Bildirim
hs-20 setini 30 ytl ye aldım orjinal
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iyi iyi ama orjinalmi gercekten -
kadıköy'de nereden aldın kardeş? Ben de bakayım bir ara.quote:
Orijinalden alıntı: yegoadam
iyi iyi ama orjinalmi gercekten -
quote:
Orjinalden alıntı: aziz bey
arkadaşlar yine bi kulaklık daha aldım bu sefer hs-20 seti kadıköyde 30 ytl ye sıfır orjinal aldım sizce fiyat iyimi yoksa kazıklandımmı adam piyasa fiyatı 50ytl dedi.
fiyat iyi 25 ytlye de bulabilirsin en ucuz 25 ytl ztn -
ses kalitesi nasıl bu arada? tatmin edici mi? hayırlı olsun. sadece dönüştürücü yani üzerinde tuşlar olan aparatı aldın galiba bu fiyata. yanılıyor muyum? kulaklık dahil değil değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: [BLuTo]quote:
arkadaşlar yine bi kulaklık daha aldım bu sefer hs-20 seti kadıköyde 30 ytl ye sıfır orjinal aldım sizce fiyat iyimi yoksa kazıklandımmı adam piyasa fiyatı 50ytl dedi.
fiyat iyi 25 ytlye de bulabilirsin en ucuz 25 ytl ztn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 26 Ekim 2006; 16:42:51 > -
Bu kulaklık 6233 ile uyumlu mu acaba?quote:
Orijinalden alıntı: TA2LSM
ses kalitesi nasıl bu arada? tatmin edici mi? hayırlı olsun. sadece dönüştürücü yani üzerinde tuşlar olan aparatı aldın galiba bu fiyata. yanılıyor muyum? kulaklık dahil değil değil mi?
Alıntıları Göster -
30 ytl orijinal mi ??? Bişi demiyorum bu konuda çünkü bende gittigidiyordan benzer bi kulaklık aldım çok ucuza kutu herşey orijinal gibi ama ne bileyim 1 gün sonra bozuldu .... Aynı taklit nokia şarj aletleri ve bataryaları gibi bu çinlilerin ne yapacağı belli olmazquote:
Orijinalden alıntı: techaddict
Bu kulaklık 6233 ile uyumlu mu acaba?
Alıntıları Göster -
sahtedir yaa gerçekten orjinalse süper fiyatquote:
Orijinalden alıntı: over and under
30 ytl orijinal mi ??? Bişi demiyorum bu konuda çünkü bende gittigidiyordan benzer bi kulaklık aldım çok ucuza kutu herşey orijinal gibi ama ne bileyim 1 gün sonra bozuldu .... Aynı taklit nokia şarj aletleri ve bataryaları gibi bu çinlilerin ne yapacağı belli olmaz
Alıntıları Göster -
bu kulaklığı sırf dönüştürücüsü için alcam, üç nokia shop a sordum birisinde bile dönüştürücü adaptör yokquote:
Orijinalden alıntı: Mert
sahtedir yaa gerçekten orjinalse süper fiyat
Alıntıları Göster
ad 15 diyorum adamlara yarım saat düşündükten sonra yok diyolar, adam ne sattığını bilmiyo ki -
evet kodlarını bilen çok az. Bilenler de belki dh'a takılıyorlardır.quote:
Orijinalden alıntı: HiperX
bu kulaklığı sırf dönüştürücüsü için alcam, üç nokia shop a sordum birisinde bile dönüştürücü adaptör yok
ad 15 diyorum adamlara yarım saat düşündükten sonra yok diyolar, adam ne sattığını bilmiyo ki
Alıntıları Göster
-
aldıgın bu kulaklık setini Ad-41 apartıylamı aldın ve aldıysan Ad-41 üzerindeki tuşlar sende çalışıyormu? cevaplarsan bana çok yardımcı olursunquote:
Orijinalden alıntı: TA2LSM
evet kodlarını bilen çok az. Bilenler de belki dh'a takılıyorlardır.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 26 Ekim 2006; 0:51:43 >
-
hs-20 kulaklığı ile ad-49 ses adaptörü tuşsuz olanı aldım tuşlu çalışmıyordu ve kulaklık %100 orjinaldir arkadaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: Northerion
aldıgın bu kulaklık setini Ad-41 apartıylamı aldın ve aldıysan Ad-41 üzerindeki tuşlar sende çalışıyormu? cevaplarsan bana çok yardımcı olursun
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: HiperX
bu kulaklığı sırf dönüştürücüsü için alcam, üç nokia shop a sordum birisinde bile dönüştürücü adaptör yok
ad 15 diyorum adamlara yarım saat düşündükten sonra yok diyolar, adam ne sattığını bilmiyo ki
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: HiperX
Aynen yaa ! Ankara'da uğradığım her nokia Club ve her dükkana sordum değil kodunu , daha ne olduğunu bilmiyor. Kulaklık adaptörü dönüştürücü diyorum şarj makinesi çıkarıyor.
İşini bilmeden yapanlara
-
haklısınız arkadaşlar bu olaylardada adamların yüzüne tükürmek lazım adamlar hiç bişi bilmiyorlar ama işe alınıyorquote:
Orijinalden alıntı: Poibraquote:
Aynen yaa ! Ankara'da uğradığım her nokia Club ve her dükkana sordum değil kodunu , daha ne olduğunu bilmiyor. Kulaklık adaptörü dönüştürücü diyorum şarj makinesi çıkarıyor.
İşini bilmeden yapanlara
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Poibraquote:
İşini bilmeden yapanlara
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: poibra
-
arkadaslar ben ıstanbul bahcelıevler yaylada yenı acılan bı nokıa club da buldum ad 15 ve ad 49.. ad 15 e 20 lıra dedı dıgerını tam hatırlamıyom.. adamın msn sını ve telını sıze verım .. belkı ısınıze yarar..ıstek uzerıne getırtırmıs..imhortell@hotmail.com tel212 4422063 adres:ferit selim pasa cad yayla cami karsısı no17-b bahcelıevlerquote:
Orijinalden alıntı: maviatesquote:
Orjinalden alıntı: poibra
Alıntıları Göster
ben ad 49 u 6280 de kusursuz sekılde kullanıyorum hele bı de cx300 olunca tadına doyum olmuyo...
herkesın telefonunu zevkle severek kullanması dılegıyle...
-
quote:
Kadıköyden nerden aldın arkadaşım tarif etsen de biz de baksak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tas7035 -- 1 Kasım 2006; 21:09:27 > -
Bir resim koysana buraya sorun olmazsaquote:
Orijinalden alıntı: tas7035quote:
Kadıköyden nerden aldın arkadaşım tarif etsen de biz de baksak.
Bir de hangi teller ile uyumluydu bu ? N70 ? -
eğer orjinalse çok iyi bir fiyata almışsın güle güle kullan birde hangi telefonlarla uyumlu bu cihaz?quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
Bir resim koysana buraya sorun olmazsa
Bir de hangi teller ile uyumluydu bu ? N70 ?
Alıntıları Göster -
bence normal fiyatina almissin bende 30 ytl ye bulmustum 1 tane almadim 15 e ad 15 aldim o tuslara 15 ytl verememquote:
Orijinalden alıntı: casanovaking23
eğer orjinalse çok iyi bir fiyata almışsın güle güle kullan birde hangi telefonlarla uyumlu bu cihaz?
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- stereo ses nedir
- sim kart depolama alanı dolu
- kullanılmayan telefon ne zaman kapanır
- telefon hoparlör temizleme
- telegram video izleme
- pin kodu kaldırma
- silikon karbon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X