Şimdi Ara

HTC 10 inceleme 'En iyi telefon olabilir mi?' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s7 tokatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Mesut abi sence G5 mi Htc 10 mu?

G5 bundan daha iyi.

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Mesut Bey sizi hazır yakalamışken sorayım. S7 incelemesi de yaptınız. Hız bakımından arada gözle görülür bir fark var mı? Bir de TouchWiz ve Sense arayüzlerini karşılaştırırsak hangisi size daha pratik geldi? Ayrıca hangisi daha hafif ve hafızada kapladığı alan daha ufak? Bunları cevaplayabilirseniz sevinirim.

Aslında sizden incelemelerin dışında bir karşılaştırma videosu da yayınlamanızı isterdim şahsen. Neticede tüm markalar savaşçılarını sahaya sürdüler. Sizden detaylı bir karşılaştırma videosu görmek isteriz. S7, G5, P9 ve 10'un bir araya geldiği bir video.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası videoyu çok kısa buldum daha ayrıntılı test sonuçlarını falan ilave edebilirdiniz ilk on inceleme videonuz dan bir farkı yok gibi ki okadar zaman geçti ilk incelemenizden sonra tam hayal kırıklığı oldu açıkçası videonuz merakla beklerken. geekbench 3 skoru çok düşük görünüyor arayuz bu kadar sade olmasına rağmen 810 islemcilerden bi fark yok gibi ama telefonun çok hızlı olduğunu söylüyorsunuz bu test sonuçlarını kaideye almasak daha mi doğru olur bununla ilgili bilgilendirme yaparsanız vede rakipleriyle bi kıyaslama fazla bekletilmeden çok memnun oluruz saygılar iyi çalışmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Samsung Sadece Turkiye'de Exynos satmiyor ki? Butun Avrupa'ya satiyor, cifte standartlik mi sizce?

Snapdragon Amerika ve Cin gibi uzakdogu ulkelerin de Kullaniliyor LTE alt yapisi ve bazi patentler yuzunden diye biliyorum...

Biliyorum hocam sadece Türkiye'de böyle olmadığını fakat ben bu ülke vatandaşıyım ve bu ülkede yaşıyorum o yüzden Türkiye adına konuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birileride drop testine çok şaşırdım demişti.
    buyrun s7 ve htc 10 drop test karşılaştırma.
    https://www.youtube.com/watch?v=tS3NLCPK4NI

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaLLibe

quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Samsung Sadece Turkiye'de Exynos satmiyor ki? Butun Avrupa'ya satiyor, cifte standartlik mi sizce?

Snapdragon Amerika ve Cin gibi uzakdogu ulkelerin de Kullaniliyor LTE alt yapisi ve bazi patentler yuzunden diye biliyorum...

Biliyorum hocam sadece Türkiye'de böyle olmadığını fakat ben bu ülke vatandaşıyım ve bu ülkede yaşıyorum o yüzden Türkiye adına konuştum.

Iste hocam demek istedigim Turkiye 3. Dunya ulkesi gibi olmuyor Butun Avrupa'ya da satildigi icin...Kaldi ki Snapdragon sadece oyunlar icin ideal,geri kalan konular da Exynos her turlu daha guclu zaten pil omrunden tutun da isinmaya,multitaskinge kadar...

Exynos'un calistiramadigi oyun da yok ayrica, Burada millet yanlis anliyor Snapdragon puruzsuz oyun oynatir diye, Snapdragon'da kasar yeri gelir,isinir da...

Exynosu'da Snapdragonu'da oyle cok buyutmemek gerek...Iyi forumlar hocam..

• Bu kadar saçma ve birbiriyle çelişen cümleler içeren inceleme yazısını ilk kez okuyorum. Bu nasıl iş telefonun video çekiminde odaklanma sorunu var yazıyorsunuz. Ardından hopalörden gelen sesin yeterli olmadığından bahsediyordunuz. Ardından telefonda htc nin kendine ait bir müzik çalarının bile olmayıp google ın dahili müzik çalarının kullanıldığından bahsediyorsunuz ve sonra çıkıp bu telefonda mükemmel olmayan tek şeyin pil kapasitesinin 3000 mah oluşu diyorsunuz. Hangisine inanalım.

