Yaşım 24 penisimin ön yüzünde degil alt arka tarafında böyle et beni gibi birşey çıkmıştı ufak deri renginde bir kaç ay geçmeyince üroloji gittim doktor lazerle yakıp onu oradan alıp detaylı analize yolladı ve kondiloma akümanitum çıktı yani hpv çıktı bugun telefonda ögrendim sonuç çıkınca aradı hoca yarın detaylı konusmayı gidecegim ama hoca önceden eğer sonuc bu olursa ömür boyu taşıyacağımı her ilişki yaşayacağım kadına da bulaşabilir ve kansere sebebiyet verebilirmişim yani evlilik hikaye cinsel yaşam bile hikaye şimdi diyecek olanlar neden kondomsuz ilişki yaşadın arkadaşlar bu tarz virüsler oturdugunuz wc klazötünden bile bulaşabilirmiş yani dikkatli olun hayatımda intihar vs hiç düşünmeyen biri olarak belki de bir kaç gün sonra haber de görürsün 24 yaşında genç diye eğer gerçekten çaresiz bir durum ise ne bir başkasının hayatını ne kendi hayatımı mahvetmeden sonlandıracağım konu açma sebebim uzun zamandır foruma bakatım eski hesaplarım da vardı siz siz olun sağlık olaylarında dalgs geçmeyin ciddiye alın bugun hayatımın bittiği gün oldu iş yerinde wc gidiğ bildiğiniz ağladım sinirden öyle işte arkadaşlar sağlıcakla kalın.
Benim de var böyle küçük 15 tane falan noktacık acımıyor ya da bir sıkıntı yapmıyor kondomsuz ilişkide yaşamadım.1senedir var sorun edip gitmedi. Hpv olsa bir şekilde belirti vermez miydi acaba siz yazınca şüphelendim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme