monitörü akakçeden bulmuştum az kalsın trendyoldan alacaktım ki akakçe bildirim attı en ucuz hb'de diye. Hemen aldım inşallah parlaklık muhabbeti 200 falan değildir. Tam f/p monitörü olduğunu düşünüyorum |
HP X24IH - 144 HZ - IPS - 1 MS - 1399 TL - HB - YANIYOR (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
stok geldi
-
Arkadaşlar 2k 75 Hz va panel 32 inç monitör kullanıyorum.(AOC) çok büyük geliyor ve ayrıca ekran kartımı daha mütevazi bir kartla değiştirdim. (Rtx 3060 dan GTX 970 e) üründen memnun kalirmiyim acaba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
144 Hz panel var bu bile başlı başına yeter.
-
Valla o 350 nits yazan arkadaşların hepsi yanlış bilgi veriyor. o monitör farklı bir panel kodu da farklı. bu ürünün paneli 200 nits. Ona göre alsın alacak olan arkadaşlar
İlgili videoda 350 nits olduğu yazıyor ayrıca video'da fersah fersah renk ve parlıklık konusunda ön görünüyor.
https://www.youtube.com/watch?v=1EsJxQRmNTg
Ayrıca aşağıda ki linktede yenilenmiş yazıyor. Acaba v2 modeli mi çıktıda 350 nits yapmışlar?
Harbiden dikkat etmek lazım.
https://www.amazon.in/HP-X24ih-23-8-inch-Gaming-Adaptive/dp/B097C3LZK8
Edit: Dediğin doğru çıktı 2 modeli var.
Satıcının sattığı model kodu 2W925AA ve parlıklık 200 nits.
Hp'nin diğer modeli olan 13L82AA kodus sahip olan 350 nits.
Bende bu monitör nie ucuz diyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 22 Kasım 2021; 18:32:10 >
-
arkadaşlar bu FreeSync olanlar intelle çalışmıyor mu. Amd ilemi çalışıyor yanlızca.
-
arkadaslar monitor 350 nit ve ips panel, bu kurda boyle bir monitor bulmusuz, bitmeden yumulun iste ne bu tantana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tantana yok arkadaş çok doğru söylemiş.
Araştırdım ve üstede yazdığım gibi
Satıcının sattığı model kodu 2W925AA ve parlıklık 200 nits.
Hp'nin diğer modeli olan 13L82AA koda sahip olan 350 nits.
HP X24ih 2W925AA (Bizde satılan bu ve 200 nits değere sahip)
HP X24ih 13L82AA (Bizde satılmıyor ve 350 nits değere sahip)
Alıcı arkadaşlar dikkat etsin araştırın dediğimiz doğru çıkacak.
@Survivalist Arkadaşa teşekkür ederim almayı düşünüyordum şimdiden vazgeçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 22 Kasım 2021; 18:38:57 > -
Satıcı firma beta plus ölü piksel vb sorun çıkarsa iade almaz ancak thh ile çözebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tekrar uyari icin tesekkurler evet link ekliyorum urun 200nits (gorunuyor) arkadaslar
https://ssl.www8.hp.com/emea_middle_east/en/products/monitors/product-detail.html?oid=38228551#!tab=specs
yarin kargodan gelecek uzerine bakar tekrar editlerim
Önemli değil maksat kimsenin parası zarar görmesin.
Umarın bir süpriz olurda 350 nits olan gelir sizlere editlersen bende sevinirim.
-
yarin kargo bizim buraya erken geliyor hemen editleyecegim, benim icin farketmez de umarim 350'dir
Çok iyi olur hocam.
Yani 250'de olsa en azından kurtarırda 200 şüpheliyim siz bakın zaten deneyiminizi aktarırsınız.
-
Ne demek hocam @Arseyus.
ben de şüpheciydim 200 nits konusunda ama aldım bu kurda bu fiyata 144 hz ips monitör ucuz geldi. Parlaklık çok düşük gelirse iade ederiz artık.
aynı boyutta aynı özellikte viewsonic 250 nits ve 1650 tl. 250tl farka değer mi bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 22 Kasım 2021; 19:2:30 >
ii yaptin kacmaz bu fiyataa
O konuyuda ben açmıştım ve kendimde tam alacaktım ki bitti bugün indirimi.
Kesinlikle o monitöre değecek fiyattı. Şu monitörlerde indirimden çok ölü pixel ışık sızması ve ghosting gibi olaylar daha sıkıntılı.
4-5 defa sıfır monitör aldım hepsi ölü pixel gelmişti. Sıfırına bu kadar para vereceğime gidip ikinci el alırım dedim aldım ve mutluyum.
-
Valla hocam ben de bilemedim ikisinin arasında kaldım bugün. Hpyi geçtim sipariş ama satıcı çok sıkıntılıymış umarım uğraşmayız. geçen bir SSD aldım 2 hafta uğraştım iadesine...
ilanı gördüğümden beridir aynı muhabbetten bashediyorum hatta şu mesajda da bahsetmiştim ama emin olamamıştım bi türlü artık eminim
Alıntı
metni:Hocam model numarası farklı. 2W925AA olan 200 iken 13L82AA olan 350nit. Böyle bi şey mümkün mü ? -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X