Şimdi Ara

HPg62 Sorun Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sevgili arkadaşlarım forum sakinleri.
    Elimde yaklaşık 2 sene önce aldıgım hpg62 b13st laptop var son 2 günden beri bu makina beni çıldırttı.
    Durup dururken kasıyor pc işlemler yapılmıyor firefox öylece kalıyor format attım. Formattan sonrada durum aynı internet gidiyor msn vefirefox kasılıyor firefox kasılmasa bile net yok gibi hiçbir siteye girmiyor Yardımlarınızı bekliyorum saygıdeğer kardeşlerim..

• Virüs programı ile veya ComboFix ile taratmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecklesS7

Virüs programı ile veya ComboFix ile taratmayı dene.

Aynen katılıyorum birde başlangıç programlarından kullanmadıklarınızı kapatın.

Sistemi yormayacak antvirüs programı kurun. Ayrıca Firefox kendisi bir sorun Google Chrome önerimdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiph

quote:

Orijinalden alıntı: RecklesS7

Virüs programı ile veya ComboFix ile taratmayı dene.

Aynen katılıyorum birde başlangıç programlarından kullanmadıklarınızı kapatın.

Sistemi yormayacak antvirüs programı kurun. Ayrıca Firefox kendisi bir sorun Google Chrome önerimdir..

Alıntıları Göster
    yok combofix ile tarattım bi şey çıkmadı üstelik avirapremium security suite ile comodao firewall var güvenlik üzerine kanımca skıntı yok ama googlechrome uyarısını dikkate alıcağım nedense sorun bana donanımsal geliyor arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: darkatana

yok combofix ile tarattım bi şey çıkmadı üstelik avirapremium security suite ile comodao firewall var güvenlik üzerine kanımca skıntı yok ama googlechrome uyarısını dikkate alıcağım nedense sorun bana donanımsal geliyor arkadaşlar

AIDA64 Extreme Edition programıyla sıcaklıklara bakın ve sonuçları buraya yazın.

HD Tune programıyla Error Scan yaptırın ve sonuçları Health sekmesiyle birlikte SS olarak atın bakalım HDD üzerinde Bad Sactor sorunu var mı
    ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Zaten sorunu anlamışsınız. Format attım demişsiniz hâla combo fix diyorlar. Bir laptop'ın altı ayda bir temizlenmesi gerek. Isınma sorunu oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: CastingFailed.

Zaten sorunu anlamışsınız. Format attım demişsiniz hâla combo fix diyorlar. Bir laptop'ın altı ayda bir temizlenmesi gerek. Isınma sorunu oluyor mu?

Alıntıları Göster
    ısınma sorunu oluyordu ama dün temizliğini yaptım ama halen sorunlar devam ediyor hdtune ile tarattım dün onda da sorun yoktu ramlerin yuvalarını dğeiştim sabahtan ama yine takılmalar devam ediyor AIDA64 Extreme Edition sıcaklıklara bakıp yollıycam birazdan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ısınma sorunu oluyordu ama dün temizliğini yaptım ama halen sorunlar devam ediyor hdtune ile tarattım dün onda da sorun yoktu ramlerin yuvalarını dğeiştim sabahtan ama yine takılmalar devam ediyor AIDA64 Extreme Edition sıcaklıklara bakıp yollıycam birazdan

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    o dediğiniz programla ısı değerlerine nasıl bakıyoruz bilgim yok programı yükledim ama yönlenrime yaparmısınız

• quote:

o dediğiniz programla ısı değerlerine nasıl bakıyoruz bilgim yok programı yükledim ama yönlenrime yaparmısınız

Alıntıları Göster
     HPg62 Sorun Acil yardım

işte dostum cpu değerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkatana -- 24 Temmuz 2012; 16:32:53 >

• quote:

HPg62 Sorun Acil yardım

işte dostum cpu değerleri

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sorunuma cevap yokmu acaba ?
  • quote:

Sıcaklıkar baktığım kadarıyla 43 - 45 C laptop diyorum o kadar düşük sıcaklık olmaz.

Tekrar format atın fakat bu sefer başka bir windows kurulum dvd'sinden deneyin. Format atarken diski yenidem bölümlendirin.

