Şimdi Ara

HSPA 4.5 G DEN DAHA Mİ TASARRUFLU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3G LTE yani 3.5 G telefonunuzu 3G ye alınca standart 3G ye gore çok hızlı olan hspa devreye giriyor H+ yazıyorsa oradasiniz yeterince hızlı ve tüm baz istasyonlarini kullanıyor çekimi 4g ye gore çok daha fazla bu sebeple 4g baz istasyonlarının az çektiği yerde fark bile yaratiyor telefonunuz bu moddayken cok daha az veri harcıyor test ettim fark gerçekten fazla hızıyla aradaki farkı hissetmiyorsunuz downloadlarda arka plan işlemlerinde gigabytelari yutmuyor 4g de yarim günde ayni işlemlerde 400 MB yiyen telefonum hspa ya alınca 170 MB larda gezdi geri planda uygulamalar paralarinizi 4.5 g hızıyla yutamadığı için bu fark var hspa hızını ve tasarrufunu oneriyorum uçmaya gerek yok telefonunuzda para varken hücresel veriniz hep kapalı olsun.5g soygunu daha büyük olacak.kendinizi kollayin hspa ya geçin farkı hissetmeyeceksiniz bile ama cebiniz hizla bosalmayacak.açıkça yine yazıyorum hspa yani

Wiki ..Yüksek Hızlı Paket Erişimi, WCDMA protokollerini kullanarak mevcut 3G mobil telekomünikasyon ağlarının performansını genişleten ve geliştiren Yüksek Hızlı Downlink Paket Erişimi ve Yüksek Hızlı Uplink Paket Erişimi olmak üzere iki mobil protokolün birleşimidir.

4g baz istasyonlarının yetersız olduğu yerlerde ki bu cogu yer demek internet sorfunde hspa 4.5g den daha avantajlı 4.5 g sadece aşırı download hızı veriyor ki bu yarar değil zarar mutlaka deneyin.tabletimde uzun zaman hspa kullandığımdan 4.5 g ye geçince veri harcamalarına baktım veri harcama farki gercekten cok buyuktu.çekim gücü daha çok olan tum baz istasyonlarinda desteklenen kazanir.
    HSPA (High Speed Packet Access) yüksek hızda veri erişimi imkanı sağlayan standart, teorik olarak 14,4 Mbps hızına ulaşmaktadır. HSPDA ve HSUPA standartlarını içermektedir.

HSUPA (High Speed Ublink Packet Access) yüksek hızda veri paketi yükleme imkanı sağlayan mobil iletişim protokolüdür. 3G teknolojisi üzerine kurulmuş olan standart 3.92G, teorik olarak 14,4 Mbps hızında veri gönderme imkanı sağlamaktadır.

HSPA+ (High Speed Packet Access Evolution) 3G teknolojisinde devrim niteliğinde bir standarttır. 3G’ den 4G’ ye geçiş teknolojisi üzerine kurulmuştur. Bu standart ile 21 Mbps ve 42 Mbps hızlarına teorik olarak ulaşmak mümkündür.

ayarlardan ayari 3g yaptığınızda 3.5g de buna dahildir üstte yazan hızları destekler ve size fazlasıyla yeter cebinize iyi gelir.gerçekten yeterince hızlıdır abartmaz.cepten yurutmez.

4.5g de veri harcama verisine bakınca nooluyoruz diyen ben bir önceye donup bakınca veri hesaplayan ibrenin az hareketini görünce rahatladim.oh be.internet sorfunde çekim güçlü olduğundan sayfa yüklemeleri de daha akicıydı.veri nin fazlası zarardır.bu Wi-Fi de çekim arttıkça hızında artmasıyla ayni durum bilen gören az öder.

ASİRİ HİZ FELAKETTİR...

bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 23 Ağustos 2020; 2:7:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.