Şimdi Ara

HTC 10, 12 Nisan'da resmiyete kavuşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC 10, 12 Nisan'da resmiyete kavuşuyor 
    Akıllı telefon pazarında hareketli günler yaşadığımız şu dönemde yeni bir haber de HTC'den geldi. Daha önce tasarımından donanımına kadar pek çok detayı sızdırılan firmanın 2016 tepe modeli HTC 10, 12 Nisan tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Firmanın Twitter hesabından yayınlanan bir afiş ile duyurulan lansman etkinlikleri üç farklı şehirde gerçekleşecek.

Daha önce sızdırılan iddialardaki 11 Nisan yerine 12 Nisan'da gerçekleşecek etkkinler New York, Londra ve Taipei kentlerinde gerçekleşecek. Aynı zamanda htc.com sitesinin de o tarihte ziyaret edilmesinin belirtildiği afişe göre firmanın internet üzerinden canlı yayın yapması bekleniyor.

5.1 inç boyutta Super LCD 5 ekrana sahip olması beklenen telefonda Snapdragon 820 yongaseti yer alıyor. RAM boyutunun 4GB, dahili depolamasının 32GB olduğu modelin bataryası ise 3000mAh kapasiteye sahip olacak. İddialı bir kameraya sahip olması beklenen HTC 10'da yeni teknoloji USB tip C arayüzü de beklenenler arasında.

• HaTiCe'den beklentisi olan kalmadı. Yıllardır herkesi hayal kırıklığına uğratmanın bedeli. İtiraz edenler HTC'nin mali durumuna ve satışlarına baksınlar, öyle itiraz etsinler.

• Kapasatif tuşların boyutu biraz küçük kalmış sanki. Alt çerçeve gene hallice büyük kalıyor tuşların boyutuna göre. Arka kısım fena olmamış keskin (elmas kesim galiba) kenarlar çok şık duruyor bence. Ben mi çok über düşünüyorum bilmiyorum ama kamera bloğu yuvarlak değilde kare olan telefonlar daha çekici geliyor bana şahsen. :) Neyse. 4/2'lik telefon olmuş. (Tasarım özelinde)

HTC 10 değilde batmazsa HTC 12'de adam akıllı tasarım yapabilirler galiba. :)

• Ne olursan ol,gelme sen HTC.

• tasarımın arkası güzel ama ön kısımın alt tarafı olmamış...

• Htc yazısı gitmiş, ama o siyah bant gitmemiş ne anlamı kaldı ?

• Bu tasarınla gelecekse gerçekden hiç gelmesin aklımızda 1-2 iyi anısıyla kalsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu telefon satar en azından çerçeve konusunda gelişme var :) kamerasıda ultrapixel deniyor yani m8 ve m9 u alan adam bunu hayli hayli almalı :)

• Arkadan BMW, önden fiat

• Bu firma beyin kafasini yaşiyor !!!

• Aslında firmaya sormak lazım; olmuş mu?!

• Ben HTC'den umutluyum.

• Tasarım o kadar sıradan ki, Casper bile diyebilirsiniz markayı görmeden.

• Guzel duruyor kamerayi ve fiyatlandirmayi bir gormek lazim

• fiyat önemli.
  • Milyarlar senin tanıtımını bekliyor htc,üzgünüm htc

• quote:

Orijinalden alıntı: SvadyaDerebeyi

Arkadan BMW, önden fiat

Ne güldüm ya, en iyi yorum olmuş ahahah

• Şu telefonun neresi güzel birisi bana söylesin ya hayır herşey orantısız ve basit. Birde şunu beğenen adam Samsung tasarımını eleştiriyor ya gelde gülme arkadaş. Hala ultra piksel zırvaları devam ediyor.

HTC'nin en çok orta seviye telefonlarını severdim Desire serisi fiyat performans ve sunduğu tatminkar malzeme kalitesi ile ama artık Galaxy A 2016 serisi o tahtıda elinden aldı. Yarışmak istiyorsa eğer bundan daha fazlasını yapmak zorunda..

• On tarafı arka ile ayni renk ya da beyaz olsa olabilirdi de bu haliyle gelme htc m7de sonra bu kadar geriye gitmen

• o ne saçma dizayn öyle önden görüntü iğrenç olmuş. acilen tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor. hiç bir cezbediciliği kalmamış. kısacası arkadan iyi ama önden ı ı :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.