Ben 2 aydır kullanıyorum 3.5 yıllık HTC One M7 kullanımımdan sonra HTC den bir telefon bekliyordum ve HTC 10 a geçtim artık.
Gerçekten Ses ve kamera harika, Ön kamera için denecek birşey yok. Pil ömrü 1 gün gayet yeterli bir kullanım sunuyor. Hız konusunda şüpheniz olmasın Kasa olayına takılanlar bu telefonu elinize aldıgınızda hiç onu fark etmeyecekler çok kaliteli bir his veriyor. Parmak izi okuyucu oldukça hızlı çalışıyor. Bu telefonu da 3 4 yıl kullanırım HTC One ı kullandıgım gibi. Şuan HTC One a android 7.1.1 Rom yükledim kardeşim devam ediyor.
Iphone dışında her marka telefonu kullandım. HTC kadar dayanıklı bir telefon yok.
Aradığınız Tüm özellikler mevcut kamera ses ve telefon hızı.
Diğer telefon markalarının aksine Kolay ve anlaşılır bir menüsü var. HTC one x HTC one m9 kullandım her ikisinden de memnun kaldım Tekrar telefon aldığımda marka olarak HTC olur sadece model değişir kullandığım telefonun başına gelmeyen kalmadı ama hala kasa sayesinde taş gibi başka bir marka kullanıyor olsaydım şimdiye kadar 3 telefon değiştirmiş olurdum telefonu kullanmadan yorum yapanlar sadece görünüşüne bakıyorlar.
Uzun bir araştırma sonrası HTC10'da karar kıldım ve yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Telefonun neredeyse tüm özelliklerini aktif kullanan biriyim.Gözlemlerim aşağıdadır:
Pozitif yorumlarım: 1-Ses kalitesi oldukça yüksek, kulaklık da gayet kaliteli. 2-Telefonun kasası gayet zarif, kibar ve sağlam.(Testlerden incelenebilir) 3-Ekran görüntü kalitesi, ışık-parlaklık düzeyi, çözünürlük gayet güzel. 4-Çok hızlı şarj oluyor. Type C USB ile çok hızlı veri aktarımı yapılabiliyor. 5-Isınma sorunu yok, kabul edilebilir düzeyde. 6-Parma izi okuyucu parmak nemli veya ıslak olmadığı sürece gayet hassas ve başarılı.
Negatif yorumlarım: 1-3000 mah batarya tüm özellikler açıkken tüm gün götürmüyor ancak batarya zayıf denemez, ama çok aktif bir kullanıcı günü çıkaramaz. 2-Yüksek grafik içeren oyunlar oynanabiliyor ancak, örneğin bubble witch saga2 oyununda, ön bellek temizlenmemişse takılmalar yaşanıyor, temizlense de çok minik takılmalar olabiliyor.
Nötr yorumlarım: 1-Kamera ile video, fotoğraf çekimlerim oldu ancak zorlayıcı testler yapmadım, gece çekimleri vs denemedim. Kapsamlı inceleme yapılabilecek bir konu olduğu için sadece genel durumun gayet pozitif olduğunu söyleyebilirim. 2-Wifi veya mobil bağlantılarda bir sorun yaşamadım ama diğer telefonlarla kıyaslama yapacak kadar bilgim yok henüz. 3-İşletim sistemi bildiğimiz android, kendi özelleştirmelerinizi yapıyorsunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme