Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet kardeşim bende telefonla birkaç yerle görüştüm. Onlarda da V serisinden var genelde ellerinde. Sanırım bu partiden kaydırdılar V sizlere yetişemeyince
    Canımı sıktı valla bu ikilem...
  • İnşallah bunun da sonu 226BW daki panel harf olayına dönmez Ama böyle giderse ortalık karışacağa benziyor, eskiden "v" yazanlar yanlış yazmış oluyordu herkese v olmayan geliyodu şimdi onun da garantisi kalmadı Nedir bu milletimizin LCD de harflerden çektiği
  • 22 HP RK282AA W2207V LCD PARLAK EKRAN bu monitor V li olan mı V siz olan mı ?rk282aa v siz olana ait.. hangisi

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/ho/WF06b/20491-314293-314303-314303-314303-13117194-78229347.html

burada RK282AA W2207 ye ait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstoppable -- 24 Eylül 2007; 21:05:32 >
  • 1-Konsol ve özellikle PS3 gibi HDCP li durumlar olursa elbette "v" siz olmalıdır,ama kişinin
    böyle bir olayı olmayacaksa,ona göre "v" li yada "v" siz olması farketmez!!

2-HDCP desteği dışında zaten hiçbir spesifik değişiklik yoktur

3-Sanırım bu cihaz yakında bayağı bir "IN" olacak(halbuki ben satıyorum yaw!! tam ısınmışken)

4-226 ile sürekl mukayese ediliyor ama bana göre alakası yok,bir kere 226 da panelinin
    omu bumu tartışması bile bıkkınlık getirdi!!(bende o yüzen 226 yı barakıp 2207 aldım!)
    Renk ayarları için internette her yer arandı,yok şunu renk skalasını yükle v.s!!

5-Bir tek parlak ekran durumu vardır ki bana hiç sıkıntı vermiyor ve söylendiği gibide değildir+
    HD görüntülerde gerçekten muhteşem 5 seçenekten ben "Movie" yi ayarlıyorum,süper....

6-DVI dan kullanıyorum,ama içinden çıkan kablo kalitesiz gibi,ben şimdilik Philips altın uçlu
    aldım onunla kullanıyorum,

7-Bana göre tenkit edilecek tek yanı şudur;
    Yaw herifler buna iki tane hoparlör koymuşlar(arkada-yanda) iyide sesi "100" de bile çıkmıyor!!!!!!!!!
    aldığım gün mağazada gürültü vardı.......niye az dedim satan elemana...abi bunlarda ses böyle
    dedi!yani hiç koymasalar daha iyiydi,tek kelime ile burada sınıfta kalmış(hoş ses isteyen bunu
    zaten kullanmaz ve bende kullanmıyorum)

Selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

@Mystique
    verdiğin bilgi için teşekkürler.bu monitörü almayı düşünenlere faydası olacaktır.
    ayrıca bu monitörü 226BW ile kıyaslamayın.eğer sadece pc için kullanılacaksa HP'yi tek geçerim.
    ama ayrıyetten konsola bağlamayı düşünüyorsanız o zaman 226BW iyi bir seçenek olabilir.(HDMI olsaydı en iyi seçenek olurdu.)
    ayak konusuna gelince göreceli olmakla beraber bana göre bu boyutta ki monitör ayaklarının HP'ye yakın olması lazım.monitörün hareket kabiliyeti önemli.

Ben sadece ps3 için kallıcam neden samsung 226BW kullanmalıyım da hp yi almamalıyım?

Bi de v serisini niye tavsiye etmiyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 24 Eylül 2007; 22:42:07 >

• kerim1974 arkadaşım sorularının cevabı 10 nolu yani bir önceki sayfada. İyi geceler...
  • bu mnitörü hd2600xt ile kullanan var mı?Kullananlar film ve oyunlarda fifa2007 de tam çözünürlükte problem yaşıyorlar mı?Bu monitöre bu kartın fiyatında en iyi kart ne olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

http://youtube.com/watch?v=6ryp360ZwmY&mode=related&search=

arka plan tamamen ekranda net gözüküyor. sanki ekranda çift görüntü var gibi. crt monitörlerden daha çok yansıma yapıyor. bu hiç rahatsız etmiyor mu? ister istemez gözleri yorar. parlak ekranın renkleri güzel de bu yansıma problemi rezalet. uzun kullanımlar için bence ideal değil.
  • 1 2 sahnede adamın mutfağı gozukuyo abartı parlıyormuş ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

bu mnitörü hd2600xt ile kullanan var mı?Kullananlar film ve oyunlarda fifa2007 de tam çözünürlükte problem yaşıyorlar mı?Bu monitöre bu kartın fiyatında en iyi kart ne olur.

