Şimdi Ara

HTC 10 inceleme 'En iyi telefon olabilir mi?' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elimde orjinal cdler mevcut. Bunlardan orjinal flac dosyası nasıl oluşturabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enon_485

En sempati duyduğum ancak hiç alma fırsatı bulamadığım ve bu gidişle de bulamayacağım bir marka olacak HTC. Hiç bir telefonuna tamam budur diyemedim. Ya pil, ya kamera, ya fahiş fiyat, ya ekran çerçeve oranı, ya...
    Kamerası şöle iyi böyle iyi dediler, haberler yaptılar. Samsung S7'yi test ettikten sonra MWC 2016 etkinliği sırasında konuşan yönetici "Güvenle söyleyebilirim ki HTC çok çok daha ilgi çekici bir kamera deneyimi sunacak" dendi.
    Haber linkte;http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-M10un-kamerasi-fazlasiyla-ilgi-cekecek.htm
    Sonuç Samsung ile kafa kafaya bir kamera yapabildiler.
    3000mah batarya koydular GSMarena Battery Life testinden 66h alabildi.
    2550mah bataryalı S6 73h-3000mah bataryalı S7 80h puan alıyor.
    Hepsinin üstüne ben şu anda Samsung Türkiye garantili S7'yi 2.409TL'ye -150TL Word puan hediye = 2.259TL'ye alabiliyorken bu telefon 3.000TL olsun!
    Linki;http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMS7-GD
    (HTC-SONY-LG) Rekabetten uzak, başarısız telefonlar yaparak satışları düşmüş Samsung'u el birliği ile 2015 ve 2016 yılında lider yaptınız.
    ELİNİZE SAĞLIK!

150 TL world puan in linkini yollayabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LG G2 FOREVER
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Her Flac Dosyası 24 bit olmuyor. Genellikle Flac ve benzeri yüksek çözünürlük uyumlu dosyalarda bulunuyor.

Dün akşam Rihanna'nın bilindik 1-2 şarkısının Flac dosyasını indirdim deneme amaçlı. Bende aynı müziklerin 320kbps 16 bit MP3 dosyası vardı

HTC One M8 cihazımda ve Sony'nin kaliteli bir kulakligiyla denedim iki dosyada da ses müthiş net ve her ton ayrı bir şekilde duyulabiliyordu ama fark yoktu. Sadece flac daha fazla yer kapliyordu çünkü 16 bitlik bir flac dosyası olduğu için fark yaratmadı.

HTC 10'da bariz bir ses farkı olacaktır 1W çıkışlı bir jack bulunuyor.16 bit lik bir müzik ile kaliteli bir müzik deneyimi sunar. 24 bitlik bir müzik dosyası indirdiginizde Hi Res özelliğine tamamiyle aktif hale getirmiş olursunuz.HTC One M8 1W olmasa da ona yakın bir değerde güç değeri bulunmakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Elimde orjinal cdler mevcut. Bunlardan orjinal flac dosyası nasıl oluşturabilirim?

http://www.cnet.com/how-to/how-to-rip-your-music-cds-to-flac/

Şöyle bir şey buldum cnet yazmışsa muhtemelen işe yarıyordur

• Şuan alınabilecek en iyi telefonlardan

Ha değiştirmek istediğim yerler var mı? Var.

1. Ön Tasarımı
    2. Boomsound çift hoparölrlerin geri gelmesi
  • Artık yeni tasarımlar üretilemiyor arkadaşlar, bitti.

Ön panelin artık büyük kısmı ekran olduğundan yeni birşeyler yapılamıyor. Arkasıyla oynuyorlar sürekli.

Mesela lg g5, baktılar yeni bir tasarım yapılamıyor, deneme yanılma leş bir kasa çıkardılar, arka tarafı iğrenç, birde üstüne ilerleyen dönemde ciddi problemler yaratacak modüler sistem yapmışlar, telefonun altı çıkıyor falan.

Htc tasarım konusunda benim şahsi fikrimce hiçbir zaman başarılı olamadı, nerdeyse serçe parmak kalınlığında çerçevesi olan telefonlar bile üretti. O dönemde diğer üreticiler çoktan çerçeveyi minimuma indirmişti. Htc 10 da da yine birşeyler denenmiş ama tasarım yine vasat kalmış.

Samsung s7 için konuşursak telefonun metal ve arkasının cam olması 1-0 önde başlatıyor, metal yapıdaki telefonlar her zaman şık durur. Ancak samsung bu telefonun üstüne çok birşey katmamış sadece metal kasa ile kurtarırız demiş, edge de oval ekran yapmışlar farklılık olsun diye, bence gereksiz bir iş.

İphone'a gelirsek 5s bana kalırsa akıllı telefonlar arasında tasarımı en güzel telefondu hem iphonelar arasında hem diğer markalar arasında. 6 ile diğer telefonlara benzemeye başlamış olsada yinede telefonun çizgileri v.s derken biraz daha kurtarıyor kendini.

