Şimdi Ara

HTC 10 KARBON GRI - YURTDISI VE PASAPORT KAYITLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 HTC 10 KARBON GRI - YURTDISI VE PASAPORT KAYITLI
    Merhabalar,

Telefon incelemeleri yapıyorum ve sık telefon değiştiriyorum. 1 Ay önce almıs ve günlük olarak kullandım, hiç bir sorun ve sıkıntısı bulunmamaktadır. Her türlü fonksiyonu, parmak izi okuyucusu hoperloru vs calısmaktadır. Uzerinde slickwraps full body gövde koruyucu kaplıdır, arka ,ön ve yanlar, ( sadece bu bile 25 dolar' a satılıyor yurt dısında) Telefon cok guzel bir telefon, su ana kadar incelediğim xperia XZ, S7 edgeden bile daha basarılı ve stabil buldum. Kutusu, sarj aleti, HI-FI res. kulaklıkları ile birlikte verilecektir. Pasaport üzerine kayıtlıdır, bildiğiniz malum islemler, root vs uygulanmamıstır. O yüzden fiyata bakarken iyi değerlendirin. Bu fiyata satılan cihazların %90 'ı malum yollardan kayıtlıdır.
    Garanti konusuna gelirsek, KVK servis saglıyor cihaza ancak ucretsiz saglaması için cok ugrasmanız gerekir. O yuzden garantisi geciyor diyip kimseyi madur etmek istemiyorum ancak servis alabiliyorsunuz. Zaten HTC yi aradıgınızda garantisi oldugu gozukuyor ( uluslararası garanti ancak ulkemizde maalesef dagıtıcı firmalar yuzunden o garantiyi kullandırtmıyorlar ancak daha onceden sahip oldugum M7 cihazımı yurt dısı olmasına ragmen HTC yi cok zorlayıp mailler atıp ana merkezle gorusup 3 AY SONRA degisim cihazı almıstım 2 yıl once. - Yine belirtiyorum garantisini veremem ancak zorlarsanız olmuyor da değil hani)

Yurt dısı telefon dısında yeterince extra sunmus oluyorum ; slickwraps full govde koruma 25 dolar = 90 TL gibi bir rakama denk geldi bana + pasaport kaydı ( hakkınız varsa 137 TL , yok ise pasaport hakkı ve vergi 350 TL ye mal oluyor )

Cihazın tek kusuru ön taraftan bakınca sol cıtada igne ucu kadar bir iz mevcut , onu da yanlıslıkla elimdeyken kapı esigine vurdugum için oldu. Onun dısında hiç kozmetik sorunu yoktur. ( FOTOGRAFTA BELIRTTIM)

Istanbul Atatürk havalimanı veya Beylikdüzünden teslim alabilirsiniz.

Takas yok, şimdiden alıcısına hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Kutu ve kulaklıgı varmı Fiyat son ne olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.