(bende ATI vardır) bunun hak.yorum yapamam
    ama "Pure Video" mı ne böyle bir şey var sende varmı bu ??
    --------
    Oyun işi dediğim çok komplike bir şey ve her oyunu zaten çok iyi görünümde oynaman bana göre
    zor dostum!
    Bunu zaman içinde kendin çözeceksin yada böyle senin gibi oyun oynayan bunları bilen birisini
    bulacaksın

--Gaming moduna geçebiliyormusun?geçince zaten ekran iyice aydınlanıyor,yada oyunu başka bir Modda
    oynadınmı?
    Velhasıl böyle uzaktan kumanda ile bu olay olmuyor dostum,uğraş biraz....
    -----------------

SnKyle007; Evet bunun Software ni yükleyeceksin ondan sonra Pivot OK
    Yani "My Display"

Kutudan çıkan versiyon eskidir(1.10 bu)
    Bunu yükleme ve bunun yerine HP nin kendi sitesinden indir ve kur+1.30 olarak

Pivot ancak böyle çalışıyor dostum ama bana gerekmediği için kullanmadım hiç,hatta arkadaki
    bantları bile sökmedim+

Ancak soft resmen sorunludur,valla zaman bulsam bunu USA dak HP Support Dept.soracağım
    yada buradaki HP ye sorsakta belki cevap alabiliriz şöyleki;

Ben kurdum 1.10 olarak CD sinden,sonra Update etmek için USA/HP ye gittim ve 1.30 olarak olarak
    tamamladım+
    -TaskBar da My Display iconu geliyor>>buradan ilgili yerlere gidiyorsunuz(ayarlar ile ilgilidir ama bence hiç
    gerekmiyor zaten bütün ayarlar panelden yapılabiliyor>>Pivot hariç

-örneğin Boş Masaüstüne sağ tıklayınca>>bildiğiniz Menü geliyor(bende ATI olduğu için+Catalyst+Hydravision da geliyor o menüde)
    --Ancak "My Display"software yükleyince o menüye birde "MyDisplay" seçeneği ekleniyor!!!
    buraya kadar herşey çok güzel!!asıl sıkıntı bundan sonra??

--örneğin bu defa(My Display olduktan sonra seçeneklerinde) Boş Masaüstüne sağ tıklayınca;bir kere şak diye açılmıyor ilgili menü,halbuki anında açılması lazım
    değilmi(ilk sorun burada,hatta bazen 10 sn.bekliyorsun açılması için,ulan bu niye açılmıyor diye!!)
    --Taskbar daki MyDisplay iconuna sağ tıklayıpta açılma olayı oluyor,ama oda çok geç açılıyor!!!

Ben şimdilik sorun olarak bunları tesbit ettim,zaten daha ilk gün kurduktan sonra aynen kaldırdım!!!Pivor-mivotta zaten işime yaramaz benim!

Belliki sisteme bazı açılma yerlerinde yavaşlık getiriyor,bunu ama soracağım HP/USA ya,nedir kardeşim bu ağırlık filan diye,zaman bulursam
    yada sizlerde sorabilirsiniz 0212 4447979 veyawww.hp.com.tr

Not ;bu arada oraya kayıt olun ve bir "Müşteri Numarası" alın+

Selamlar

arkadaşım cevaplar için sagol pure video codecleri kurulu değil zaten skystar-2 var bende performansını begenmediğim için kaldırmıştım onun yerine şuan bitconrol codeği kullanıyorum.
    my display 1.30 sürümünü bulup kurdum ve sonuç harika oldu wizard daki ayarları tek tek yaptım ve istediğim sonuca ulaştım.
    senin yazdıgın gibi sağ tık menüsü 10 saniyede açılıyor problemi yapmadı bende sağ tık menüsü önceden nasılsa şimdide öyle çalışıyor. menüde kaydettiğim ayarlara ve kayıtlı şablonlara ulaşmak çok güzel düşünülmüş.
    herkese öneririm programı yalnız bi sorum vardı.
    lcdnin vga çıkışı var ama yanında vga dan dvi dönüştürücü verdiler ekran kartına dvi girişden baglasam görüntü farkı olurmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 3 Ekim 2007; 20:15:07 >

