Şimdi Ara

HSBC Advantage İlk Taksit Kadar Puan (Şubat 2017) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
3.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana 18 ocakta 19-21 ocak arası gıda ve akaryakıtta toplam 100tl harcayın 15tl nakit puan hediye diye sms geldi...Katıldım, harcamalarımıda yaptım...Puanlar 1 şubatta yatmayınca bugün mh yi aradım...İnceledi, 5dk telefonda bekletti kod sorgulamışlar...İsmi Akademi petrol olan benzin istasyonunda yaptığım 79tl lik harcama sistemlerinde petrol olarak görünüyormuş, bu yüzden puan yatmamış...Biraz tartıştık ama sonuçta vermediler 15tl yi...Şikayetvar ve bddk ya yazdım...Geçen yine böyle bir kampanyada yine aramak zorunda kalmıştım...Uğraştırıyor bu banka...O 50tl ye 5tl banada geldi, ondanda bir 5tl gelmesi gerek, bakalım üzerine yatmazlarsa tabi...
  • Arkadaşlar Turkcell hattım var, ücretsiz kampanyaya katılım şekli nedir? Bazı arkadaşlar Turkcell SMS gönderince ücretli yazmış. Telefon Uygulamasından katılım yok mu?
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Hocam turkcell de sms hakkinizda olsa uzun numaraya atilan mesajlar icin ucret aliyorlar fakat diger gsm sirketlerinde sms hakkiniz varsa uzun numaraya yollanan smsler ucretsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceryeni

N11 den alınca kampanya kabul ediyor mu hocam

sorunun cevabını sonunda almış olduk. n11 den alınca kampanya kabul etti az önce mesaj geldi puanınız yattı diye.

demekki müşteri hizmetleri haklıymış eğer bir site o karta taksit yapabiliyor ise orası anlaşmalı oluyormuş.
  • Bu puanlari hangi sitelwrde kullanabiliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 Subat 15 Mart tarihleri arasinda HSBC Kredi Kartiniz ile Advantage anlasmali isyerlerinden yapacaginiz her 100 TL ve uzeri minimum 3 taksitli alisverisinize 15, toplamda 60 TL NakitPuan hediye! Katilmak icin hemen TAKSIT yazin, 4477 ye SMS gonderin.

Kişiye özel mi bilmiyorum.

• yilmazibrahim Y kullanıcısına yanıt
    link varmı? kişiye özel mesaj olarak mı geldi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesaj olarak geldi. Link vermemiş. Büyük ihtimal kişiye özel.

• Mesaj attım kabul etti.

• DİKKAT DİKKAT

Şu an geçerli olan kampanya 16 mart tarihine kadar 50 TL'ye 5 TL toplamda 75 TL olanmış. Arkadaşın bahsettiği 15 liralık kampanya diye bir kampanya yokmuş.

Ayrıca mesaj attıktan 1 gün sonraki alışverişler geçerliymiş. Günde 1 alışveriş kampanyaya dahilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enxdesign -- 12 Mart 2018; 16:31:30 >
  • Mesaj attım, kabul etti

20 martta yüklenecekmis puanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazibrahim

23 Subat 15 Mart tarihleri arasinda HSBC Kredi Kartiniz ile Advantage anlasmali isyerlerinden yapacaginiz her 100 TL ve uzeri minimum 3 taksitli alisverisinize 15, toplamda 60 TL NakitPuan hediye! Katilmak icin hemen TAKSIT yazin, 4477 ye SMS gonderin.

Kişiye özel mi bilmiyorum.

Aynı mesaj bana da geldi de ne alacağız bilemedim. Hem anlaşmalı yer olacak hem 3 taksit olacak

• 100 lira üstü 3 taksitli alışverişe 15 tl puan konusunu HSBC MT'ye sordum.
    Kısa mesajla bilgilendirilen müşteriler kampanyadan faydalanabilir dedi..
  • gecen ay 50 tl bonus kullanmıstım opette bu ayda aynı sekılde yıne 50 tl gelmıs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilmazibrahim Y kullanıcısına yanıt
    hocam kampanyaya katıldıysanız puan yattı mı?
  • Bugün taksit kampanyasından 15 TL'niz yüklenmiştir diye mesaj geldi. Halbuki bana böyle bir kampanya yok denmişti.

Son kullanım tarihi 2 nisan.
  • zamanının en popüler kartıydı. Nakit puan kazanıp x4 kat ile kullanıp otobüs bileti almışlığım var.
  • enxdesign E kullanıcısına yanıt
    merhaba,

75'TL'lik olan kampanya puanları yattı mı acaba? bizde yatmamış görünüyor.
    teşekkürler :)
  • merhaba arkadaşlar,

"16 mart tarihine kadar 50 TL'ye 5 TL toplamda 75 TL " kampanyasının puanları yattı mı acaba?

teşekkürler şimdiden :)
  • ms365 M kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanya kişiye özeldi ve bana sms geldi bende kaydoldum ve 21 Mart'ta puanlar yattı hatta puanı harcadım bile ayrıca puanların son kullanım tarihi 30 Mart.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.