Şimdi Ara

HP X24IH - 144 HZ - IPS - 1 MS - 1399 TL - HB - YANIYOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
7.764
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bende maks 120hz veriyor içinden çıkan kablo emin misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivalist kullanıcısına yanıt
    Evet eminim, ekran kartı yada driverla alakalı olabilir belki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eyw, Teşekkürler

• Sarıklıadam kullanıcısına yanıt

Dikkate aldım, Çok teşekkürler, Cuma teslim alıp kurarım dediğiniz şekilde..

offf heyecanla bekliyorum gelmesini daha gelmedi HP X24IH - 144 HZ - IPS - 1 MS - 1399 TL - HB - YANIYOR 

IPS Glow / Backlight bleeding nasıl hocam sizde?

Ekran siyah iken bir fotoğraf çektiyeseniz onu da atabilir misiniz? ( Bu arada dikkat edin telefon kamerası olduğundan daha beter gösteriyor backlight bleeding'i)

• IPS glow yanlardan bakınca siyah renklerde belli oluyor. Ancak önden bakınca sorun yok. Backlight bleeding çok var diyemem ama yok da diyemem. biraz belli ediyor siyah görüntülerde. Bu arada monitörün kontrastı çok başarılı değil, ama görüntü kalitesi iyi. Eğer sürekli geceleri kullanacaksanız VA panel önerimdir. Müsait olunca resim çeker eklerim.

Burada detaylı incelemesi yapılmış, tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

• LaViTz kullanıcısına yanıt

Monitör geldi bizim, kurdum herhangi bir problem yok, ölü piksel çıkmadı ama çıkacağını düşünmüştüm. Sanırım ürün kontrol edilmiş. Herhangi bir problem görmediğimiz (çizik,yıpranma,vs) için gayet düzgün şekilde çalışıyor.

İçinden çıkan hdmı kablo'nun uzunluğu oldukça iyi ve 144mhz alıyorsunuz.

Ayarlar kısmında modlar mevcut, Neutal modda geliyor, İstediğin gibi değiştirebilirsin bir çok mod var. Panal hızı arkadaşın dediği gibi fast 2 yaptım.

Diğer söyleyeceğim kontrast orta derecede renklerin patlamasını istiyorsanız Costum RGB kullanabilirsin daha iyi kontrast arıyorsanız VA panel en doğru tercih olabilir sizin için. IPS glow mevcut, bakış açınızı değiştirerek yada çok müsait ayaklığı var sağa sola çevirebilirsiniz. Rahatsız etmiyor. Pivot özelliği kullanışlı. Backlight bleeding var ama göze batmıyor.

Tartışmalı nit konusuna gelince bizim için oldukça ve oldukça yeterli. Takıntınız varsa başka monitör çeşitlerine bakabilirsiniz. Ancak en ucuz, kalite, ergonomi tercihiniz varsa gönül rahatlığı bile bu monitörü kullanabilirsiniz...

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    tamamdir birazdan ana konu acayim herkesi ve konuyu editler oraya yonlendirirm

LUTFEN MONİTORU ALMİS OLAN ARKADASLAR ASAGİDAKİ KONUDAN DEVAM ETSİN SİCAK FİRSATLARDA BOSUNA KONUYU GUNCELLEMEYELİM
    https://forum.donanimhaber.com/hp-24ih-monitor-kullanicilari-ana-konu--151246798#151246798

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 25 Kasım 2021; 18:47:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deepharp kullanıcısına yanıt
    Selam tşk ederim cevap için.bende açtım kullanıyorum monitörü.32 den sonra epey küçük geldi.bunun dışında va panele göre hız olarak farkı hissediliyor.ancak kontrast va parlaklık konusunda bariz geride bu monitör.eski monitörümde va panel 75 hz AOC Q32VWF..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HighDynamicRange kullanıcısına yanıt

açılan başlığa attım fotoğraf HP X24IH - 144 HZ - IPS - 1 MS - 1399 TL - HB - YANIYOR 

LaViTz

Tarih 25 Kasım 2021 19:59:53

Selam tşk ederim cevap için.bende açtım kullanıyorum monitörü.32 den sonra epey küçük geldi.bunun dışında va panele göre hız olarak farkı hissediliyor.ancak kontrast va parlaklık konusunda bariz geride bu monitör.eski monitörümde va panel 75 hz AOC Q32VWF..

Doğrudur, wqhd var bahsedilen monitörde.. Bu biraz giriş seviye kalır malesef. Bana biraz ofis tarzı gibi geldi hp. Tam böyle bir sanki avukat bürosunda işlem yapıyormuş hissiyatı uyandırdı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.