Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.591
Cevap
100
Favori
780.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar htc nin sensation zamanları en kötü zamanlardır aslen. Benim kuzenim de sensation xl kullanıyordu çekmediği kalmamıştı. Fakat one serisi ile firma kendini çok değiştirdi. Büyük ihtimal yazılım donanım tasarım üzerine tüm kadro değişmiştir. Çünkü sensationlar hayal kırıklığı idi. M8 çıkalı 2 sene oldu cihaz 6.0 ile hala uçak gibi canavar çalışıyor. Şu an Androidde en iyi arayüz deneyimi ve uzun ömrü vaad eden htc ve sony var. Eski cihaz sebebiyle artık korkmanızı gerektirecek bir sebep kalmadı.
    İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkürler.
    Htc ile devam edeceğim yüksek ihtimalle. :) burada bir arkadaş Sony Z6 çıkmayacak demişti kaynak neresi merak ettim doğrusu. Sony Z5 modelini işlemci olarak 820 yapsın pilini 3000 mah yapsın gözü kapalı alırım. Arka buzlu cam yanda olan parmak izi okuyucusu ve arayüzü mükemmel bir tel.

• kemal_sefa kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle buzlu cama sahil metal kasa çok hoş duruyor fakat sony de kızdığım bir şey var.. O kadar sağlam kamera donanımı koyup da manuel ayarları vermemesi.. Çoklu renk ayarı, shutter speed, manuel odak vb ayarları hala vermedi ve bu nedenle de kamera tam potansiyeli ile kullanılamıyor. Bir de arayüzü sade ve hızlı fakat sense bana daha klas geliyor :)

• peki 11 nisan lansman peki Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak ve ne zaman satışa başlayacak ?_ beklemekten sıkıldım valla billa .. 12 mp kamerası s7 gibi azıcık zoom yapınca bulanırsa bundan da vazgeçmek zorunda kalacaz yada s7 alacaz veya z5 falan =
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_sefa

Cevabınız için teşekkürler.
    Htc ile devam edeceğim yüksek ihtimalle. :) burada bir arkadaş Sony Z6 çıkmayacak demişti kaynak neresi merak ettim doğrusu. Sony Z5 modelini işlemci olarak 820 yapsın pilini 3000 mah yapsın gözü kapalı alırım. Arka buzlu cam yanda olan parmak izi okuyucusu ve arayüzü mükemmel bir tel.

Z serisi diye bir şey olmayacakmış. X serisi diye yeni bir akım başlattılar. İlk modelleri X Performance

http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-x-performance/

• Ah sony ah, sen bu hallere düşecek marka miydin ya. Şu zamana kadar şu an kullandığım telefon dahil 5 sony ve sony-ericsson telefon kullandım. Arada bir dönem kullandığım nokia telefon dışında başka marka kullanmadım. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşatmadi bana, çok memnundum ki hep sony kullanmaya devam ettim. Artık çocuklar mı yönetiyor firmayı bilmiyorum ama farklı bir telefona geçmeyi düşünüyorum bu gibi bazı sebeplerden dolayı. Ne yaptıkları tam belli ya da ne yapacakları.

Samsung'un yerinde olması gereken markaydi aslında sony, Lg'nin yerinde olması gereken de samsung. Htc'nin yeri de iyi bence, diğerlerinden farklı olması iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark.king

Ah sony ah, sen bu hallere düşecek marka miydin ya. Şu zamana kadar şu an kullandığım telefon dahil 5 sony ve sony-ericsson telefon kullandım. Arada bir dönem kullandığım nokia telefon dışında başka marka kullanmadım. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşatmadi bana, çok memnundum ki hep sony kullanmaya devam ettim. Artık çocuklar mı yönetiyor firmayı bilmiyorum ama farklı bir telefona geçmeyi düşünüyorum bu gibi bazı sebeplerden dolayı. Ne yaptıkları tam belli ya da ne yapacakları.

Samsung'un yerinde olması gereken markaydi aslında sony, Lg'nin yerinde olması gereken de samsung. Htc'nin yeri de iyi bence, diğerlerinden farklı olması iyi olurdu.

Artık G5, M10 5.5" versiyon olmazsa ben de Z5p düşünüyordum ama siz bu konuda ne düşünürsünüz? S7 Edge'e çok yakındım ama GPU işi bozdu. Çünkü oyun oynamayı seviyorum telefonda.

• silversmith S kullanıcısına yanıt
    Z5p kullanmadım ama kısa bir süre inceleme fırsatı buldum. Gerçekten şık bir telefon ama ben z5'i daha çok beğendim şahsen. S7 Edge'in altında bir telefon genel manada ama şu anda bildiğim kadarıyla 2000-2200 arasında z5p bulunabiliyor. Yani 1000 liraya değecek bir fark yok arada. Adreno Gpu'lar gerçekten güzel işler çıkarıyorlar, 810 ısınan bir işlemci olmasına rağmen z5 serisinde performans kaybı olduğunu görmedim de duymadım da pek. Bir sınırdan (2000 bandı) sonra artık kişisel zevkler ve beklentiler giriyor devreye, performans olarak hiç bir telefon üzmez. Hangisi daha çok hoşunuza gidiyorsa onu alın, keyfinize bakın.
  • quote:

Z5p kullanmadım ama kısa bir süre inceleme fırsatı buldum. Gerçekten şık bir telefon ama ben z5'i daha çok beğendim şahsen. S7 Edge'in altında bir telefon genel manada ama şu anda bildiğim kadarıyla 2000-2200 arasında z5p bulunabiliyor. Yani 1000 liraya değecek bir fark yok arada. Adreno Gpu'lar gerçekten güzel işler çıkarıyorlar, 810 ısınan bir işlemci olmasına rağmen z5 serisinde performans kaybı olduğunu görmedim de duymadım da pek. Bir sınırdan (2000 bandı) sonra artık kişisel zevkler ve beklentiler giriyor devreye, performans olarak hiç bir telefon üzmez. Hangisi daha çok hoşunuza gidiyorsa onu alın, keyfinize bakın.