• arkadaşlar videolarda minik donmalar oluyor sebebi ne olabilir?
    standart flash ile izliyorum, sanırım son bir hafta oldu böyle devam ediyor, yani başka hiçbir site de böyle olmuyor sadece DH oluyor :(

• Stereo boomsound olmadıkça alınası bir model değil bence. M8 im ile çok mutluyum hala süper hızlı şarj uzun gidiyor. Tekleme takılma yok düşük ışık foto çekimi ve foto özellikleri muazzam ve en önemlisi ses kalitesi kulaklıkla veya kulaklıksız enfes.Bazı özelliklere geri dönmeliler.

• http://www.htc.web.tr/urun/1984-htc-10-usb-type-c-orjinal-data-kablosu.html

Data kablosu ve şarj cihazı typ- c tipiymiş bak bu kötü uymayacak diğerlerine

http://www.htc.web.tr/kat/228-htc-sarj-aleti

Şarj aletide uymuyor galiba.
  • Htc kendi uygulamalarını koyduğunda editörler bloatware diye şikayet ediyor.
    Htc kendi uygulamalarını koymadığında editörler, "hani bu telefonun kendi uygulamaları nerede?" diye soruyor.
    Herkesi memnun edemezler.
    Böylesi aslında daha iyi.
    Parmak izi okuyuclarının çok önemli bir özellik olduğunu düşünmüyorum.
    Apple bunu popülerleştirdi, bu nedenle herkes koyuyor.
    Bence gereksiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • antonidas kullanıcısına yanıt
    Telefonu Açmak için bir kolaylık. neyi var bunun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @antonidas @lansker 1200 tl lik Huawei GR5 te bile olan gerekli ozelligi 3000 tl lik cihaza konmamıs olsaydı olmazdı sizler gereksiz diyorsunuz hayret...

Erkek-bayan calisan hatta calismayan ogrenci vb herkes tus kilidi/ekran kilidi koyuyor Sahsi/kisisel/ozel resimler veya baskasinin gormemesi gereken seyler olabilir veya sohbet yazısma hatta goruntulu gorusmede o an durdurup tek tusla kilitleyip sonra acmak icin 4 tane rakam tuslama-ekrana sekil cizmek yerine yarım saniye dokunmak bakın 1 saniye degil telefonun kilidi acılıyor gayet hos yarının teknolojisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 4 Haziran 2016; 10:11:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon çok kalın olmul bugün inceldim biraz daha ince olsa alınırdı
  • hemen hemen tüm yorumları okudum. şunu gördüm ki htc kullanmayan yada eline almayan kişiler sürekli ben ötekini alırım buda neymiş diyor kullanan herkes ise kardeşim eline alınca yıllar geçse bile sanki kutusundan yeni çıkmış gibi duruyor demeye çalışıyor.

htc evet pahalı ama kullandığı malzeme kasa olsun içindeki devre elemanları olsun son derece dayanıklı. bir kac yorumda lg gördüm g4 kullanıcısı olarak soyluyorum: lg ne yazılım ne de donanım olarak kaliteli pil performansını geliştireceğiz diye yaptıkları güncellem ile aşırı ısınma sonucu telefonun anakartı yandı. ha çok aktif kullanmazsanız sorun yok ama o kadar para verdim zorlayacam derseniz daha once bir yorumda da geçti 6+-2 ay ömrü var.

htc nin hd2 modelini kullandım resmen telefonu bozamadım defalarca düşmesi sonucunda 5 yıl sonra ekranındaki bozulma sonucunda elimden bırakabildim. sony derseniz anlarım apple derseniz o da tamam ama bir zamanların nokia fanları bugun samsung fanı olmuş. o test bu test şu test alın elinize kendiniz bi test edin bakalım. keske bu kadar pahalı olmasa da bi alıp kullansanız o zaman etrafta ne samsung ne de iphone görürdünüz.

