Şimdi Ara

hs-20 setini 30 ytl ye aldım orjinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yine bi kulaklık daha aldım bu sefer hs-20 seti kadıköyde 30 ytl ye sıfır orjinal aldım sizce fiyat iyimi yoksa kazıklandımmı adam piyasa fiyatı 50ytl dedi.

• iyi iyi ama orjinalmi gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: yegoadam

iyi iyi ama orjinalmi gercekten
    kadıköy'de nereden aldın kardeş? Ben de bakayım bir ara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aziz bey

arkadaşlar yine bi kulaklık daha aldım bu sefer hs-20 seti kadıköyde 30 ytl ye sıfır orjinal aldım sizce fiyat iyimi yoksa kazıklandımmı adam piyasa fiyatı 50ytl dedi.

fiyat iyi 25 ytlye de bulabilirsin en ucuz 25 ytl ztn
  • quote:

Orijinalden alıntı: [BLuTo]

quote:

arkadaşlar yine bi kulaklık daha aldım bu sefer hs-20 seti kadıköyde 30 ytl ye sıfır orjinal aldım sizce fiyat iyimi yoksa kazıklandımmı adam piyasa fiyatı 50ytl dedi.

fiyat iyi 25 ytlye de bulabilirsin en ucuz 25 ytl ztn
    ses kalitesi nasıl bu arada? tatmin edici mi? hayırlı olsun. sadece dönüştürücü yani üzerinde tuşlar olan aparatı aldın galiba bu fiyata. yanılıyor muyum? kulaklık dahil değil değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 26 Ekim 2006; 16:42:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA2LSM

ses kalitesi nasıl bu arada? tatmin edici mi? hayırlı olsun. sadece dönüştürücü yani üzerinde tuşlar olan aparatı aldın galiba bu fiyata. yanılıyor muyum? kulaklık dahil değil değil mi?

Alıntıları Göster
    Bu kulaklık 6233 ile uyumlu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: techaddict

Bu kulaklık 6233 ile uyumlu mu acaba?

Alıntıları Göster
    30 ytl orijinal mi ??? Bişi demiyorum bu konuda çünkü bende gittigidiyordan benzer bi kulaklık aldım çok ucuza kutu herşey orijinal gibi ama ne bileyim 1 gün sonra bozuldu .... Aynı taklit nokia şarj aletleri ve bataryaları gibi bu çinlilerin ne yapacağı belli olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

30 ytl orijinal mi ??? Bişi demiyorum bu konuda çünkü bende gittigidiyordan benzer bi kulaklık aldım çok ucuza kutu herşey orijinal gibi ama ne bileyim 1 gün sonra bozuldu .... Aynı taklit nokia şarj aletleri ve bataryaları gibi bu çinlilerin ne yapacağı belli olmaz

Alıntıları Göster
    sahtedir yaa gerçekten orjinalse süper fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

sahtedir yaa gerçekten orjinalse süper fiyat

Alıntıları Göster
    bu kulaklığı sırf dönüştürücüsü için alcam, üç nokia shop a sordum birisinde bile dönüştürücü adaptör yok

ad 15 diyorum adamlara yarım saat düşündükten sonra yok diyolar, adam ne sattığını bilmiyo ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiperX

bu kulaklığı sırf dönüştürücüsü için alcam, üç nokia shop a sordum birisinde bile dönüştürücü adaptör yok

ad 15 diyorum adamlara yarım saat düşündükten sonra yok diyolar, adam ne sattığını bilmiyo ki

Alıntıları Göster
    evet kodlarını bilen çok az. Bilenler de belki dh'a takılıyorlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TA2LSM

evet kodlarını bilen çok az. Bilenler de belki dh'a takılıyorlardır.

Alıntıları Göster
    aldıgın bu kulaklık setini Ad-41 apartıylamı aldın ve aldıysan Ad-41 üzerindeki tuşlar sende çalışıyormu? cevaplarsan bana çok yardımcı olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 26 Ekim 2006; 0:51:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Northerion

aldıgın bu kulaklık setini Ad-41 apartıylamı aldın ve aldıysan Ad-41 üzerindeki tuşlar sende çalışıyormu? cevaplarsan bana çok yardımcı olursun

Alıntıları Göster
    hs-20 kulaklığı ile ad-49 ses adaptörü tuşsuz olanı aldım tuşlu çalışmıyordu ve kulaklık %100 orjinaldir arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiperX

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HiperX

Aynen yaa ! Ankara'da uğradığım her nokia Club ve her dükkana sordum değil kodunu , daha ne olduğunu bilmiyor. Kulaklık adaptörü dönüştürücü diyorum şarj makinesi çıkarıyor.

İşini bilmeden yapanlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

quote:

Aynen yaa ! Ankara'da uğradığım her nokia Club ve her dükkana sordum değil kodunu , daha ne olduğunu bilmiyor. Kulaklık adaptörü dönüştürücü diyorum şarj makinesi çıkarıyor.

İşini bilmeden yapanlara

Alıntıları Göster
    haklısınız arkadaşlar bu olaylardada adamların yüzüne tükürmek lazım adamlar hiç bişi bilmiyorlar ama işe alınıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

quote:

İşini bilmeden yapanlara

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: poibra

• quote:

Orijinalden alıntı: maviates

quote:

Orjinalden alıntı: poibra

Alıntıları Göster
    arkadaslar ben ıstanbul bahcelıevler yaylada yenı acılan bı nokıa club da buldum ad 15 ve ad 49.. ad 15 e 20 lıra dedı dıgerını tam hatırlamıyom.. adamın msn sını ve telını sıze verım .. belkı ısınıze yarar..ıstek uzerıne getırtırmıs..imhortell@hotmail.com tel212 4422063 adres:ferit selim pasa cad yayla cami karsısı no17-b bahcelıevler
    ben ad 49 u 6280 de kusursuz sekılde kullanıyorum hele bı de cx300 olunca tadına doyum olmuyo...
    herkesın telefonunu zevkle severek kullanması dılegıyle...

• quote:

Kadıköyden nerden aldın arkadaşım tarif etsen de biz de baksak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tas7035 -- 1 Kasım 2006; 21:09:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tas7035

quote:

Kadıköyden nerden aldın arkadaşım tarif etsen de biz de baksak.
    Bir resim koysana buraya sorun olmazsa

Bir de hangi teller ile uyumluydu bu ? N70 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Bir resim koysana buraya sorun olmazsa

Bir de hangi teller ile uyumluydu bu ? N70 ?

Alıntıları Göster
    eğer orjinalse çok iyi bir fiyata almışsın güle güle kullan birde hangi telefonlarla uyumlu bu cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casanovaking23

eğer orjinalse çok iyi bir fiyata almışsın güle güle kullan birde hangi telefonlarla uyumlu bu cihaz?

Alıntıları Göster
    bence normal fiyatina almissin bende 30 ytl ye bulmustum 1 tane almadim 15 e ad 15 aldim o tuslara 15 ytl veremem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.