Şimdi Ara

hskodaki benim ezik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yalnız bikaç sorun yaşıyorum yazıklarımj gözükmüyor pm atamıyorum hp ve dex scroll kullanamıyorum

troll slotlarının arasına buffsuz healsiz tek dalıyorum:) ama bi trollkingi kesemiyorum vsvsvs

• bu ne ya +8 shardlar ve citinler var adamın defansla atak düşük bçle işmi olur bence bir paint uygulaması
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris01

bu ne ya +8 shardlar ve citinler var adamın defansla atak düşük bçle işmi olur bence bir paint uygulaması

private serverlar öyle.
    hiç oynamamışsın galiba
  • hsko kardeş bu usko değil :)))
  • ha ayrıca o shardlar +9 yada 10 :))
  • private serverları hiç sevmiyom çok kötüü hatta iğrenç...
  • Sıkıysa uskoda yap onları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris01

bu ne ya +8 shardlar ve citinler var adamın defansla atak düşük bçle işmi olur bence bir paint uygulaması

hayır adam mal görmüyonmu 110 a kadar str vermiş ezik!!!! 34 de np si var ne diim ki???
  • +9 ve +10 diyor ama attack 569 böyle server de oynanmaz.
  • quote:

hayır adam mal görmüyonmu 110 a kadar str vermiş ezik!!!! 34 de np si var ne diim ki???

asıl sen eziqsin beyinsiz arkadaşım oynamayı çok ii biliosan göster hskoda shell giymek için str lasım ö..z
  • hskoda shell giymek için str mi lazım Bu knight değil Daiblo olmuş bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: What_if

hskoda shell giymek için str mi lazım Bu knight değil Daiblo olmuş bea

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: seawolfref

quote:

asıl sen eziqsin beyinsiz arkadaşım oynamayı çok ii biliosan göster hskoda shell giymek için str lasım ö..z
    o arkadaşa eziq diemessin o serverde dexe silah giymek içni verilio dex attack çoaltmıo str çoaltıo onun için 204 ten sonra herkes strye verio.benm lvl 77 vardı 60 hp 204 dex gerisi full str sheller bunun gibi +1 diil +10 du ve 16 str bonusu vardı ve shardlarada poisen diil 16 str basmıştım.şansıma belt çıkmıştı +10 str onu herkes 25m den almak istiodu ama vermiodm hepsiyle birlikte llv 77de attackım 1100-1200 arası defansımda 700-800 arasıydı ve bu serverde wolf aktif diil wolfta aktif olsa artık olurdu bi 1500hatta dur bi dakka sana bi resim koyim adamımdan ama arrtık banlı(nedeni bilinmior)verdiim damagee bak üstelik bu adam warior

hskodaki benim ezik

• ya baya bi eziqmiş :D
    elbiselrin yanlış ama talisman elbiselri +10 yap str banus yap giy
    sol elinede posion basılı +10 shard diğer elinede +10 str bonuslu shard al
    dex:204 hp:80 geri kalan str ver sağlam olursun
  • bilip bilmeden aranızda saf saf yorum yapmaya çalışanlar var.

bakın arkaaşlar bu server hsko usko değil

bu serverda silah ve giysi için hp ve dex verirsin ama attack iin str

bu str olayını bende sonradan ögrendigim için dexe biraz fazla vermiş olduk ama onu ilerleyen zamanlarsa düzelticem

arkadaşın biride np ye bak demiş canım kardeşim hskoda 80 lvl bile kolay kolay cz de iş yapamaz bilmeden saf saf konuşma 90 95 lvllik adamlar varken senin gibi düşünenler anca saf saf gezinir ve kesilirsiniz cz de

arkadaşım bende bu serverda dexin değilde str nin atakları artırdıgını yeni ögrendim yani dedigin str takıları şuan için yapmadım ama lvl 80 üzerine çıktıgında yapıcaz yalnız burda seninde bi yanlışın var shardlardan birisine pozisyon digerine str ver demişsin shardların ikisinide pozisyon yapsnda ki benim şuanda böyle skill failed hatasını görürsün o yüzden pozisyon basmaktansa full str derim ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.