Şimdi Ara

HTC 1 Martta yeni amiral gemisi modelini tanıtabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

M8 çok pahalıydı.Tamam pahalı olabilirde fiyatı hak etsin abi.Şöyle concept tasarımlardaki gibi bir telefon gelse dünya ayaga kalkar

m8 hakediyor zaten verdiğin parayı ,
    hatta htc bu saatten sonra amiral gemisi çıkarmasada olur ama moda oldu artık 1 yılda hemen yenilenmeli yoksa insanlar bok atmaya başlıyor.
    Bence donanım kasmanın bir anlamı yok bu saatten sonra , çünkü giriş seviyesi telefonlar ile en üst düzey telefonlar hepsi günlük işlerimizi ve ihtiyaçlarımızı çok rahat karşılıyor...
    Çok ahım şahım farklı bir tasarım/özellik olmadıktan sonra yılı geldiği için model çıkarmak gereksiz (tüketim çılgınlığı aldı başını gidiyor)

HTC için değil, bütün markalar için söylemek gerekirse hiçbirisi parasını hak etmiyor. Telefon mu alıyoruz PC mi belli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

M8 çok pahalıydı.Tamam pahalı olabilirde fiyatı hak etsin abi.Şöyle concept tasarımlardaki gibi bir telefon gelse dünya ayaga kalkar

m8 hakediyor zaten verdiğin parayı ,
    hatta htc bu saatten sonra amiral gemisi çıkarmasada olur ama moda oldu artık 1 yılda hemen yenilenmeli yoksa insanlar bok atmaya başlıyor.
    Bence donanım kasmanın bir anlamı yok bu saatten sonra , çünkü giriş seviyesi telefonlar ile en üst düzey telefonlar hepsi günlük işlerimizi ve ihtiyaçlarımızı çok rahat karşılıyor...
    Çok ahım şahım farklı bir tasarım/özellik olmadıktan sonra yılı geldiği için model çıkarmak gereksiz (tüketim çılgınlığı aldı başını gidiyor)

HTC için değil, bütün markalar için söylemek gerekirse hiçbirisi parasını hak etmiyor. Telefon mu alıyoruz PC mi belli değil.

O konuda diyecek birsey yok, dovis kuru , vergi , distributor ve aracilar girince bu hale geliyor modeller arasindaki farklar her kademede birer katsayi ile carpilinca ucurumlar oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HTC'nin en büyük hatası sanal tuşları ekrana kaydırması şahsi fikrim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telin fiyatı 650-700 dolar olcaktır emin olun çünkü htc her zaman yüksekten atıp tutmayı sever.
    tr fiyatını ise allah birilir. 3000i geçerse şarşırmayın tek nedenide firmaların daha fazla kazan elde etmek istemesi her yerde 650 dolar olan ıphone un trde 1600 dolar olmasının bana mantıklı tek bir açıklamasını gösterebilecek bir babayiğit arıyorum. vergilerle 145% vergi yi bana detaylı açıklayın çünkü sinir oluyorum. adamlar demiyor mudur düşünsenize biz herkese 5e sattığımız malı göstere göstere bu adamlara 9 a 10 a satıyoruz. onlarda alıyor. ne kerizler var şu dünyada diye yapmayın lütfen teknoloji adına çok güzel gelişmeler özellikler var ama ben bunları almak istediğimde firmaya net kar olarak normalin iki katı para vermek için zorlansam o firmanın ne samimiyetine güvenirim ne beni adam yerine koyup iş yapacağına

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

M8 hala 2300 seviyelerinde merak ediyorum yeni amiral nasıl bir fiyat etiketiyle çıkacak? Benim tahminim 2800 ila 3000 tl civarı çıkar muhtemelen...

Yeni telefon çıktığı zaman bir önceki amiralin fiyatından çıkar, önceki modelin fiyatı da bir miktar aşağı çekilir.Sizin dediğiniz mantıkla şimdi amiral gemisi telefonları 10000TL civarı almamız gerekirdi.

Ayrıca ülkemizdeki fiyat değişiklikleri kur değişiminden kaynaklanır.

Bizim buralarda fiyat dusmez yenisine vergi ve nasılsa alacaklar zamı konup daha pahalıya satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 21 Ocak 2015; 11:35:43 >

• htc m9 ve z4 ü bekliyorum. Bir sonraki seçimim bu ikisinden yana olacak sanırım. Nexus 6 nın TR ye geleceği yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

quote:

M8 hala 2300 seviyelerinde merak ediyorum yeni amiral nasıl bir fiyat etiketiyle çıkacak? Benim tahminim 2800 ila 3000 tl civarı çıkar muhtemelen...