Bu saatten sonra iphoneda ciddi bir tasarım farklılığı olmaz, yeni ekran boyutları çıkmadığı müddetçe aynı ekran boyutundaki seriler için apple tasarımda çok oynama yapmaz, kullanıcılarınında zaten tasarım konusunda büyük beklentisi olmaz, apple artık tasarım konusunda ne çok iddialı ne de battı balık yan gider modunda olur, orta karar iphone çizgileri ile olayı devam ettirmeleri sıkıntı yaratmaz. Zaten senede 1-2 model çıkaran bir üretici apple.

Ancak diğer markalar özellikle samsung 3 ayda bir model çıkarıyor, çıkardığı giriş ve orta seviye telefonların hepsi birbirine benziyor, zaten daha farklı ne yapılabilir ki? Ha tabi samsung yinede tasarım konusunda eli yüzü düzgün telefonlar çıkarıyor, alt seviye plastik modeller hariç ama onların sağlamlık haricinde yine eli yüzü düzgün. Birde lg ye htc ye bakıyoruz tasarım farklı olsun diye sıvıyorlar resmen.

Bir otomobil için yüzlerce, binlerce farklı tasarım-kasa yapılabiliyor ama söz konusu şey bir akıllı telefon olduğunda artık farklı birşeyler beklememek gerek. Farklı birşeyler yapılmaya çalışıldığında sonuç bu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 15 Mayıs 2016; 16:10:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Hiç Nexus görmesek inanacağız söylediğine. Adamlar gereksiz bir sürü şeyi kaldırıp arayüzü hafifletip hızlandırmışlar cihazı. Bazıları gibi yok Samsung Appstı şuydu buydu diye yükleyip cihazı kağnıya çevirmemişler. Hani çok lazım ya o uygulamalar altıma doğru. TouchWiz'le istedikleri kadar uğraşsınlar hiçbir zaman bir Sense pratikliğini ve hızını yakalayamayacaklar. Arayüzünün görünümü bile yeter. GSMArena'da ortalamanın altındaymış. Mesut Çevik de zaten ondan beğendi bu kadar. He canım he. At yalanı bipliyim inananı.

Yukarıda arkadaş paylaşmış s7 edge ile karşılaştırmasını youtube da böyle bir çok video var.Htc 10 yavaş kalıyor diğer cihazlara nazaran her şey yazılım değil muhtemelen kullanılan depolama birimi yavaş.Bu videolar bana çok mantıklı gelmez gerçi ancak htc 10 bahsedildiği gibi hızlı falan değil.Üstüne işlevsellik kullanım kolaylığı ek özellikler derken TW şu anda rakipsiz bir arayüz samsung da bunun ekmeğini yiyor tabi kendisine has sorunları da yok değil.Tüm android telefonlarda aynı arayüz aynı işlemci farklı marka basılı oldu artık bir kaç aya xperia x de çıkar htc 10 la g5 le aynı arayüz ufak tefek farklarla aralarında tek özelleşen samsung.Ses konusu plasebo ya açık bir konu ayrıca mühim olan bahsedildiği gibi çıkış kalitesi çıkış yüksekliği değil.Adamlar yanında güzel kulaklık vermişler o kulaklığı htc one x e takıp denesen de beğenirsin.Bu konuda adamları tebrik etmek gerek kutu içeriklerinin oldukça fakirleştiği sony tr gibi firmaların kutu içinden çıkan kulaklığı alıp yerine kötü bir kulaklık koyduğu dönemde örnek bir hamle.

• Bir gün herkes Home Button kullanacak demiştik
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: enon_485En sempati duyduğum ancak hiç alma fırsatı bulamadığım ve bu gidişle de bulamayacağım bir marka olacak HTC. Hiç bir telefonuna tamam budur diyemedim. Ya pil, ya kamera, ya fahiş fiyat, ya ekran çerçeve oranı, ya...Kamerası şöle iyi böyle iyi dediler, haberler yaptılar. Samsung S7yi test ettikten sonra MWC 2016 etkinliği sırasında konuşan yönetici Güvenle söyleyebilirim ki HTC çok çok daha ilgi çekici bir kamera deneyimi sunacak dendi. Haber linkte;http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-M10un-kamerasi-fazlasiyla-ilgi-cekecek.htmSonuç Samsung ile kafa kafaya bir kamera yapabildiler.3000mah batarya koydular GSMarena Battery Life testinden 66h alabildi.2550mah bataryalı S6 73h-3000mah bataryalı S7 80h puan alıyor.Hepsinin üstüne ben şu anda Samsung Türkiye garantili S7yi 2.409TLye -150TL Word puan hediye = 2.259TLye alabiliyorken bu telefon 3.000TL olsun!Linki;http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMS7-GD(HTC-SONY-LG) Rekabetten uzak, başarısız telefonlar yaparak satışları düşmüş Samsungu el birliği ile 2015 ve 2016 yılında lider yaptınız. ELİNİZE SAĞLIK!
    150 TL world puan in linkini yollayabilir misiniz

