Şimdi Ara

HTC 10 .. (2.050 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    HTC 10

HTC 10 .. (2.050 TL)

Yarın (27.05.2016) yurtdışından geliyorum. Yanımda isteyen arkadaşlara siyah renk HTC 10 getirebilirim. Cihazlar jelatinleri dahi açılmadan alıcısına teslim edilecektir. Pasaport kaydı alıcıya aittir. İstediğim fiyat ise 2.050 TL.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• 1 adet gold almak istiyorum mümkünmüdür. o 50 tl de yalan olur söyleyim. Hani parayla iman kimde bilinmez ama iş ticarete gelince herkez sünnete sarılır pazarlık sünnettir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

1 adet gold almak istiyorum mümkünmüdür. o 50 tl de yalan olur söyleyim. Hani parayla iman kimde bilinmez ama iş ticarete gelince herkez sünnete sarılır pazarlık sünnettir :)

sadece siyah var hocam
  • pasaport kaydı sizden olması durumunda ücreti ne olacaktır ? ayrıca bende pasaport mevcut , direk türkiyede kayıt edebiliyor muyum öyle olunca maliyeti ne oluyor biraz yabancıyım bu konuları yardımcı olursanız sevinirim.
  • Geri dönüş yapmadınız ama biraz aydınlatırsanız sevinirim , duruma göre anlaşacağımıza inanıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: betrayed

Geri dönüş yapmadınız ama biraz aydınlatırsanız sevinirim , duruma göre anlaşacağımıza inanıyorum...

Son 4 ay içinde yurt dışına gidip TR ye geri gelmediyseniz kayıt yapamazsınız hocam pasaportunuz olsa da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.