Şimdi Ara

1 yıl apple 1 yıl ithalatçı garantili iphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kardeşime hediye almayı düşünüyorum 6s
    tekno mağazalarda hepsi 3100 tl
    GG de 2715 TL +100 TL axess puan 2615 gibi bir fiyata gelecek 16 GB 6s modeli
    satıcıyla görüştüm 1 yıl apple 1 yıl ithalatçı garantili diyor
    sizce bu ürünler nasıldır tamemen sıfır mıdır cihazlar sonradan pasaport kaydı filan ister mi ?
    birde 16 gb yeterli olurmu genelde spotify dan müzik filan dinler kardeşim gerçi 64 gb lerde çok uçuk yüksek fiyatları

• 1 yıl ithalatçı 1 yıl Apple garantili diye bir şey yoktur. Yurtdışı cihazı olduğuna göre toplamda 1 yıl Apple garantilidir. Pasaporta kayıt gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

1 yıl ithalatçı 1 yıl Apple garantili diye bir şey yoktur. Yurtdışı cihazı olduğuna göre toplamda 1 yıl Apple garantilidir. Pasaporta kayıt gerekir.

Hocam 2. Yıldaki garantiyi kendileri sağlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelReyLana

quote:

1 yıl ithalatçı 1 yıl Apple garantili diye bir şey yoktur. Yurtdışı cihazı olduğuna göre toplamda 1 yıl Apple garantilidir. Pasaporta kayıt gerekir.

"Bir şey olursa gel garantisi biziz abi" diyenlerden eminim. Ayrıca sattığı ürüne garanti verebilmesi için ilgili Bakanlığa başvurarak izin alması ve garanti belgesi düzenlemesi gerekir. Resmi servisi ve ithalatçısı olduğuna göre yarın bir gün sorun olduğunda (1 yıl dolunca) adam yerine bile koymazlar.

• quote:

Hocam yorumlarda herkes Apple dan sorgulattim 1 sene garantisi çıkıyor yazmış benimde kafam karıştı ama sanırım alacağım

• Arkadaşlar ne anlatmaya çalışmış sana anlamadım ama olau şu kardeşim, apple tüm ürünlerine 1 yıl uluslararası garanti verir (tabi bunun bazı koşulları var, cihazın çıkışlı olduğu ülkeyle alakalı, mesela amerika cihazları türkiye de apple store larda değiştirilmiyo, iphone5 te başıma geldi). Türkiye'de satılan teknolojik ürünlerin minimum 2 sene garantisi olmak zorundadır, satıcı bunu sana sağlamak zorundadır. O yüzden bu teknik servisi sana farklı firmalar aracılığıyla sağlar. Yani ilk sene hem farklı firmadan, hem apple dan garantin olucak, fakat 2. Sene sadece diğer firmanın garantisi kalıcak. Genelde o tarz firmalarda işler çok yavaş ve kalitesiz işliyo ne yazıkki, lakin cihazda sizden kaynaklı olmayan bir hata ilk sene ortaya çıkar %95, ikinci seneye kalmaz. Siz gidip ekranı kırınca da garanti zaten bir halta yaramaz, yine gidip parasıyla apple store larda hizmet alabilirsiniz ki size garanti veren diğer şirkette para isteyeceğine göre bu daha mantıklı bir hareket olacaktır. Bence fiyat uygun geliyosa size alınabilir. 16gb ta boş 12gb civarı alanla geliyo, ağır kullanımda yetersiz ama basit kullanımda gayet yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DelReyLana

quote:

"Bir şey olursa gel garantisi biziz abi" diyenlerden eminim. Ayrıca sattığı ürüne garanti verebilmesi için ilgili Bakanlığa başvurarak izin alması ve garanti belgesi düzenlemesi gerekir. Resmi servisi ve ithalatçısı olduğuna göre yarın bir gün sorun olduğunda (1 yıl dolunca) adam yerine bile koymazlar.

Aynen öyle oluyor hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dexter15 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bilgi için
  • Hepsiburada dan almanı öneririm. Satıcı hepsiburada olunca sıkıntı yaşamazsın. 500 lira fazla verip firmaya ortak olduğunu sananlar var.

2700 liraya 16 gb satılıyor hb de. Deli gibi de satıyor. Çevremde alan yok ama netten danıştığım kişiler hiç bir sorun yaşamamışlar ki hepsiburadanın müşteri ilişkileri çok iyidir. Arayıp bilgi alabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl apple garantili 2860 tl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

2 yıl apple garantili 2860 tl...

nerede ?
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    hepsiburada.com dan 2864 tl ye aldım şu an 2895 tl
    2 yıl apple tr garantili
    kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok
  • 16 az gelebilir

O kadar para vermişken 64 alın bence

16 gb telefonda foto oyun video spotüfy çevirimdılı gibi özelliklerde sorun yaşarsın

• Yaklaşık 3 ay önce HB'den aynı o şekilde 1+1 yıl garantili 6s 64 aldım.Çok şükür hiç bir problem,sıkıntı olmadı.Kayıt yaptırmak falan da gerekmiyor.Üstteki arkadaşın dediği gibi genelde telefonla ilgili bi problem ilk yıl olur.
    Hafıza konusunda ben direk 64 gb düşündüm o kadar para verip hafıza yettirmeyle uğraşmak saçma geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.