Şimdi Ara

HTC 10 Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç Android kullanmamış biri olarak, iOS'den geçiş yapayım diyorum. Bu konudan ayrıca çekinceliyim gerçi... Çünkü sık telefon değiştiren biri değilim, 2013'de aldığım 4S'i kullanıyorum ve iPhone'un bu denli uzun kullanılabilmesi, yavaşlasa bile stabil olması, hala en az 350 liraya alıcı bulunabilmesi ayrıca hoşuma gidiyor. Android'de bunu hangisi vaat eder, onu da bilmiyorum.

Bir yakınımın One X modelini, 4S kadar yavaşlık yaşayarak hala kullandığını gördüm. Kulaklığa verdiği ses kalitesi de benim için ayrıca değerli olduğu için ve Android deneyimini de yaşamak istediğim için HTC 10 almayı düşünüyorum. Ancak Android'in stabilizasyonu hakkında kötü şeyler duyuyorum ve telefonları çok çabuk değer kaybediyor. 4 bin üstünden piyasaya çıkan S8, bugün, 3 bin dolaylarına bulunabiliyor. Almayı düşündüğüm 10, 3 binden satışa çıktı, temiz ikinci el modelleri 1,5 bin civarına alınabiliyor. Üstüne ben özellikle yurtdışından getirilme telefon almak istiyorum çünkü buradaki modellerde Tianma panel kullanılıyor, ben Sharp istiyorum.

Beklentim tam anlaşılsın diye uzun yazmış olabilirim, lütfen okuyun ve yardımcı olun. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 22 Ağustos 2017; 2:0:26 >

• Iose aliskinsaniz platform degismeyin bence ama illa degisecegim derseniz htc 10 cok iyi bir telefon stabilite konusunda uzecegini sanmam ve androidde şöyle bir olay var custom romlar sayesinde cihazinizi romlamak ve uygulamalarin eski surumlerini stabil surumlerini vs bulmak cok kolay ben neredeyse 4 yildir lg g2 kullaniyorum bu sekilde cihazim hiz olarak ilk gunku gibi kaldi

Deger kaybetme olayi androidde en az htcdedir ama yinede cok deger kaybediyor bunun olmadigi tek marka apple şuan

Sony ve htc cihazlar genel olarak cok stabiller yazilimlari agir degil cunku nokia ve general mobile gibi android 1 platformu kullananlar zaten cok akici aslinda lg de iyidir ama her amiral gemisinde donanimsal sorunlar cikiyor nerdeyse bu yuzden lg onermem samsungda da cok agir ve gereksiz bir arayuz var onu da onermem custom rom islerine erken baslamak zorunda kalirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene sorsanız alınabilirdi ama eski platform artık. Kaldırılamayan uygulamalar, saçma sapan biten pil vs dert. Haa kamerası ve özellikle ses konusunda en ileri aletlerden biri(pil bitene kadar)

değer kaybetme olayı da bu seneye kadar yoktu. Ama TR ofisini kapattı, artık pek gelmiyor, şirket bölünecek battı vs deniyor. Bundan sonra ne olur bilinmez.
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani, kaldırılamayan uygulama derken? 1 yıllık amiral gemisinde, üstelik Android'in iOS'i denen Sense arayüzünde mi oluyor bu? HTC'nin çekildiği ile ilgili söylentiler vardı ama, ben hala resmi bir açıklama göremedim. Dediğiniz gibi ise ben yine iPhone mu alayım? Android'e geçeyim diyorum adam gibi bir model yok...

Teşekkür ederim hamza5806
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

Hocam kaldirilamayan uygulama diye bir sey androidde OLAMAZ gereken minimum sistem aplikasyonlari haric her sey gerekli root yada rom islemleriyle silinebilir

Ha htc 10 yaygin bir cihaz degil belki rom secenekleri falan kisitli olabilir.

Cihaz bulamiyorum demissiniz bu ara htc m7 8 ve 9a benzeyen zte axon 7 modeli var ses konusunda öve öve bitiremiyorlar ona da bir bakın isterseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    evet kaldırılamayan news republic uygulaması var. Saç baş yolduruyor ve üstelik en çok şarj emen uygulama. Habire xiaomi haberleri çıkıp duruyor :) Olur mu ya basılı tut üstüne durdur de gitsin diyen arkadaşlar: telefonu kapatıp açınca ya da tüm uygulamaları baştan aç vs deyince anında başlıyor news rebublic.

