Şimdi Ara

HP Yurtdışı Garanti Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yurtdışından Tx2000 siparişi verdim Amerika'dan 1500$ TL-68 işlemci 320 GB harddiskli burada daha satışta yok ama 1599$ KDV 160 GB'lısı filan olucak'mış diyorlar.
    Bu ürün Amerika'dan bana gelicek ama Türkiye'de garanti kapsamı içinde kalırmı acaba gümrük olayı mevzusu olmadığı için kutusuz giriş yapılcak. CD'leri 6Cell bataryası filan olucak. Garanti bakımından bilgilendirirseniz çok sevinirim lütfen....

• Kesin garanti dışı . Geçmiş Olsun !!!!KDV li fatura olmadan garanti yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimhun

Kesin garanti dışı . Geçmiş Olsun !!!!KDV li fatura olmadan garanti yok.

bence tr den alanlara gecmis olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

quote:

Orjinalden alıntı: selimhun

Kesin garanti dışı . Geçmiş Olsun !!!!KDV li fatura olmadan garanti yok.

bence tr den alanlara gecmis olsun

Hangi mantıkla bunu söylediğinizi merak ediyorum.

HP lerin bu kadar çok problem çıkarma potansiyeli göz önüne alındığında, Fazla para ödeyen ama problem yaşandığında serviste en azından ürün değiimi alabilen garantili kullanıcıya mı geçmiş olsun? Yoksa daha ucuza alıp, (Allah korusun ama) 6 ay sonra anakart problemiyle karşılaşıp notebooku kucağında kalan kullanıcıya mı geçmiş olsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgkce -- 12 Nisan 2008; 10:37:44 >

• Sipariş verdim derken adam bekliyor. İlk önce sizlere bi sorayım dedim muhakkak bilgisi olan birileri vardır dedim direk almak donsuz fırlamak gibi bişi olur tabiri caizse Faturası filan olsa peki uluslar arası garanti kapsamına filanda girmez mi.HP pavilionlar sorun çıkarıyor o kadar para vericem yarın öbürgün bişi olursa mağdur olmak istemiyorum garantisi olunca hiç olmassa ya para iadesi oluyor yada ürün değişimi.
  • Sn 2developed,

Öncelik fatura değil, aldığınız garanti şartları
    Aldığınız laptop worldwide garantili ve elinizde adınıza fatura var ise bakmak zorundalar
    İnatlaşırlarsa (benim taiwandan getirdiğim eski asusdaki gibi) ana firma kanalı ile sorunu çözersiniz, paşa paşa bakarlar
    Yanlız birde şu var, ve bunda haklılar, olası arızada makul bir parça süresi beklemeniz gerekecek
    Ve garanti bitince de olası parça talebinizde acısınız sizden çıkarırlar

Saygılarımla,
  • quote:

Öncelik fatura değil, aldığınız garanti şartları
    Aldığınız laptop worldwide garantili ve elinizde adınıza fatura var ise bakmak zorundalar
    İnatlaşırlarsa (benim taiwandan getirdiğim eski asusdaki gibi) ana firma kanalı ile sorunu çözersiniz, paşa paşa bakarlar
    Yanlız birde şu var, ve bunda haklılar, olası arızada makul bir parça süresi beklemeniz gerekecek
    Ve garanti bitince de olası parça talebinizde acısınız sizden çıkarırlar

Cevabınız için teşekkür ederim...
    Daha almadımda Mayıs 2'de elimde olucak kısmetse. 2 yıl filan amerika garantili dedi arkadaş ama burda dediğiniz gibi olursa problem yaşamam birde burdada galiba bi miktar ücret verip garanti kapsamınada aldırılıyormuş sanırım öyle dedi birisi ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Süre uzatma gibi bişiyi vardı galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim yurtdışından aldığım pavillionu klavyesi arızalandığı için, servise verdim. Garantili olmaz dediler bende parasıyla değiştirin klavyeyi o zaman dedim. Parça siparişi verdiler, aradan 2 ay geçti doğal olarak parça gelmedi, garanti kağsamında yeni notebook verdiler Yetkili yerlerden alınan bütün HPler 1 sene worldwide garantiye sahipmiş meğerse.HP nin amerika sitesinde garanti kosullarında yazıyor.Faturaya gerek yok. Seri numarasından buluyorlar.
  • Fatura gelicekmiş yollıycam tabi dedi'de gerek yoksa worldwide olayı varsa dediğiniz gibi yemişim faturasını o zaman güzel cevaplar üst üste geliyor walla teşekkürler herkese
    Ama doğrusu Amerika'dan Avrupa'dan Afrika'dan :) nereden alınırsa alınsın HP'nin yetkili bir satış noktasından dan alındıktan sonra her yerde servis kapsamında olması lazım bence ki oluyormuşta söylediğiniz gibi
  • Arkadaslar ben de Almanya'da ogrenciyim, buradan Hp Hdx16 1060eg modelini almayi düsünüyorum fakat, Hp Türkiye'yi aradigimda garantisinin Türkiye'de gecerli olmadigini ogrendim. Türkiye'ye yakinda donecegim, ve simdi döndügümde bi ariza cikarsa Almanya'ya geri mi yollayacagim bilemiyorum, gercekten yurtdisindan alinan Hp laptoplarin 1sene dünya capinda garantisi varsa, Hp garanti servisi neden boyle dedi bana ? bilgisi olan var mi?. Tesekkurler ..
  • garanti kapsamında ise eğer ve değişitiriyorsalar neden ilk anda garanti dışı dediler
  • Yurtdisindan hp almis, ve garanti suresu icerisinde Turkiye'de servise yollamis kimse var mi acaba ?, garantiden yararlanan kimse ? Yoksa aldigimiz ülkeye geri mi yollamak zorundayiz bir problem ciktiginda ?
  • Arkadaşlar benimde bir sorum olucaktı, yaklaşık 5 ay önce türkiyeden laptop aldım, faturayı yabancı pasaportuma kestirip gümrükten çıkarken ürünün KDV sini aldım.. Şimdi bir sorun olsa türkiyede garanti kapsamında ürünü tamir ettirebilirmiyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.