Kart ın monitöre bir etkisi olduğunu/olacağını sanmam zira Kart her türlü çözünürlülüğü
    destekliyor+HDMI den bile panele gönderiyorsunuz,yani Kart ta sorun olamaz ama
    HP sadece 1680X1050pixel de çalışabiliyor,daha üstü yok!!altında ise zaten sorun olmaz.

HD görüntüler süper ama SD görüntüler kötü sayılılabilir!ama SD leri küçük
    boyutta açarsanız fazla sorun yine yok.

Dolayısıyla Oyun-Film-Clip v.s derken çözünürlülğü çok önemli ve ben Oyun oynamadım
    ama diğer görüntüleri mutlaka iki kategoriye ayırarak değerlendirmek gerekir

1-HD görüntüler;çok çok iyi,zaten panelin bütün esprisi burada ortaya çıkıyor
    2-FullHD/Çok Yüksek Çözünürlülükteki görüntüler ise(izlemedim ama iyi olacağını tahmin ediyorum,
    ancak yinede FullHD desteği yoktur!panel o değere çıkmıyor,örneğin PS3 bağlayanlar var diye
    okudum ve fazla bir şikayet duyamadım
    3-SD görüntülerde ise genelde kötü,bunu aşmak için mutlaka görüntü penceresini küçülteceksiniz!
    Ancak SD görüntülerde bir standard görüntü kalitesi yok!!!kimisi çok düşük pixellerde,elbette
    bunu ancak bit kadar pencerede izlersiniz,kimi pixel değeri yüksek olan SD bir film yada clip v.s
    yine kötü çekimli olması sebebiyle,güzel göstermiyor.......
    --------------
    Paneli kullanan kişinin ne izlediğine bağlı bir durum HP de görüntü izlemek,yani bir CRT de izlediğimiz
    her türlü pixeldeki kalite zaten bu tip LCD panellerde olamıyor,alacak olanlar buna göre alsın,CRT deki
    her şeyi hemen hemen güzel izlemek olayı bunda yoktur(ne HP de nede diğer LCD panellerde)

Ama yinede HP özellikle HD görüntülerde resmen coşuyor,sadece bunun için bile bu panel alınabilir!
    Kasası,Özellikleri ve en önemlisi Pivot özelliği!!! +serçe parmağınızla hareket ettirebileceğiniz yukarı-aşağı
    olayı ile süper bir monitör ve parasını fazlasıyla hak eden bir panel HP+
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 27 Eylül 2007; 15:59:39 >

• Bende alıcaktım bugün. Fakat Bimeks te yokmuş.

Nereden bulabiliriz? Önerebileceğiniz bir yer var mı?

Teşekkürler.
  • Antalya "Hibrit" te vardır örneğin,20" ve 22" bulunuyor,ancak 20" DVI giriş yoktur.

20" $ 350,-+KDV
    22" $ 450,-+KDV

Fiyatı pahalı bazı yerlerden,ancak deneyerek-görerek alıyorsunuz,burası
    çok önemlidir!
    Selam
  • valla beyler istanbul da profilo alis veris merkezinin karsisinda darty die bir yer var orda vardi
    o monitor
    stoklarinda v olarak gozukuyor ama v degil
  • İstanbul'da bulamadık da. Darty denilen yere bi bakalım en iyisi.
  • Beylikdüzü Bimeks ten monitörü sonunda aldık arkadaşlar . 647 YTL. 11 Taksit.
  • Darty Mecidiyeköy'de yok boşuna bakmayın. NetSiparis.com dan tek çekim 607 YTL'ye aldım Yarın yda Pazartesi gelecek kısmetse:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SRJANN -- 28 Eylül 2007; 17:25:04 >
  • Benimde monitörüm bugün geldi bilgisayarcıma. dün sipariş etmiştim. iş çıkışı gidip teslim alıcam ölü piksel çıkmazsa eğer. akşama bayram var
  • alanlara hayırlıl olsun diyorum gerçekten çok mükemmel bir seçim yapmışsınız Mystique yorumlarını bekliyoruz
  • ben görüntü kalitesin çok önem veririm ve lcd almaya karar verdim radyaston yaymama sebebinden dolayı.Ama lcd lerde ayar yapılamamsı çözünürlüğün ayarının olmaması düşündürüyor.sıradan bir vcd filmde tam ekran da görüntü kalitesi nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.