Şimdi Ara

hp w2207h color ayarları yapılamıyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam benim sorum bugün darty de hpw2207h modelini almak için inceledim VGA cıkısından baglanmıstı görüntü gayet iyi olmasına karsı menüden ayarları kişiselleştirmek için incelediğimde nedense color ayarları içersine hiç girilemiyor ve düzenleme yapılamıyordu bunun sebebi ne olabilir hp nin 19" monitoründe aynı ayar yapılmaktaydı bir anlam veremedim nedenini bilen varmı kullanan arkadaaslaradan rica ediyorum cevaplarlarsa sevinirim iyi günler

• Cevabı oldukça basit, quick viewden - Custom seçip save and return yaparsan, ana ayar menüsünde color aktifleşecektir, kendine göre ayarlayabilirsin.
    Ama 4 tane kullanım amacına göre gayet güzel ayarlanmış çabuk ayarlar var, bunları tavsiye ederim ben oyunlarda baya rahat ettim oyun modunda örneğin.
  • cevap için sagol bu arada bu hpw2207h ile philips in 220cw8fb modeli var sence kullanan birisi olarak hangisi daha iyidir fikrin varmı cevap için sagol
  • Philips'i kullanmadım / görmedim. İkisinden birini almayı düşünüyorsan özelliklerini karşılaştırmalı ve gidip kendi gözlerinle yanyana incelemelisin. Ben Hp'yi rastgele Samsunglara bakınırken gördüm, parlaktı diğerlerinin yanında göze çarpıyordu daha güzel duruyordu görüntüsü, kapıldım fırtınasına aldım. Seni bilemem, kişiden kişiye değişebilir tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.