Teşekkür ederim. Kullandığınız Sony'lerde karşılaştığınız problemler var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

quote:

Sadece şu an kullandığım z3 compactta ekran ayrılması problemi yaşadım, onu da bir kaç günde garantide hallettiler. Z3 compacttaki kronik sorunlardan biriydi bu zaten. Onun dışında beni rahatsız edecek herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Öyle donma, takılma gibi sorunlarla da hiç karşılaşmadım, gayet stabil ve akıcı deneyim sunuyor bana. Bundan önceki telefonum da türkiye'ye gelmeyen benim de almanya'dan aldığım xperia t'ydi. Telefonu alalı neredeyse 4 yıl olacak onda bile büyük sorun yaşanmadı pek. Şu an zaten babam kullanıyor, sadece kullanıma bağlı ufak takılmalar olabiliyor bazen.

Htc başlığını biraz sony başlığına döndürdük, kusura bakmasın okuyan arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark.king -- 3 Nisan 2016; 17:49:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

quote:

Sadece şu an kullandığım z3 compactta ekran ayrılması problemi yaşadım, onu da bir kaç günde garantide hallettiler. Z3 compacttaki kronik sorunlardan biriydi bu zaten. Onun dışında beni rahatsız edecek herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Öyle donma, takılma gibi sorunlarla da hiç karşılaşmadım, gayet stabil ve akıcı deneyim sunuyor bana. Bundan önceki telefonum da türkiye'ye gelmeyen benim de almanya'dan aldığım xperia t'ydi. Telefonu alalı neredeyse 4 yıl olacak onda bile büyük sorun yaşanmadı pek. Şu an zaten babam kullanıyor, sadece kullanıma bağlı ufak takılmalar olabiliyor bazen.

Htc başlığını biraz sony başlığına döndürdük, kusura bakmasın okuyan arkadaşlar.

Sağolun.

• M10 gelse de arayıştan kurtulsak.

• Bu yılki nexuslar gelmedi, diyelim HTC 10 da çok pahalı oldu, yeni nexuslari beklerim şansıma onlarda gelmez.

Ağır HTC faniyim bu arada.

4.7 inch olan model bence lansmanla beraber tanıtilsa daha hoş olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

Bu yılki nexuslar gelmedi, diyelim HTC 10 da çok pahalı oldu, yeni nexuslari beklerim şansıma onlarda gelmez.

Ağır HTC faniyim bu arada.

4.7 inch olan model bence lansmanla beraber tanıtilsa daha hoş olurdu.

Nexus, uc sene boyunca HTC'den gelecek hatta ilk kez uc senelik uzunca bir anlasma yapiyor bir ureticiyle bunun sebebini de HTC'nin Google icin onemli bir oyuncu oldugu ve biraz olsun onlara katkisi olmasi nedeniyle bilerek yani HTC'nin bir hamlesi degil de Google'in bir jesti olarak yorumlanmisti. Ancak ulkemiz icin bu Nexus lar hep muallak dusunun ki kendi telefonlarini zor satan bir bolge mudurlugu Google'in telefonlari ne kadar adette ithal edecek de o kadar satacak! Ben bir adim ileri gidiyorum ve Nexus lar yine gelmeyebilir diyorum.

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Gelmezse kayıtlı alırız ne yapalım.

Gerçi HTC 10'un bir modeli (SD 652) olanı ucuz olursa onu alırız direk.

1 tane alsam problem değil de 2 tane lazım işte.

• Zaten şu fiyatlar ile garantili telefon almak akıl işi değil. Kapalı kutu kayıtlı alıp mis gibi kullanmak lazım.

• Geliyor gönlümüzün efendisi... #son7
  • Vizelerim bitecek ve ertesi gün M10 tanıtılacak. Büyük moral, teşekkürler koca yürekli HTC.
  • Umarım tanıtıldıktan sonra hemen satışa çıkarabilirler bu kadar beklettikten sonra. Bir de türkiye'de de tüm dünyayla aynı gün çıkması lazım, malum 12'sinde istanbul'da da lansman olacak.
  • HTC severler yine hayal kırıklığına uğramaz ve Androidi kalitesiz arayüzlü tip tip sorunlar çıkaran malum markalara 3bin TL fiyatlarla mahkum etmezler inşallah.
    Şarj süresi benim tek endişem. Hep şarj ya da kamera sıkıntısı çektik. Yıllar içinde sırasıyla Sensation XE, Wildfire S, One S, Nexus One, One X, One X+, M7, M8 ve son yılda M9 kullanan ağır HTC sempatizanı olarak bu yeni cihazdan ümitliyim.
    Sıfır distributor almam, bugüne kadar M7 hariç genelde yurtdışı cihaz kullandım. Neredeyse yarı fiyatına aldık garantisiz olsa da güvendik kullandık.
    Had bakayım HTC.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.