Şimdi Ara

HSDPA (3.5G) destekli S40 telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Bluetooth'undan internet paylaştırmak için S40 telefon almayı düşünüyorum.Sıfır olması şart değil 2. el de olabilir.Malum, her yerde Wi-Fi yok.Ve S40 Nokia'lar iPod touch ve iPad gibi Apple ürünleriyle Bluetooth üzerinden hemen bağlanıp interneti paylaşabiliyorlar.. HSDPA yani 3.5G'si olması şart. Bildiğiniz telefonları paylaşırsanız sevinirim. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Jobs -- 19 Aralık 2012; 21:42:34 >

• nokia 5800 alabilirsin.joiku spot yardımıyla internetini paylaşabilirsin.ben new ipad için internetimi 5800 daki paketimden kullanıyorum,şehir merkezinde 3.2 mbiti gördüm hat avea.
  • Nokia X3-02
    Nokia C3-01
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmekarasi

nokia 5800 alabilirsin.joiku spot yardımıyla internetini paylaşabilirsin.ben new ipad için internetimi 5800 daki paketimden kullanıyorum,şehir merkezinde 3.2 mbiti gördüm hat avea.

İyiymiş hızı.Peki kaç saat dayanıyor şarjı telefonun? Isınma yapmıyor mu birde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Nokia X3-02
    Nokia C3-01

2. El telefon için daha uygun ve biraz daha eski model telefon önerirsen sevinirim.
  • Arkadaşlar bu kadar mı zor yahu ucuz bir hsdpa destekli s40 telefon önermek?
  • Nokia 302, 303, 311
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Nokia 302, 303, 311

Ucuz dedim.Yani sınır ₺ 200.
  • evet ısınma yapıyor ama asla kapanacak kadar ısınmıyor full dolu şarj 3.5g ve hot spotun açık olmasıyla birlikte 2 saat kadar gidiyor.bu tür durumlarda en iyi çözüm telefonu şarjdan çıkarmamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmekarasi

evet ısınma yapıyor ama asla kapanacak kadar ısınmıyor full dolu şarj 3.5g ve hot spotun açık olmasıyla birlikte 2 saat kadar gidiyor.bu tür durumlarda en iyi çözüm telefonu şarjdan çıkarmamak.

2 saat az ama okulda kullanacağım için genelde sorun olmaz sanırım.okulda şarjda bırakırım telefonu. iyi fikir.teşekkürler
  • başka fikri olan?
  • Arkadaşlar Nokia 5230 nasıl bir telefon sizce hotspot için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Jobs -- 22 Aralık 2012; 20:25:33 >
  • Ucuz HSDPA'lı S40 telefon öneremiyor musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Jobs

Ucuz HSDPA'lı S40 telefon öneremiyor musunuz

Nokia e52'ye ne dersiniz ? E serisinden olduğu için şarjı iyi gidiyor. Gerçi bunca ay geçmiş aldınız mı bilmiyorum ama ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.