Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    abi sen o monitoru istiyorsan alma :D monitore yazik vcd gostericekse
    pek iyi olucagini zannetmem goruntunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

ben görüntü kalitesin çok önem veririm ve lcd almaya karar verdim radyaston yaymama sebebinden dolayı.Ama lcd lerde ayar yapılamamsı çözünürlüğün ayarının olmaması düşündürüyor.sıradan bir vcd filmde tam ekran da görüntü kalitesi nasıl?

vcd+lcd=rezalet+göz yaşı
  • Arkadaşlar monitör şahane tek kelimeyle. Şu anda sağ omzumun üzerine doğru , koca yuvarlak florasan avize var ama ben kendimi görmüyorum hiç.Yansıma olayına takılmasın kimse.ben gece lambayı söndürerek kullanmaya bile razıydım ama yok böyle bişey.Herşey süper. İzmir deki arkadaşlara temini için yardımcı olurum. DVD lerimi izlemeye başlayabilirim artık rahat rahat.

Bu monitörü aklıma sokup bana aldıran tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum hoşçakalın...
  • gule gule kullan mystique
    umarim bir sorunun cikmaz
  • Çok teşekkür ederim Mad_Wolf kardeşim. İnşallah hepimiz için geçerli olur bu iyi niyetin...
  • Hayırlı olsun monitöre parlıyor diyenler utansın
  • Sonunda kavustum HP'me, cok keyifli bir oyuncak bu:))

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@...
  • beyler benim de arkadasim almis monitor iyi guzel de bazi renklerde
    asagidan uste dogru cok az belli olan cizgiler gidiyormus
    hani su kamera ile monitor cektiginizde olan cizgiler gibi
    bu normal mi benimkinde oyle birsey yok veya ben fark edemiyorum :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mystique

Arkadaşlar monitör şahane tek kelimeyle. Şu anda sağ omzumun üzerine doğru , koca yuvarlak florasan avize var ama ben kendimi görmüyorum hiç.Yansıma olayına takılmasın kimse.ben gece lambayı söndürerek kullanmaya bile razıydım ama yok böyle bişey.Herşey süper. İzmir deki arkadaşlara temini için yardımcı olurum. DVD lerimi izlemeye başlayabilirim artık rahat rahat.

Bu monitörü aklıma sokup bana aldıran tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum hoşçakalın...

Arkadaşım monitörün hayırlı olsun, güle güle kullan, ayrıca pm attım sana bir adet...

• Cevapladım Da®ksiDe© arkadaşım. Teşekkür ederim ayrıca. İyi akşamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mad_Wolf

beyler benim de arkadasim almis monitor iyi guzel de bazi renklerde

Kardeş belki voltajdan falan olabilir yetersizse. Bizim burda önceleri acayip voltaj dalgalanmaları vardı.Düşüp yerine geliyordu. ilk aldığım bilgisayarımın monitörü acayip dalgalanıyordu. Bozuk bu diye geri götürmüştük hey gidi günler Tabi o crt idi. Sizdeki lcd tabi de belki lcd lerde de dediğin gibi bir duruma yol açabiliyordur. Her zaman mı yapıyormuş aynı çizgileri arasıra mı?

• Arkadaşlar bügün bu monitöre sahip oldum bimeksten (maslak) 620/10 taksitle aldım .yansımamı kimin umrunda görmek istemezsen görmezsin saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: salih70

Arkadaşlar bügün bu monitöre sahip oldum bimeksten (maslak) 620/10 taksitle aldım .yansımamı kimin umrunda görmek istemezsen görmezsin saygılar

hayırlı olsun güle güle kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mystique

quote:

Orjinalden alıntı: Mad_Wolf

beyler benim de arkadasim almis monitor iyi guzel de bazi renklerde

Kardeş belki voltajdan falan olabilir yetersizse. Bizim burda önceleri acayip voltaj dalgalanmaları vardı.Düşüp yerine geliyordu. ilk aldığım bilgisayarımın monitörü acayip dalgalanıyordu. Bozuk bu diye geri götürmüştük hey gidi günler Tabi o crt idi. Sizdeki lcd tabi de belki lcd lerde de dediğin gibi bir duruma yol açabiliyordur. Her zaman mı yapıyormuş aynı çizgileri arasıra mı?

arkadasi aradim dedigine gore bazi renk tonlarinda yapiyormus (ornek olarak bana dedigi sitehttp://tvunderground.org.ru/ deki acik gride yapiyormus ) cok dikkatli bakinca belli oluyormus
    ups e bagliymis monitor ama ekran kartinda sorun varmis o yuzden analogtan bagli imis

• arkadaşlar 1 sayfa geride yutuptan video verdim.bana aşırı geldı parlama videoda.siz ne diyosunuz.baştan bi seyredin yorum yapmadan once

http://youtube.com/watch?v=6ryp360ZwmY&mode=related&search=
  • quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

arkadaşlar 1 sayfa geride yutuptan video verdim.bana aşırı geldı parlama videoda.siz ne diyosunuz.baştan bi seyredin yorum yapmadan once

ne videosu ne seyretmesi dostum ? kullanıyoruz biz bu ürünü gündüz perdeler açık bir şekilde dahi rahatsız edecek görmeyi zayıflatacak bir parlama sözkonusu değil

• Gerçekten ilginç....Hemen hemen her resim ve videoda yansımalar çok açık belli oluyor ama kullananların hiçbiri yansımaları hissediyoruz demiyor...

Nu monitörü Ankara'da görebileceğim yer var mı?
  • @kyle007
    ankamall>bimex
  • quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

arkadaşlar 1 sayfa geride yutuptan video verdim.bana aşırı geldı parlama videoda.siz ne diyosunuz.baştan bi seyredin yorum yapmadan once

Satan yerlerden git gözünle gör bence, parlaklık gibi kişiye göre değişen bir olayda videoya veya söylenenlere bakıp monitör alınmaz Sonuçta kullanacak olan sensin, rahatsız olup almayanlar da var, rahatsız olmayıp çok memnun bi şekilde kullanan arkadaşlar da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 1 Ekim 2007; 11:33:51 >

• Tşkler mysite...

@MelihTR, hocam iyi diyorsun ama ben şunu öğrenmek istiyorum...

Fotolar ve videolarda açıkça görülüyor yansımalar...Yani şimdi monitörü kullanan o fotolardaki yansımaları görmüyor mu yoksa görüyor da rahatsız mı olmuyor...

Yani fotolar,videolar yalan mı söylüyor yoksa doğruyu mu ? Rahatsız olup olmama mevzusu ayrı

?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.