• Merhabalar, fazla pahalı bir telefon olmasın f/p olsun diye gittim note 4 aldım telefon bozuk çıktı 5.günde farkettim yani 5 gün kullanma fırsatım oldu.Sonra da tabi telefonu değiştirdim ve 4 seneden fazla kullandığım ilk akıllı telefonumun üreticisi HTC nin tepe modeli HTC 10 u aldım ve bu telefondan sonra başka telefonlar oyuncak gibi geliyor gerçekten bakın bu telefonu öyle videolardan Vs tartmaya kalkmayın çünkü ben de arayüzüdür Vs önyargı ile yaklaşmıştım videodan sonra. Ama şu an telefon gerçekten on numara aryüzü sade de olsa güzel görünüyor ve telefon tam bir uçak çok sağlam ram kullanımı diğer tepe modellere göre düşük o eski telefonumda hep ram temizlerdim çünkü yetersizdi ama bunda hem yetiyor hem de boost plus hem temiz ve minimum tutuyor. Elime s7 edge de aldım yani s7 güzel bir telefon ama çok dayanıksız geldi gözüme ben eski HTC mi kullanırken Samsung alıp düşünce cam sıkıntısı çeken çok insan gördüm ki benim eski telefonum kaç kere düşmesine rağmen yani telefon hala sapasağlam ezik büzük yok o da alüminyum kasaydı. Yani aradığınız özellik ne bilmiyorum ama diğer telefonlardan eksik yanı yok aksine artıları var. Müziği hakikaten hissettiriyor. Son bir şey telefon videolarda kalın görünüyor ama elinize aldığınızda gidiyor önyargılarınız. Eğer 2000 tl üstünü göze almışsanız HTC den başkasını tercih etmeyin derim. Samsung un tasarımı güzel hoş ama gerçekten uzun kullanım istiyorsanız yani androidin iPhone u karşınızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JosephJoestar -- 23 Ağustos 2016; 11:05:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cherkesomer

yorum yapanlar neyin kafasını yaşıyor acaba_? biri diyor premiyom durmuyor lg daha şık falan bu cihazı elinize almadan atıp tutmayın.. özellikle koyu gri olan renk çok şık ve kalite bakımından cihazı kullanıp test edip te malzeme kalitesine ve şıklığına laf söyleyen yok. daha farklı olabilirdi diye yorum yapılıyor sadece ama nasıl farklı. lg g5 zaten kaplama telefon iki gün sonra testlerdende belli kaplaması dökülünce ağlamaya başlarsınız. modüler miş öyle saçma bi modülerlikmi olur! bu cihazda olanlara ekstra koca koca parçalar takarak ulaşırsınız anca. g3 ve g4 kullananların hepsi bilir cihazı zorlarsan lg nin ömrü 6 aydır. sonra saçmalamaya başlar. a9 bile iphone çakması denmesine rağmen malzeme kalitesi şıklığı bakımından daha iyiydi aypondan. ben bu cihazı alacak değilim 3000tl hiçbir tel haketmez benim gözümde. 2. el 1000e düşer alırım satarım. kullanmadan eline bile almadan hatta yakından bile görmeden atıp tutanlar anca yorum yazmak için yazıyor. samsung da 4 sene daha aynı tasarımla gider. şekli güzel olan kavisli ekran ondada cihazı elinizin içinde tutunca sürekli ekrana temas halindesiniz çok rahatsız edici bişey. düz ekranlı modelide zaten özellik olarak bi artısı yok tarasımda güzel değil. önce bi telefonu elinize alın sonra atıp tutmaya başlayın. benim telefonda aradığım hız ses ve kamera hepsi bunda en üst seviyede piyasadaki cihazlara bakınca. siz ne arıyorsunuz onu çözemedim. sanki dışarda gezerken ceplerinde 3 parça modül taşıyacaklar sanki vr gözlük takıp dolanacaklar.

Esek niyetine kullanan bir abim var 1 yildan fazladir hicbir sorun yasamadan kullaniyor.Lg ye karsi fazla bir önyargınız var gibi.

• en iyi telefon ihtiyacı en iyi gören telefondur

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.