Root vs de hayatta yapmam. Bankacılık uygulamam var, nfc ödeme kullanıyorum vs niye root yapıyım? 2500 TL verdim niye kernelle, custom romla uğraşayım ki?

Sense arayüzü de meizu flyme ve xiaomi'den fersah fersah geride. Pictures galeri bile yok, ayrıca indiriyorsunuz, dosya sistemi saçma, simgeler aynı yükleme yerleri ayrı vs.. Satış rakamından belli zaten ne mal olduğu..
  • Alınır , şuan alınabilecek en F\p telefondur . ama yurtdışı getirip imei atarsan daha karlı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • suanda alinmaz htc 10 kullandim eksi yonleri cok fazla. Arti yonu ses tek.

Asiri isinma

sarjin cabuk bitmesi

ekran 2 cesit olmasi birisi kotu tabiki.

bunlarin bir eksi ve cok onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence biraz oneplus 3 veya 3t modellerine yönelmelisin.İnan hızı sana iphoneyi unutturur.Youtube da hız karşılastırmalarından görebilirsin güncelleme sıkıntısıda yok yani.Parmak izi hızı muazzam ama bence parmak izinde en iyi Huaweidir tartışmasız :)
  • Hiç android kullanmadıysanız ios'a devam etmenizi öneririm.

Yaklaşık 6 yıldır HTC kullanıyorum. İlk olarak One X kullandım, uzun süre iyi çalıştı, ekranında sarı leke arızası oldu, HTC sitesinden canlı yardım alarak servise yönlendirildim, servis garantiden ücretsiz tamir yapıldı, sonra ekranı kırıldı, (garanti dışında olduğu için özel servisi tercih ettim) makul bir fiyata tamir edecek servis bulamadım (özel servisler bile fahiş fiyat çekti-kimi biz HTC tamiri yapmıyoruz bile dedi). Sonra HTC Desire Eye modelini buldum, arka-ön kamera 13 mp, çift taraflı flaş, su geçirmeme özelliği (2015 haziranda fiyatı:1.500TL) gibi harika özellikler olunca hemen aldım. Yaklaşık 1,5 yıl sorunsuz kullandım, bir gün ön kamerası çalışmadı,internetten araştırdım, muhtelif yazılımların güncellemesinden kaynaklı vs. gibi yorumlar buldum, çok önemsemedim. Ta ki takile çıkıp, selfi kamerasını kullanamayıp, yapmak için 40 takla atana kadar. Selfi kamerasız bir tatilden dönüşte KVK yetkili servise götürdüm, maalesef garantim dolmuş, KVK 1.183 TL (Binyüzseksenüç)maliyet çıkarttı, anakart değişmesi gerekiyormuş. HTC sitesinde önceden birebir yazışma vardı, artık o da yok, anakart bozulması garanti kapsamında olmalı bence, telefona herhangi bir işlem (root vs.) yapmadım, anakartın kullanıcı kaynaklı bozulmasına aklım ermiyor maalesef. Bu değişimin bana göre ücretsiz olması gerekiyor ancak diyelim ki bu olmuyor, 1.183 TL gibi komik bir rakam yerine daha makul daha kabul edilebilir bir rakam çıkartılabilirdi.

Kısaca çok mükemmel bir telefon (selfi kamerası ve su geçirmezlik özelliği ile fiyat performans açısından güzel bir telefon) yapıp da buna servis desteği, yedek parça veremiyorsan at çöpe gitsin.

Ben şahsen HTC'den çok soğudum, çevremde çok kişiye HTC aldırmışımdır, ancak son olaydan sonra iphone'a geçiş yapmayı düşünüyorum. En azından daha stabil bir işletim sistemi ve telefon kullanacağımı düşünüyorum. Fabrika çıkışında bir arızası olmazsa (ki olabiliyor, yeni bi yakınımın 1 aylık iphone 6 sını garantiden değiştirdiler)uzun yıllar kullanabileceğimi düşünüyorum. Ne çok yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavialg -- 5 Eylül 2017; 13:42:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.