telefoncularda hala bulunuyor mu bu telefonun ekranı? şaşırdım :D |
★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (1279. sayfa)
-
-
Konu ölmüş iyice kaldı mı kullanan
-
Htc10 kullanıyorum. Bursadayim. Batarya değişimi yapabildinizmi. Memnunsaniz değişim yaptığınız yeri ogrenebilirmiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba HTC 10 bataryasını degistirebildinizmi. Memnunsaniz firma bilgilerini ogrenebilirmiyim
hocam bende bursadayım. burada yapacak yer bulamadım ankarada galaxy avmde değiştirttim ama ekran bozuldu onuda değiştirdik bu sefer tuşlar çalışmadı sanal tus seklinde kullanıyorum mecburiyetten
-
htc 10'da wifi araması var mı? bulamadım ayarlarda..
-
Evet var. Ayarlar bölümünden Wi-Fi Arama diye arat. Ayrıca operatörden bu servisi aktif etmeniz gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bursada htc10 pil değişimi yapacak yer arıyorum. İşlem yaptığınız firma bilgisini verirmisiniz
arattım ama maalesef yok.
-
2016 Ağustosunda aldığım HTC10 ile halen buradayım. Şubat 2020'de Tufan İletişimden batarya değişimi yapıldı (Tufan İletişimi öneren benim) ve halen batarya sorunsuz ve akıcı kullanıyorum...
-
Telefon artik cidden kötüleştigi icin htc ile yollarimizi ayirdim. Suana kadar kullandigim en sorunlu telefondu galaxy s20 fe aldim. Geri kalan arkadaşlara sabirlar diliyorum
www.htc.comWi-Fi Calling Overviewhttps://www.htc.com/us/support/htc-10-sprint/category_howto/wi-fi-calling-overview.html
https://www.verizon.com/support/knowledge-base-204806/
Bu linklerde nasıl aktif edileceği anlatılmış. Tabi operatör destekliyor mu ona da bakmak lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ses kalitesi nasıl geldi 10'dan sonra?
Kulaklık takamadım daha type c dönüştürücü lazım ama dış hoparlör güzel
-
Kulaklık sesi kalitesi olarak 10'un yanına yaklaşamaz onu söyleyeyim.
Deneyemedim valla denersem yazarım
htc 10 lcd ekran arıyorum ama bulamadım ya kaliteli bir şey bilen varsa lütfen link atabilir mi alayım
-
Selamın aleyküm kolay gelsin yeri değil ama M8 arıyorum sıfır kapalı kutu biraz imkansız ama bulma şansım sizce nedir ?
htc 20 pro için kullanıcı deneyimi yazacak olan var mı?
-
konu gerçekten öldü herhalde artık htc telefonumu hiç iyi hatırlamayacağım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X