Şimdi Ara

hp x2301 hdmi ve dvi sorunu acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • monitörü alalı daha 15 gün olmadı. hdmi ve dvi kabloları taktığımda monitör bu bağlantıları algılayamıyor. analog taktığımda algılıyor ama full hd çalışmıyor. yani 1920*1080 ne oyunlarda ne de windows da seçenek olarak çıkmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Not : Kablolarda problem yok başka monitörde denedim. çalışıyorlar.

• kimsenin bu sorun ile ilgili bilgisi yok mu? yardımcı olursanız sevinirim.
  • sorunu çözdüm. aynı problemi yaşayan varsa, monitörün tüm kablolarını sökün, elektrik kablosu dahil, 10-15 saniye power tuşuna basılı tutun, sonra bir kaç kez de basıp çekin. sorun statiklenmeden kaynaklanıyormuş. statik elektrik boşalınca, bağlantılar normal çalışıyor:)
  • Merhaba ,

Aynı monitör bende de mevcut . Evet bu sıkıntıyı bende yaşıyorum. Fakat ben elektrik kablosunu hiç sökmeden power tuşuna uzun basıyorum ve bu şekilde çalıştırıyorum.Bunu bi ara sık sık yapıyordu fakat sonradan azalmaya başladı.Bu statik elektrik olayını nasıl çözebiliriz ?

Saygılarımla
  • Hp x2301 model monitörü alalı daha 1 hafta olmamıştı ki, aynı sorun bende de başgösterdi. Kaç gündür canımı sıkan bir konuydu ve sayenizde sorun çözüldü, çok teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.