• En sonunda bu akşam bende Vatan Bilgisayar dan bir adet HP w2207 aldım. Biraz önce kurdum monitörü daha etkisi altındayım, Monitörde ölü piksel yada herhangi fiziksel bir sorun yok şuan için gayet stabil çalışıyor, parlama sorunu denen olayda kesinlikle yok, memnunum işte, etkisinden kurtulayım daha ayrınntılı yazarım, başım dönüyor...
  • Hocam hayırlı olsun...Ya siz böyle alıp memnun kaldıkça iyice sabırsızlanmaya başladım,biran evel şu bayram bitse de bi şekilde alsam ben de
  • -Ayarlar için mutlaka MyDisplay gerekmez,ayrıca bu programı kurduktan sonraki ve benim bahsettiğim ve başka diğer
    problemleri çeşitli yabancı sitelerde okudum,böyle bir şey olduğu kesindir,ama belki PC nin bazı donanımsal yada
    gücü ile alakalı olabilir,örneğin sağ tıklama olayını anlattım,böyle bir şey bende yoktu ama MyDisplay kurulduktan
    sonra aynen dediğim gibi yavaşlattı,ancak yazılım kaldırınca tekrar düzeldi!!
    Belliki bunda bir şey var......

Bana gerekmediği için MyDisplay şimdilik bıraktım,yoksa sorup öğreneceğim,bir takım insanlar bundan
    bahsettiğine göre,demekki bir şeyler var ama ne???
    -------
    Monitör zaten kendisini kalite olarak belli ediyor ayarlarda çok çok basit,fazla uğraşmaya gerek yok.
    Selam

Sende DVI kablosu çıkmadımıda VGA dan bağlamak istiyorsun?
    VGA dönüştürücü bende çıkmadı(unuttum ama çıkmadı diye biliyorum!)
    Ekran kartının DVI çıkışı varsa,Panelin DVI girişine bağla olsun bitsin+
    DVI yı dönüştürmeye gerek yok,görüntü kaybı olabilir+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 4 Ekim 2007; 0:18:58 >

• arkadaşlar merhaba,

ben de ps3 bağlayacak olmama rağmen ağırlıklı olarak bu monitörü düşünmekteyim. ayrıca tv box da bağlayacağım. sorularım şöyle:

1. son 1-2 hafta içerisinde alanlardaki "v" olayı ne alemde? kutuların üzerinde hdcp desteği var diyor mu? özellikle vatandan alan arkadaşlar? veya netten? (sanırım şu an en ucuz netsipariş'de...)

2. ps3 ile 1080p alamıyoruz ama 720p'de hiç bir sorun yok, değil mi?

3. tv box ile deneyen oldu mu? evet ise hangi model tv box ile ve yorumlar nelerdir?

paylaşım için teşekkürler...
  • 2. ps3 ile 1080p alamıyoruz ama 720p'de hiç bir sorun yok, değil mi?

(720p Hiç Bir Sorun Yok. Görüntü Net ve Temiz.)

quote:

Orjinalden alıntı: omozomoz

arkadaşlar merhaba,

ben de ps3 bağlayacak olmama rağmen ağırlıklı olarak bu monitörü düşünmekteyim. ayrıca tv box da bağlayacağım. sorularım şöyle:

1. son 1-2 hafta içerisinde alanlardaki "v" olayı ne alemde? kutuların üzerinde hdcp desteği var diyor mu? özellikle vatandan alan arkadaşlar? veya netten? (sanırım şu an en ucuz netsipariş'de...)

2. ps3 ile 1080p alamıyoruz ama 720p'de hiç bir sorun yok, değil mi?

3. tv box ile deneyen oldu mu? evet ise hangi model tv box ile ve yorumlar nelerdir?

paylaşım için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 4 Ekim 2007; 11:08:58 >

• Biliyorsunuz bende bu monitörü kullanıyorum,ancak PS3 için mutlaka bunu düşünenler
    başka monitör baksın!yada biraz daha beklesin(benim gibi mesela)

Bu panelle PS3 keyfi olamaz!!bunu bilin lütfen,amma mutlaka olmazmı,elbette olur ama
    tadıda o kadar olur!PS3 alıpta 720p nereden çıktı beyler???

Ben bu paneli sadece normal HD kullanımı için tavsiye ederim yada PC kullanımı için v.s
    SD görüntüler bile kötü sayılır(hatta bazıları çözünürlülük durumuna göre bayağı kötü!!)

