Şimdi Ara

HPI BAJA 5T kullanan yok mu arkadaşlar aramızda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. geçen hafta bi tane baja 5t aldım hpi nin. forumlarda falan bakıyorum kimisi arabayı yeriyor, kimisi övüyor.
    bu araç hakkında bilgisi olan, benimle paylaşabilecek olan var mı?
    ilk gözüme çarpan olay, jantların çevrelerindeki halkanın plastik olmasının dezavantajı. onun yerine alüminyumdan bi halka yaptırıp yerine takıcam.
    Birde; kalkışta tam gaz yuklendiğim zaman araç düz gitmiyor, gotu hemen yalpalayıp, olduğu yerde dönme eğilimine giriyor. bunu nasıl çözebilirim sizce

• bu bildigim kadarıyla cok pahalı bir ürün ,satın aldıgın yerden yardım almayı dene derim :)
  • Onu çözmenin tek yolu gaza abanmamak Çünkü bajalar arkadan itişli araçlardır...
  • bende bu tür hobilere merak salmıştım . ama anladım ki insanın hevesini yarıda kesiyolar.arabada bujiler yanıyo helikopterde pervane kırlıyo vs . bende başka yerlere yöneldim . rc model araçlara tamir için vereceğim paralarla , çok iyi teleskoplar alıp uzayı gözlemlemeye karar verdim . tavsiye ederim . sizden 1000 lerce km ötede neler olup bitiyor bakıp görmenin verdiği haz hiç bi şeyde yok . üstelik rc araçlarda ki kalitesiz malzeme kaza vs derdi yok . iyi paraya aldığınız motorlu bir teleskop fiyatını hakkını veriyor .
  • Arabanın savrulma sebebi gaza aniden yükleniyor olman Baja 5b ve 5t arkadan itişli araçlar gaza aniden yüklenince arkasını savurması doğal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: netrex2

bende bu tür hobilere merak salmıştım . ama anladım ki insanın hevesini yarıda kesiyolar.arabada bujiler yanıyo helikopterde pervane kırlıyo vs . bende başka yerlere yöneldim . rc model araçlara tamir için vereceğim paralarla , çok iyi teleskoplar alıp uzayı gözlemlemeye karar verdim . tavsiye ederim . sizden 1000 lerce km ötede neler olup bitiyor bakıp görmenin verdiği haz hiç bi şeyde yok . üstelik rc araçlarda ki kalitesiz malzeme kaza vs derdi yok . iyi paraya aldığınız motorlu bir teleskop fiyatını hakkını veriyor .

Bu işler hobi olduğu için bu en iyisidir demek olmaz. RC gayet güzel ve zevkli bir hobidir siz aracın kırımı veya arızası ile uğraşmak istemediğiniz için uzayı gözlemlemeye karar vermişsiniz bende RC aracımla uğraşmayı, hız yapmayı, arazide gazlamayı sevdiğim için tercihim RC MT oldu. İsteyen uzayı gözlemler isteyen aracıyla(helikopter,araba,uçak vs.) uğraşır ve herkesin aldığı haz farklıdır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.