Yeni telefon çıktığı zaman bir önceki amiralin fiyatından çıkar, önceki modelin fiyatı da bir miktar aşağı çekilir.Sizin dediğiniz mantıkla şimdi amiral gemisi telefonları 10000TL civarı almamız gerekirdi.

Bizim buralarda fiyat dusmez yenisine vergi ve nasılsa alacaklar zamı konup daha pahalıya satılır.

Örneğin LG G2 önceki amiral olan Optimus G'den daha DÜŞÜK fiyatla piyasaya çıktı.Yani bizim buralarda fiyatlar düşebiliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Örneğin LG G2 önceki amiral olan Optimus G'den daha DÜŞÜK fiyatla piyasaya çıktı.Yani bizim buralarda fiyatlar düşebiliyor.

İstisnalar kaideyi bozmaz telefon fiyatları ozellikle htc tarafında aldı başını gidiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İstisnalar kaideyi bozmaz telefon fiyatları ozellikle htc tarafında aldı başını gidiyor.

Evet HTC genel olarak pahalı bir marka, HTC Türkiye de cihazları fiyat anlamında rekabetçi yapmak için pek uğraşmıyor.

Sonuçta fiyatların yükselmesi şart değil, firmalar istedikten sonra fiyatlar eski fiyattan daha düşük olabilir.Tabi şu anki duruma göre HTC'nin yeni amiral gemisinin piyasaya çıkış fiyatı 2499TL civarını bulabilir.

Edit:Vestel vergisiyle beraber daha yüksek fiyatlar olası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 21 Ocak 2015; 15:50:31 >

• Fiyat konusunda artık eskisi kadar rahat olamazlar, zira birsürü yeni marka ardı ardına giriş yapıyor Türkiye piyasasına. Bu da inşallah biz kullanıcılara olumlu olarak yansır.

• huawei de piyasada sağlam cihazlar çıkardığından dolayı öyle eskisi gibi 2500 tl leri görmeyiz diye tahmin ediyorum
    ama zaten bi kaç ay içinde de fiyatlar aşagıya iniyor
    şu M9 gelse ne güzel olur şimdi
    artık şu note dan kurtulmak istiyorum
  • umarım alt boşluk faciasından kurtulur

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

umarım alt boşluk faciasından kurtulur

Samsungvari bir tuslu model dolasiyordu ortalikta sizinti olarak

• Htc'yi takdir etmek gerek. Samsung vb. Markalar gibi ay başı yeni telefon çıkarmadığı için

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    gördüm o parmak izi denilen tuşun üzerine htc logosu, onun üzerinde sanal tuşu eksik etmemiş.

benim facia dediğim durumun çok kolay bir çözümü olduğu gerçeği. htc yazısı üst kısma kayarsa sanal tuş ile simetri sağlanır ve gayet hoş bir görünüm elde eder

• şu sanal tuş faciasını çıkaran adam hala çalışıyor mu ya HTC de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

M8 üzerine sony 3 tane amiral tanıttı.1 tanede htc tanıtmalı artık

O 3 amiral gemisini toplasan bir M8 etmez ama.
  • marttan sonra telefon fiyatları ne olur? yenilere gücüm yetmez yetecek olanı hemen gelmez e8 de olduğu gibi... gözüm e8 de sizce beklemelimiyim?

• Alttan üstten 10 cm çerçevesi var ve buna rağmen sanal tuşu var sabaha kadar böyle telefon yapsa ne olur
    Adamın 5" telefonu rakiplerinin 6" telefonundan daha büyük
  • ilk çıktığında almıştım M8'imi.

görüntü olarak, kimse kusura bakmasın ama bu telefonun üzerine tanımıyorum. Elde yarattığı his olsun, tokluk olsun gerçekten çok hoş bir telefon.
    kılıf ile kullanan ziyan ediyor cihazı diyebilirim.

olumsuz yorum olarak, (m8 i çok seviyorum ama objektif olmak lazım)

ekran güya 5" ama kime göre neye göre.
    o sanal tuşların ekranda yediği sömürdüğü alan insanı sinir ediyor.
    kamera vasat ama ne bekliyor insanlar tel kamersında bunu da anlamıyorum. bana her türlü yetiyor kamerası.

m9'da umarım şu sanal klavye işini çözerler, telefonun en büyük sıkıntısı bence.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.