Şimdi Ara

HTC 10 İthalatçı Garantili Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar nerdeyse 4 yıldır kullandığım lg g2mi hafıza ram diğer bazı başka eksiklikleri yüzünden emekliye ayırdım (hatta bozdum :D) bu yüzden f/p oranı yüksek 3 4 yıl gidecek bir cihaz arıyorum htc 10 altın rengi ithalatçı garantili baya kafama yattı sadece 32 gb olması biraz sorun ama 64gb kart alacağım zaten bazı sorularım var yardımcı olursanız çok makbule geçer

1)cihaz yurt dışı gelişliymiş yani abd tarzı şarj aleti var bu sorun değil ama imei de sorun çıkar mı veya kayıt kuyut ne bileyim o tarz bir sorun çıkma olasılığı var mı?

2)bu cihazda bildiğiniz kronik bir arıza var mı malum ithalatçı garantisi demek garantisi yok demek nerdeyse

3)bozulursa falan yedek parça bulmam sıkıntı olur mu çinden falan alabilirim bu arada yedek parçaları

4)ve son olarak 1700 civarına başka öneriniz olur mu ben bundan başka bir de huawei p10 lite beyaz gördüm 1760 civarına Türkiye garantili ama htc geçen sefer de almak isteyip de alamamıştım bu yüzden genel olarak htc 10 almak istiyorum açıkçası (bu arada apple samsung ve lg almak istemiyorum kendimce nedenlerden önermezseniz sevinirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 2 Ekim 2017; 21:12:2 >

• Up up up acil beyler 1 2 gün içinde alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2yi yaptirdigim icin arastirmalarimi askiya almistim ama yine de almak istiyorum artik up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Faturalı cihazınızda imei sorunu olmaz hadi oldu diyelim faturanız sizde olduğu sürece herhangi bir operatöre gidip btk dan cihazın size ait olduğu gösterilirse ücret ödemeden tekrar imei niz aktifleştirilir. Yani sorun çıkmaz.
    2.HTC 10 grubuna sormanız daha doğru olur.
    3.Hocam çinden alabildikten sonra x markasıda olsa y markasıda olsa yedek parça bulursunuz yeter ki aramasını bilin heleki htc samsung sony iphone bu markaların tüm parçalarını bulabilirsiniz.
    4.Çinli markaların amiral gemilerini öneririm. Türkiye garantili ise huawei p10 ikinci el öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

1. Faturalı cihazınızda imei sorunu olmaz hadi oldu diyelim faturanız sizde olduğu sürece herhangi bir operatöre gidip btk dan cihazın size ait olduğu gösterilirse ücret ödemeden tekrar imei niz aktifleştirilir. Yani sorun çıkmaz.
    2.HTC 10 grubuna sormanız daha doğru olur.
    3.Hocam çinden alabildikten sonra x markasıda olsa y markasıda olsa yedek parça bulursunuz yeter ki aramasını bilin heleki htc samsung sony iphone bu markaların tüm parçalarını bulabilirsiniz.
    4.Çinli markaların amiral gemilerini öneririm. Türkiye garantili ise huawei p10 ikinci el öneririm.

cevabınız için teşekkür ederim

fatura olayında da aklımda bir soru var siz söyleyince hatırladım kardeşime iphone 6 aldık mediamarkttan faturası gelmedi kargodan biraz internette baktım kargo şirketi işlem yapmak için faturayı alabiliyormuş bu da beni biraz korkuttu açıkçası

appleda benim bildiğim garanti için cihaza bakıyorlar faturaya değil ama aynısı htcde olursa sıkıntı çıkabilir

bir de hocam 2. el düşünmüyorum açıkçası 2.el p10 yerine p10 lite xperia x daha cazip geliyor

edit=şimdi baktım e-fatura göndermişler ve sanırım normal faturayla aynı geçerlilikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 9 Ekim 2017; 16:31:0 >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    faturanız varsa sıkıntı yok icloud gibi durumlarda da appleda fatura ister. dediğiniz diğer cihazlara göre htc 10 daha mantıklı geliyor
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bakıyorum bakıyorum 1700e bundan iyisi yok aslinda kamerasi biraz daha iyi olsa p10 lite alir gecerdim sanirim ama suanki lg g2im bile 4k cekerken p10 liteın 1080p 30 kare cekmesi bir de tasariminin biraz kaba olmasi beni dusunduruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.