Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.591
Cevap
100
Favori
780.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M7 den Z2 ye ondan da M9a geçtim. Benim için stereo olmazsa olmazdı. Ya sony yada HTC. Sony X performanceden pek hareket yok, birşeyler eksik gibi. Z6nın çıkmayacağı da resmileşti, geriye HTC 10 kalıyor. Z2 nin pil süresi çok iyiydi. Z3 compact ta iyiymiş. Senin zaten başka telefona geçince batarya sıkıntın olacak gibi. Samsung yazılımdan kaybediyor biraz.
  • dark.king kullanıcısına yanıt
    Evet boyut olarak biraz büyük X9. Senin tam tersine benim de aradığım 5,5 inç bir Htc.. Bilsem M10'dan sonra aynı özelliklere sahip 5,5 inç tel çıkaracak bekleyeyim ama yok hiç sızıntı ya da söylenti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    5,1 de değil aslında htc one'daki gibi 4.7 inç lik bir telefon gelse gözüm kapalı alırdım heralde. Neyse bekleyip görelim bakalım, şurada 2 haftadan az kaldı sonuçta.
  • dark.king kullanıcısına yanıt
    Vaad edilenler gerçek olursa almamak için sebep kalmayacak gibi

• Hadi inşallah diyelim o zaman.

@uygar2580 Z3 compact şarj konusunda gerçekten iyi ama benim için şöyle bir durum var. Sabah dolu şarjla çıktığımda eve gelene kadar 60-70 arası kalıyor, yatana kadar da 40-50 arası. Öbür gün gelene kadar beni çok rahat idare edebilecekken ben yine de her akşam takıyorum şarja telefonu.
  • Üç versiyonu olup ekran büyüklüğü olarak 5.5" seçeneği de olacakmış. Nereden okudum, doğru mudur bilmiyorum. Aklıma gelmişken yazayım dedim arkadaşlar.

Edit: "Olup, olarak, olacakmış." Olur olmaz yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 1 Nisan 2016; 11:51:52 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 1 Nisan 2016; 16:05:24 >
  • Daha çok varmış lansmana... Tasarımı da eh işte seviyesinde görünen o merakla bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Üç versiyonu olup ekran büyüklüğü olarak 5.5" seçeneği de olacakmış. Nereden okudum, doğru mudur bilmiyorum. Aklıma gelmişken yazayım dedim arkadaşlar.

Ağzın bal yesin İnşallah 5,5 inçlik bir versiyonu da olur..
  • htc 10 mini sızdırılmış, Ama eylülde gelecekmiş Snapdragon 823, 4.7" ekran ve 4gb ram biliniyor sadece. özellikler süper.
  • uygar2580 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani? Minisi kendisinden iyi mi olacakmış? anlamsız...

• Eylülde çıkacağına göre daha iyi olabilir, yarım dönem fark var.
  • S7 edge alacaktım ama ama HTC 10 caydırıyor beni. Bekliyorum valla şu yavruyu. Tek dileğim önden de güzel gözükmesi. Arkası yakıyor zaten. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikaHakkinen

quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Üç versiyonu olup ekran büyüklüğü olarak 5.5" seçeneği de olacakmış. Nereden okudum, doğru mudur bilmiyorum. Aklıma gelmişken yazayım dedim arkadaşlar.

Ağzın bal yesin İnşallah 5,5 inçlik bir versiyonu da olur..

5.9" One Max kullandım. Büyük ekranlı telefon gerçekten iyi oluyor. 5.5" benim kullanım şeklime göre ideal.

• Mini olayı kesin 1 nisan şakasıdır.

Şaka bir yana mini gelecekse de en fazla 10'un donanımında gelecektir, fazlası 10'u baltalamak olur. Bir de sızıntı için fazlasıyla erken çünkü cihaz eğer çıkacaksa daha 6 ay var bunun için. En azından 10 çıktıntan 2-3 ay sonra gerçek sızıntılar gelmeye başlar ki 10'un satışları etkilenmesin ( Ne kadar satacak o ayrı bir konu zaten). Çok büyük ekranlı telefon sevmeyen biri olarak benim bile aklımı çelen bir model olur bu mini, cihazın çıkmasına 6 ay olmasına rağmen.

Neyse tanıtılsın artık şu 10 da bakalım yolumuza biz de. Ne çok 10 demişim ya siyah rengi çok güzel bu arada, tekrardan belirteyim.

• silversmith S kullanıcısına yanıt
    Evet 5,5 inç istiyorum ben de ama hiç söylenti yok maalesef. One X9 alabilirim 10'dan memnun kalmaz isem. İlk önceliğim 10.

• MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem mtk işlemcili cihaz almamanız. Hatta snap dragon dışındaki işlemcii cihazları almamanız yönünde. C5 kullanıyorum işlemci kaynaklı olacak ki 360 derece youtube videosu desteklenmiyor. Performansı ise sadece sentetik test temelli kandırmaca. Çeşitli uyumsuzluklar stabilite eksiklikleri performasta düşmeler %15 altında kasılmalar vs bir çok şey olabiliyor. Ben yeterince memnun değilim o nedenle önermem.
  • Hadi ciksin artik su canavar...

Yalniz ben bi 6 ay daha bekleyecegim plus ver. Cikarsa pisman olmayalim?

• su lanet olasi parmak izi uzerindeki bant kalirsa kotu olur. zorla iphone aldiracaklar ya da yeni nexusu bekletecekler.
  • Htc markasına genel olarak sempatim var.
    Uzun zaman önce sesation xe kullanmıştım.
    Telefon sağlamlık ve arayüz olarak harika olmasına rağmen deneyim olarak beni yormuştu. Çok donuyor kasıyor vs idi. O deneyimden sonra bir daha htc markasına mesafem oluştu. Ancak yeni model olan M10 beni cezbetti ve yeni telefon arayışımda bekletilerim arasında önemli bir yer tutuyor. Şuan lg g2 kullanıyorum piyasa da, android tarafında samsung hakimiyeti mevcut son çıkan modelleri de donanım ve özellik olarak dolu telefonlar lakin içimden samsung almak gelmiyor. Marka algısı olumsuz bende. Lg g5 ise tam bir test telefonu gibi uzun soluklu bir kullanım sunacak gibi durmuyor. Geriye Sony Z serisi ve Htc kalıyor ve M10 ümit vadeden bir telefon gibi. Tek olumsuz tarafı parmak izi okuyucusunun konumlandırılğı yer. Arkada olsa bence de çok daha güzel olurdu. Kullanan arkadaşlar htc son modellerinde güncelle performansını değerlendirmesini rica ediyorum. Iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_sefa -- 3 Nisan 2016; 13:27:19 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.