Şimdi Ara

HP X24IH - 144 HZ - IPS - 1 MS - 1399 TL - HB - YANIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
7.764
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tebrik ederim bizden önce fark etmişsin. Bizde araştırdık tam emin olduk.

Zaten siz konuya yazmasaydınız ben direk sipariş bile geçebilirdim.

Hp ne yapmaya çalışıyor satıcılar ne yapmaya çalışıyor insan gerçekten hayret ediyor.

• https://www.hepsiburada.com/acer-ei242qrpbiipx-23-6-144hz-1ms-2xhdmi-dp-zeroframe-freesync-curved-monitor-um-ue2ee-p01-p-HBV000017A8ZG?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0

Arkadaşlar bu monitör 1299TL nasıl fiyatına göre sizce ? 23.6 inç, 144hz, 1ms, VA panel ve 250nit parlaklığı var ayrıca curved bir monitör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 22 Kasım 2021; 21:31:3 >
  • 27" 160 hz 1 ms bir monitör önerecek var mı güzel fiyata?

• feiter kullanıcısına yanıt
  • HighDynamicRange kullanıcısına yanıt

Aynen öyle oluyor ancak satıcı ucuz diyemi öyle tedarik ediyor yoksa hp kasıtlımı yapıyor bilinmiyor.

Yabancı amazon sitesinde 350n parlıklığı olana yenilenmiş die bir başlık atılmış belkide parlaklığı yükseltip yeni bir modelde çıkarmış olabilirler.

Hadi yeni model olsun diyelim insan v2 yazar yani neden kafa karıştırıcı uzun bir kod kullanılıyor?

Burda sorun kimde tam kestiremiyor insan.

ALLAH tan konuya yazdılar da farkındalık oluştu.

• Stoklarla ilgili tespit doğru ama burada bir acayiplik var. Sipariş edilse mi edilmese mi bilemedim.

2W925AA ürün kodu 200nit pdf si de var 350nit pdf si de var. 

https://pcb.inc.hp.com/dc/api/spec-sheet/ww-en/38228551/pdf/2W925AA.pdf

Muhtemelen ülkemizde ki 200nit ancak parlaklığı konusunda kimse şikayet etmemiş. Kullananların çoğu parlaklık farkı görmemiş bu nasıl iş anlamadım.

• 200nit ile 350nit arasındaki fark gerçekten bu ürünü almamak için bir sebep mi? LG 24GN650-B kovalıyordum ama fiyatı arşa çıktı, bu ürün de 1400 tlye alınabilecek en iyi monitör gibi duruyor. Nit değerinin düşük olması nasıl bir problem yaratır? Sonuçta 1400 tllik monitor, profesyonel bir iş yapılmayacak.

• negatee kullanıcısına yanıt
    nit = parlaklık

ekranın maks parlaklığı yani

200se gündüz sıkıntı olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitör 200 nits dostlar.monitor geldi ama açıp acmamakta kararsız kaldım.odam karanlık çoğunlukla.250 nits mevcut monitörün fazla bile geliyor parlaklığı, bilemiyorum valla.konuyu açan arkadaş yaniltti malesef beni.suan monitör kutusu bana bakıyor ben ona bakıyorum

• LaViTz kullanıcısına yanıt
    ben açtım parlaklığı gayet yeterli geldi bana. tabi hava kapalı bugün biraz, direk gün ışığı vurursa panele sıkıntı ama onun dışında sıkıntı olmaz gibi bence.

ayrıca 144hz kullanacak arkadaşlar DP ile kullansın. HDMI 120hz'de kablo seçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 23 Kasım 2021; 15:12:14 >
  • LaViTz kullanıcısına yanıt
    size daha dusuk nitsli monitor mu lazim anlamadim?

odaniz karanliksa zaten 200 fazlasiyla yeter, hadi ben yanilttim iade edin o zaman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla biz arkadaşa sipariş geçtik, 1500 e asus tuf serisi vardı amazonda curved va panel, ıps olsun dedik ve alındı 1399 tl ye.. Epeyde 1599 za güncellenmiş ama hala 1399 za alınıyor.

Baya baktım 200nit bizim kullacağımız yer için ideal bizde sorun yok alanlara hayırlı olsun..

• Güncelleme: Display HDR Test'den nits'e baktığımda 270 çıkıyor. Tam doğru sonuç vermeyebiliyormuş ama buna yakın. Sanırsam panel 250 nits civarı. Ki fiyatına göre normal bir parlaklığı var. Eğer test doğruysa ve 270 nits ise HP niye 200 nits diye bildiriyor, onu bilmiyorum.

HP X24IH - 144 HZ - IPS - 1 MS - 1399 TL - HB - YANIYOR
  • Dostlar akşam monitörü kurmayı düşünüyorum,optimum ayarlari birisi paylasabilirmi

• Sarıklıadam kullanıcısına yanıt

Bu modelin panel kalitesi var 200nit bildirmiş, Hindistan versiyonunda 350nit ancak ülkemizde satılan 200nit'in üzerinde kalite sağlıyor, o yüzden sipariş ettik arkadaşa.. Ortamına ve kullanım alışkanlıklarına göre değişebilir ancak diğer 250nit monitörlerle aynı değerlere sahip sahip teşhir ürünü bulamadım bizim burada ama çok tartışılan lg 24GN650-B yakından teşhir ürünü gördük beğenmedik..

Ayrıca bir sorum olacak dp kablosu alalım mı yoksa içinden çıkan kablo ile 144hz alabiliyormuyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 23 Kasım 2021; 17:4:50 >
  • Deepharp kullanıcısına yanıt

İçinde çıkan HDMI kablo 144 HZ için yeterli oluyor, aylardır bir sıkıntı yaşamadım 144 HZ'de. 200 nit'den daha parlak hissettiriyor gerçekten.

• Deepharp kullanıcısına yanıt

içenden çıkan kablo 144 hz veriyor, ayrıca parlaklığı yeterli yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, ghosting var

• Kendi ayarlarım:

Cinema modunda, 45 parlaklık - 80 kontrast

Panel hızı - Fast 2 (Hem ghosting olmuyor hem de ms değerleri iyi oluyor bu ayarda)

Freesync: on (bu ayar monitör üzerinde her zaman açık kalsın, driver üzerinden aç kapa yaparsınız freesync'i çok daha kolay oluyor böyle.)

Ayrıca Monitörün yazılımını bilgisayara yüklemeyin, monitör ayarlarının sürekli sıfırlanmasına yol açıyor. Otomatik olarak yüklenirse de silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarıklıadam -- 23 Kasım 2021; 17:31:5 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.