------
    Ben BenQ FullHD alacaktım+PS3 ile gündeme gelmişti ama gerek yeni panellerin
    kısa süre sonra gelecek olması+BenQ daki ölü pixelleri hemde çok bol çıkması
    sebebiyle paneli satmaktan vazgeçtim ve BenQ işinide bıraktım.
    -----------
    Ne için alacağınızı mutlaka iyi düşünün,az para değil zira!
    PC niz güçlü ve donanımınız v.s iyi ise ve HD yi GCard üzerinde izlemek
    olayında süper,ama PS3 te sınıfta kalıyor!!keza SD videolarda v.s

Herkes panelini övüyor ama,bunun artı-eksi lerinide herkese açıkça söylemek esastır,
    yani bu panel dört-dörtlük bir panel değildir(genelde zaten bu çaptaki/özellikteki paneller böyledir)

Ama şuanda bizim piyasalarda olan 22" lerinde en kaliteliside HP dir,buda bir gerçek.

Selamlar

• Bu Bimeks'in düşük fiyat garantisi var ama 645 YTL'e falan satıyorlar,ee internette 600'e satan var,bu garanti internet fiyatlarını kapsamıyor galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: albani

Biliyorsunuz bende bu monitörü kullanıyorum,ancak PS3 için mutlaka bunu düşünenler
    başka monitör baksın!yada biraz daha beklesin(benim gibi mesela)

Bu panelle PS3 keyfi olamaz!!bunu bilin lütfen,amma mutlaka olmazmı,elbette olur ama
    tadıda o kadar olur!PS3 alıpta 720p nereden çıktı beyler???

Ben bu paneli sadece normal HD kullanımı için tavsiye ederim yada PC kullanımı için v.s
    SD görüntüler bile kötü sayılır(hatta bazıları çözünürlülük durumuna göre bayağı kötü!!)

------
    Ben BenQ FullHD alacaktım+PS3 ile gündeme gelmişti ama gerek yeni panellerin
    kısa süre sonra gelecek olması+BenQ daki ölü pixelleri hemde çok bol çıkması
    sebebiyle paneli satmaktan vazgeçtim ve BenQ işinide bıraktım.
    -----------
    Ne için alacağınızı mutlaka iyi düşünün,az para değil zira!
    PC niz güçlü ve donanımınız v.s iyi ise ve HD yi GCard üzerinde izlemek
    olayında süper,ama PS3 te sınıfta kalıyor!!keza SD videolarda v.s

Herkes panelini övüyor ama,bunun artı-eksi lerinide herkese açıkça söylemek esastır,
    yani bu panel dört-dörtlük bir panel değildir(genelde zaten bu çaptaki/özellikteki paneller böyledir)

Ama şuanda bizim piyasalarda olan 22" lerinde en kaliteliside HP dir,buda bir gerçek.

Selamlar

Söyledik ve hep söylüyoruz dostum zaten..............

PC=HP W2207

PC+PS3=SAMSUNG 226BW

• quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Bu Bimeks'in düşük fiyat garantisi var ama 645 YTL'e falan satıyorlar,ee internette 600'e satan var,bu garanti internet fiyatlarını kapsamıyor galiba

Benim size bir abiniz olarak tavsiyem(LCD monitör alırken) görerek-bilerek-deneyerek
    alınız!!!

Ayrıca bu malın açıklanan asıl satış fiyatıda $ 450,-+KDV dir,sadece bazı firmalar kar marjını
    düşürerek(Bimeks-Vatan gibi) daha ucuza verebiliyorlar,ama netten satış yapanlar ise daha ucuz
    vermelerinin birinci sebebi>>mallar stoklarında asla yoktur,dolayısıyla bir stok maliyetleri yoktur!
    siz sipariş verirsiniz ve sizin paranızı yada ödemenizi alıp daha sonra gider firmadan bayi fiyatına
    alıp çok az karla bu malı size verirler!
    Yani bir maliyet-stok hesabıdır bu olay!

Ölü pixel riski azda olsa(benim bir arkadaşta çıktı bu olay ve şimdi geri veremiyor!!)netten almıştı+

Arayın bulun ve görerek alın, YTL 30/40 hesabını yapmayın,kolay gelsin
    Selamlar

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.