SpeedFan programıyla bakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 24 Temmuz 2012; 19:13:48 >
  • quote:

quote:

Sıcaklıkar baktığım kadarıyla 43 - 45 C laptop diyorum o kadar düşük sıcaklık olmaz.

Tekrar format atın fakat bu sefer başka bir windows kurulum dvd'sinden deneyin. Format atarken diski yenidem bölümlendirin.

SpeedFan programıyla bakın..

Alıntıları Göster
    tekrardan format attım dediğinz gibi yaptım sorun tam olarak şu an şöyle nette dolanırken bir anda net gidiyor wireless yerine tıkladıgımda açılmyıyor görev yöneticisinde herşey normal gözüküyor ama net gittiği için tıkanıp kalıyor pc reset atınca düzeliyor aynen sorun tam bu dostlarım

• quote:

tekrardan format attım dediğinz gibi yaptım sorun tam olarak şu an şöyle nette dolanırken bir anda net gidiyor wireless yerine tıkladıgımda açılmyıyor görev yöneticisinde herşey normal gözüküyor ama net gittiği için tıkanıp kalıyor pc reset atınca düzeliyor aynen sorun tam bu dostlarım

Aynı sorun bende de oluyordu.. Modemi resetleyince düzeldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

bunuda deniycem bugün sonuçları yazarım
  • quote:

quote:

quote:

bunuda deniycem bugün sonuçları yazarım

Alıntıları Göster
    bugün modeme reset attım sonuç halen aynı son kez daha anlatıyorum olmadı hp servisine yolluycağım burda çözümü bulamadım şu anlık
    net bir anda kesiliyor wireless simgesine tıkladıgımda kablosuz ağları görmek için tıklanmıyor o kısım donuyor ağ bağlantılarına girilmiyor pc kasıyor donuyor diğer kısımlara giriliyor wirelessı kapasam bile kapanmamış gösteriyor görev yöneticisini açıyorum 10 saniye sonra oda kitleniyor sorun aynen bu bunların hepsi net bağlantısı gidince oluyor
    yani net açık olmadıgında bunların hiçbiri olmuyor...

• quote:

bugün modeme reset attım sonuç halen aynı son kez daha anlatıyorum olmadı hp servisine yolluycağım burda çözümü bulamadım şu anlık
    net bir anda kesiliyor wireless simgesine tıkladıgımda kablosuz ağları görmek için tıklanmıyor o kısım donuyor ağ bağlantılarına girilmiyor pc kasıyor donuyor diğer kısımlara giriliyor wirelessı kapasam bile kapanmamış gösteriyor görev yöneticisini açıyorum 10 saniye sonra oda kitleniyor sorun aynen bu bunların hepsi net bağlantısı gidince oluyor

Wlan ve Lan driveri güncelleyip denediniz mi ?
  • quote:

quote:

evet hpnin sitesinden en güncel driverları dün kurdum ama pc donup kasması reset atınca düzelmesi çok garip virüslük bir durum gibi ama pcde virüs yok acaba rootkitmi yedim

• quote:

quote:

quote:

evet hpnin sitesinden en güncel driverları dün kurdum ama pc donup kasması reset atınca düzelmesi çok garip virüslük bir durum gibi ama pcde virüs yok acaba rootkitmi yedim

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum. Aynı sorun bende de oluyordu dediğim gibi çözdüm tarayıcıyı açmam bilgisayarın kilitlenmesine sebep oluyordu.

Tekrar format atın bu sefer diski yeniden bölümlendirin..

• quote:

Bilmiyorum. Aynı sorun bende de oluyordu dediğim gibi çözdüm tarayıcıyı açmam bilgisayarın kilitlenmesine sebep oluyordu.

Tekrar format atın bu sefer diski yeniden bölümlendirin..

Alıntıları Göster
    en son çözüm olarak c ve dyi formatlıycam birçok verim var yedek almak uzun sürcek bugün en son bunuda denedikten sonra servise postalıycam sağolun ilgilendiğiniz için
    şu an kendim ethernete bağladım bakalım aynı sorunu bundada vericekmi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.