Link:http://www.hepsiburada.com/staticPage/10979
    Normalde 2.000TL üzeri alışverişlere 100TL puan veriyor ama Yapıkredi cüzdan uygulamasını indirip kampanyaya katıldığın zaman (uygulama üzerinden) sonra alışveriş yaparsan 150TL puan veriyor. Bende telefonumu öyle aldım.
    Ne alırsan hayırlı olsun :)
    Kampanya puan yükleme ve harcama tarihleri;
    "Kazanılan Worldpuan'lar 3 Haziran 2016 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 14 Haziran 2016'dır. Kullanılmayan Worldpuan'lar 15 Haziran 2016'da geri alınacaktır. Yapı Kredi Cüzdan üzerinden yapılan katılımlardan kazanılacak ek 50 TL Worldpuan'lar 28 Haziran 2016 tarihinde yüklenecek, kullanılmayan puanlar 10 Temmuz 2016' da geri alınacaktır."

• 24 bit 96khz ile müthiş deniliyor Samsung Note 3 ten bu zamana kadar 24 bit 192khz destekliyor zaten. Ne kadar kaliteli denilirse denilsin telefondan alacağın ses kalitesi tüm amiral gemilerinde birbirine yaklaşık. Bunu artık yıllardır biliyoruz görüyoruz dinliyoruz. Ayrıca eklemek gerekirsede program seçimi çok önemli Htc 10 da Goole Play music ile çok verim alınmaz ama bende şu an S6 var Poweramp V3 alpha 703 ile adeta bayram ediyor kulaklarım.

Birde bazı arkadaşlar 24 bit flac oluyor evet falan demiş. Yanlış. 16 bit flac da var. Hatta daha yaygınlar (16-44.1). Son zamanlarda 32 bit float ses formatında da müzikler çıkmaya başladı ama sanırım flac desteği yok. En temiz mobilde dinlenilecek format 128 kbps Opus'tur. Poweramp V3 ile Opus desteğinede kavuştu flac atıp fazla alan işgal etmek bence gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.M.G -- 15 Mayıs 2016; 16:18:28 >
  • Atladığınız bir şey var başka bir konuda yazdım. 2+2 ile 4+4'ü bir tutuyorsunuz. Hem daha yüksek hızda çalışan hem de onun iki misli sayıda çekirdeğe sahip işlemciyi karşılaştırmak doğru değil. Bir zahmet Exynos geçsin. Sekiz çekirdeğiyle dört çekirdeği geçemeyecekse yazık. O videolar bir fikir edindirebilir tüketiciye fakat şu var ki üzerinden aylar geçince aynı stabiliteyi koruyabilecekler mi? Önemli olan bu. O yüzden bu tarz uygulama açıp kapatma karşılaştırmaları bana saçma gelir. Burada yüzlerce mesaj okudum. Kutudan çıktığında bütün Samsunglar uçar kaçar ama aylar sonra kağnıya dönüyor. Gerçi şimdi düzeltildi diye biliyorum. Ama dediğim gibi arayüz ve yazılım konusunda HTC hâlâ en iyisi. Bunu inkâr etmek başka bir markanın fanlığı olur. Samsung da kullanmıyorum HTC de. Tamamen tarafsız biri olarak bakıyorum duruma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift tıkla uyanma iyiymiş keşke samsung da koysa telefonlarına.

S6'ya bir bakalım var mı kayda değer bir yavaşlama ? S6 ile gelen twde çözüldü olay. Su an ms cinsinde en hizli arayüz. Fpsde önünde bir iPhone ve google var.

• O kadar inceleme videosu yayınladındı, bir Allah'ın kulu da şu saçma sapan ekran resmini değiştirme zahmetinde bulunmadı...

• Android'de piyasaya hakim olacak asıl marka HTC'dir. Daha farklı ürünler de sunmalı. Ama pazarlama yönetimini kim iyi yapıyorsa o kazanıyor! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 15 Mayıs 2016; 19:04:28 >
  • teknik donanımı nedir ben haberde bulamadım?Onun dışında yeni video formatınızı acayip beğendim.Belki arkaya çok basit ve kısık sesli bir müzik konulabilir inceleme müziği olarak her zaman için.

• Bizim millet bir garip.Hem derler saf android gibisi yok,takılmıyor çökmüyor yağ gibi akıyor hem derler touchwiz gibi arayüz yok tam kullanıcı dostu,kimi der kağnı gibi yavaş Htc neredeyse vanilla Android'e çevirmiş sense'yi hala arayüzünden şikayet ediyorlar :) HTC'de şikayet edilecek tek şey fiyattır.Şu cihazı kullanacağım de 5 sene kullanırsın.Amma detaycı olmuş insanlar yav.

Hocam nexuslarin ses yongalari nasil müzisyen birisini bulmuşken sorayim ve android de farkli telefonlar varmi ses yongası çıkışı iyi olan bildiğiniz

• Telefon eskidi...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.